Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar testi yorumlar mısınız kafayı yicem neden değerler - olarak gözüküyor
Gitmedik canım sonucu bugün aldık ben kadın doğuma gittim o istedi test yaptırdık henüz bugün aldım sonucu bir yıllık evliyiz. Toplam sperm hareket hiç bsey yazmiyor kafama takılan buCanim anladigim kadariyla uzulerek soyleyebilirim ki pek sperme rastlanamamis esinizde. Umarim yaniliyorumdur ama nadir canli yaziyor 1-2 olu diyor yani sanirim bu degerlere bakilacak kadar sperm yok. Varikoselde boyle birsey oluyor mu bilmiuorum ama belki esinizde oyle bir durum olabilir. Urolojiye sonucla gittiniz mi? Ne kdr suredir deniyorsunuz
Gitmedik canım sonucu bugün aldık ben kadın doğuma gittim o istedi test yaptırdık henüz bugün aldım sonucu bir yıllık evliyiz. Toplam sperm hareket hiç bsey yazmiyor kafama takılan bu
Canim uzulwrek soyluyorum .Esinin spermi yok denecek durumda iyi bi tedaviyle sperm bulunur .Insallah hersey guzel olur.
Hayır canımFsh ve lh testi yaptirmasida gerekebilir mis?
Esiniz hic ameliyat gecirdi mi kasik fitigi vs
İnanın aylardır kendime bakmaktan eşimi hiç dusunmemiztim labaratuvar sperm az sağlam bir üroloji halleder diyor ama ben çok kötüyüm bu çıkan sonuç beni şok etti .hiç bir değerin çıkmaması özellikle... Sanki herşey bitik gibi
O kadar zor bir durumdayım ki anlatamam size tek şansımız tüp bebek gibi görünüyor..Seni anlayabiliyorum bende ilk basta kendimde biseyler aradim hep esime ihtimal bile vermedim ama bizde de 3 milyon sperm sayisi ckti ve digerleri senin bu testinde oldugun gibi hep - isaretliydi. Sadece sperm sayisina bakilmis ondan dediler pek bisey anlamadik biz de. Basta bende cok kotu oldum cok agladim ama sonradan arastirdim ki bi kac tane sperm bulmak bile insanlari sevindirmis okudugum pek cok yerde. Yani sayi artirilabiliyomus ve sunu da okudum 1 defa bu testi yapmak ve o sekilde yola cikmak dogru degilmis. Yani 3 defa falan araliklarla denemek gerekirmis. Ilk defa verdiyse esin stresi bulundugu ortami o donem yedikleri ictikleri hatta bedensel yorgunlugu bile etkileyebiliyormus. Bence farkli bi yerde testi deneyin yeniden biz daha testi tekrarlamadik ama kasimda bi daha farkli yerde tekrarlicaz.
özel hastanede yaptırdığınız için olabilir mi? bence devlette bir de deneyin üroloji doktoru çok önemli.Kızlar testi yorumlar mısınız kafayı yicem neden değerler - olarak gözüküyor
Azosperm mi hala çözemedik. Tüp bebek merkezine gideceğizözel hastanede yaptırdığınız için olabilir mi? bence devlette bir de deneyin üroloji doktoru çok önemli.