Gebeliğe Hazırlık Spermiogram yardimmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ogr000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
558
331
103
32
Kızlar testi yorumlar mısınız kafayı yicem neden değerler - olarak gözüküyor

Eklentiler

• IMG_20191023_144632.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 109

Canim anladigim kadariyla uzulerek soyleyebilirim ki pek sperme rastlanamamis esinizde. Umarim yaniliyorumdur ama nadir canli yaziyor 1-2 olu diyor yani sanirim bu degerlere bakilacak kadar sperm yok. Varikoselde boyle birsey oluyor mu bilmiuorum ama belki esinizde oyle bir durum olabilir. Urolojiye sonucla gittiniz mi? Ne kdr suredir deniyorsunuz

Gitmedik canım sonucu bugün aldık ben kadın doğuma gittim o istedi test yaptırdık henüz bugün aldım sonucu bir yıllık evliyiz. Toplam sperm hareket hiç bsey yazmiyor kafama takılan bu

Bence bir kac haftasonra tekrarlayin testi, bu arada da kur deneyin umarim burada yardim eden olucaktir isterseniz erkek infertilitesi basligina da paylasin belki oraya daha cok bakiyorlardir.

Gitmedik canım sonucu bugün aldık ben kadın doğuma gittim o istedi test yaptırdık henüz bugün aldım sonucu bir yıllık evliyiz. Toplam sperm hareket hiç bsey yazmiyor kafama takılan bu

Fsh ve lh testi yaptirmasida gerekebilir mis?
Esiniz hic ameliyat gecirdi mi kasik fitigi vs

Canlı sperm yok gibi birşey öyle anladım.
Testi tekrarlayın bir süre sonra..

Erkek infertilesi bölümüne bak orda detaylı yazanlar var. Ordan öğrendiklerim
Beklerken çakşır kökü suyunu kullan..(aktarlarda satılır. Bir bardağının 1/4 suya katılır sabah akşam içilir.)
Keçiboynuzu kürü
E vitamini- vitamin takviyeleri
Balın içine ceviz fındık fıstık iyice ezip karıştırın sabah akşam yiyebilir.

Ümitsizliğe kapılma asla.

İnanın aylardır kendime bakmaktan eşimi hiç dusunmemiztim labaratuvar sperm az sağlam bir üroloji halleder diyor ama ben çok kötüyüm bu çıkan sonuç beni şok etti .hiç bir değerin çıkmaması özellikle... Sanki herşey bitik gibi

Seni anlayabiliyorum bende ilk basta kendimde biseyler aradim hep esime ihtimal bile vermedim ama bizde de 3 milyon sperm sayisi ckti ve digerleri senin bu testinde oldugun gibi hep - isaretliydi. Sadece sperm sayisina bakilmis ondan dediler pek bisey anlamadik biz de. Basta bende cok kotu oldum cok agladim ama sonradan arastirdim ki bi kac tane sperm bulmak bile insanlari sevindirmis okudugum pek cok yerde. Yani sayi artirilabiliyomus ve sunu da okudum 1 defa bu testi yapmak ve o sekilde yola cikmak dogru degilmis. Yani 3 defa falan araliklarla denemek gerekirmis. Ilk defa verdiyse esin stresi bulundugu ortami o donem yedikleri ictikleri hatta bedensel yorgunlugu bile etkileyebiliyormus. Bence farkli bi yerde testi deneyin yeniden biz daha testi tekrarlamadik ama kasimda bi daha farkli yerde tekrarlicaz.

O kadar zor bir durumdayım ki anlatamam size tek şansımız tüp bebek gibi görünüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…