- 29 Nisan 2018
- 284
- 131
-
- Konu Sahibi 41ask_derin
Malesef Morfolojisi iyi değil, hareketsiz % 60, hızlı hareket % 0 yazıyor. Perhiz süresi de 6 gün çok uzun bence. Benim eşimin sperm sayısı 1 milyondu. Şuan malemed adlı vitamin kullanıyor 5 milyona yükseldi ve morfoloji % 4 oldu
Yarın ürologa göstereceğiz inşallah
Inşallah morfolojiye çok takılmayın bizimki %1 tedavisi yok bunun ama ek vitaminler olumlu yönlendirebiliyor önemli olan hız ve sayı bol bol kuru incir pekmez yedirin hergun biraz kuruyemiş yedirin çok önemli bunlar
Sayı iyi, vitamin takviyesi ile morfoloji de düzelir diye düşünüyorum. Eşin sağlıklı beslenmesi, 6 gün çok uzun. 3 gün yeterli :)Bende de o kuşku var 6 gün olduğu be sigara içtiği için spermler ölmüş olsbilir diye şüpheleniyorum. Şuan hemen sigarstı bıraktı. Bir de 3,5 ml konsantrasyon 14 milyon toplam sperm: 49 milyon oluyor. Çok çok düşük değil sanki
İnşallah ya sigarayı bıraktı şimdi bakalım:) bu ay hsg de çektirmiştim kesin olucak diyordum siğerm kötü çıktıSayı iyi, vitamin takviyesi ile morfoloji de düzelir diye düşünüyorum. Eşin sağlıklı beslenmesi, 6 gün çok uzun. 3 gün yeterli :)
Inşallah morfolojiye çok takılmayın bizimki %1 tedavisi yok bunun ama ek vitaminler olumlu yönlendirebiliyor önemli olan hız ve sayı bol bol kuru incir pekmez yedirin hergun biraz kuruyemiş yedirin çok önemli bunlar
Öyle, sabır istiyor.İnşallah ya sigarayı bıraktı şimdi bakalım:) bu ay hsg de çektirmiştim kesin olucak diyordum siğerm kötü çıktıne zormuş gebe kalmak
Öyle, sabır istiyor.
Benimde tüp bebekle bi oğlum var. Ikinci olursa yine tüp bebekle olur.
Allah ne derse o.
Hiç ummadığın zamanda bakmışsın, zamanı gelmiş.
Keçiboynuzu bir de çakşır suyu varmış yarın doktordan sonra onları almayı düşünüyorum
Eşiniz sigara kullanıyor muydu
hayır canım benim eşim sigara kullanmıyor ama bırakınca değerler düzeliyormuş inşallah sizde de öyle olur
Böyle düşük değerlerle hamile kalan da bardır ama sanırım, anladığım kadarıyla bu sperm testleri çok değişken
Bugün ürologa gitmişti doktor ameliyat demiş, varikosel sanırım o nasıl bir şey acabatabi ki öyle strese göre bile değişebiliyor canım
Bugün ürologa gitmişti doktor ameliyat demiş, varikosel sanırım o nasıl bir şey acaba
Ameliyat sonrası hamile kalan çok kişi car var canım testiste bulunan damarlarla ilgili
Varikosel kaçıncı derece olduğunu söyledi mi ?
Her varikosel ameliyat derecesinde olmayabiliyor ama hastaneler sırf para kazanmak için ameliyat olsun diyorlar bu yüzden size tavsiyem 1 doktor ile kalmayın birkaç doktordan sonra ameliyata karar verin.
Yarın dopler olacakmış orada söyler sanırım bugün elle muayene etmiş doktor, vitamin falan kullanma sana etkisi olmaz demiş sperm sayın çok düşük değil hızda problem var yüzde 70 ameliyatla düzelecek demiş eşim baya rahatlamış mutlu geldi eve
Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah canım ameliyat sonrası doğal olarak hamile kalan kişiler var biraz özen istiyor
Moral bozmak gibi olmasın ama varikosel ameliyatlarından da çok verim alınamıyor.Bugün ürologa gitmişti doktor ameliyat demiş, varikosel sanırım o nasıl bir şey acaba