• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spermiogram testi yorum

Şöyle araştırdım ve bulamadığım için buraya sormak istedim niye azarlar gibisiniz bende ilk kez yaptırdım anlayamıyorum referans dışı çıkan değer 39 milyon eşimin ondan yüksek çıktığı için güzel bişey olmuş olduğunu şuan öğrendim 123 derken milyon demek istedim
Valla o kadar cevap yazdım. Şimdi azarlar oldum öyle mi???
Tabi araştırabilirsiniz.

Araştırsanız demişsiniz araştırdım anlayamadım bende sormak istedim sadece sağolun verdiğiniz bilgi için sizin yazımınızda o şekilde anlaşılıyor
Sorun yok sınır 16 milyon. 16 milyon sperm sayısı altında olursa sorundur.
Sizde 126 milyon.

Hareketsiz %55 ya geriye %45 hareketli kalıyor.
Yerinde ve ileri hareketli toplamıdır.
Sizin elinizde sonuç kağıdı yok mu?
Şöyle benim doktorum kadın doğuma attım sonuçları aradı beni çarşamba günü görüşücez eşiniz sigara kullanıyor muydu dedi hayır dedim anladım biraz hareketsiz fazla çıkmış dedi ama konuşuruz hallederiz dedi ondan dolayı kafamda soru işareti kaldı

Şöyle benim doktorum kadın doğuma attım sonuçları aradı beni çarşamba günü görüşücez eşiniz sigara kullanıyor muydu dedi hayır dedim anladım biraz hareketsiz fazla çıkmış dedi ama konuşuruz hallederiz dedi ondan dolayı kafamda soru işareti kaldı
Hareket gözükmüyor çünkü.
İleri ve yerinde hareket toplamı ekranda da yok.

Hareketlilik toplam %45 yazıyor ama.

Ama çok büyük sorun olacağını sanmıyorum.
Bu kadar sayı olarak sperm de gebe kalırsınız.

L-arjinin takviyesi sperm hızını arttırır.

Ben bu sayının kat be kat azı ile gebe kaldım. 2 cocuk doğurdum. Ve tek tüpüm var.

Hareketli sperm yorgunluğu 36 milyon.
36 milyon spermden gelip bir tanesinin döllemesi yeterli.

Kağıdını alınca adini soy adi sil at özelden bakalım.

Hareket gözükmüyor çünkü.
İleri ve yerinde hareket toplamı ekranda da yok.

Hareketlilik toplam %45 yazıyor ama.

Ama çok büyük sorun olacağını sanmıyorum.
Bu kadar sayı olarak sperm de gebe kalırsınız.

L-arjinin takviyesi sperm hızını arttırır.

Ben bu sayının kat be kat azı ile gebe kaldım. 2 cocuk doğurdum. Ve tek tüpüm var.

Hareketli sperm yorgunluğu 36 milyon.
36 milyon spermden gelip bir tanesinin döllemesi yeterli.

Kağıdını alınca adini soy adi sil at özelden bakalım.
Çok sağolun gerçekten hakkınızı da helal edin tamam ben o kağıdı pazartesi doktordan aldırıyım o zaman

Yavas iIleri hareket 20 hizli ileri hareket 10 yerinde hareket 15.
l
İleri hareketlilik= İleri hareket + ileri yavaş hareket toplamı sizde % 30 istenilen değer % 40. Ufak bi destek olabilir. Çok büyük bi sorun yok. L- arjinin takviyesi alabilir.

Toplam hareket= ileri yavaş + ileri hızlı + yerinde hareket sizde 45 istenilen 40 sorun yok.

Ama sayı, morfoloji de önemli.

l
İleri hareketlilik= İleri hareket + ileri yavaş hareket toplamı sizde % 30 istenilen değer % 40. Ufak bi destek olabilir. Çok büyük bi sorun yok. L- arjinin takviyesi alabilir.

Toplam hareket= ileri yavaş + ileri hızlı + yerinde hareket sizde 45 istenilen 40 sorun yok.

Ama sayı, morfoloji de önemli.

Canim rica etsem bakarmsn burdan.

Eklentiler

• 1000043428.jpg
    1000043428.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 15
Back
X