Gebeliğe Hazırlık Spermiogram testi bakar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

teacheralla

Güzel günler göreceğiz.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
855
1.141
313
33
İstanbul
Merhaba kızlar eşime bugun test yaptırmaya gittik ama kendini cok kasti. Düzgün bi şekilde rahatlama olmadığını söyledi. Hic böyle olmamıştı dedi hatta. Bir iki Damladan gelen sonuç da söyle. Sizce bir kez daha test yaptıralım mi?

Canim ileri hiz 0 .Morfoloji 4 ve uzeri normal kabul ediliyor.
Bizim de ileri hiz 0 idi .Takviyelerle duzeldi .Morfoloji de % 1 ve 2 arasinda gidip geliyordu.Eger iyi bir dr la devam edip bitkisel tedaviye inanırsan duzelir Allah in izniyle .Ben sadece dr un verdiği vitaminden medet umsam hala anne olamazdim belki de .Mesela hiz icin havuç suyu ,caksir suyu ...Morfoloji icin ceviz ,badem .Tum degerlerimizin duzelmesi icin ari sutu propolis vs .Hepsini araştırıp zamana yayip kullandik.Konumu okuyup faydalanabilirsin
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/

Kimse anlamıyor mu acaba ?

Test sonucundan cok anlamıyorum ama bizde spermiogram verdiğimizde tek bir test ile değerlendirme yapılmadıgı belli süre arayla tekrar test verilip 2 testin ortalamasına göre değerlendirme yapabılrıız demişti doktor . Cunku sperm sayıları vs cok değişkenlik gosterıyomus ve dediği gibide oldu ilk testte herşey cok düşük cıkmıstı 2. De gayet normal ve cok sukur o sıra ben hamıle kalmısım

Merhaba, 3 aydır zor zamanlar geçirdiğim için bu sürecin ve konuların içindeyim. Size tavsiyem 10-15 gün aralıklarla başka hastanelerde de testi tekrarlayın. Biz bu testi ilk önce Acıbadem Altunizade Hastanesinde yaptırdık ve sonuçlar dünyayı başımıza yıktı, profersöre gittik aynı hastanede, direkt tüp bebek yapın beklemeyin başka şansınız yok dedi. 10 gün arayla biri devlette diğeri özel laboratuvarda testleri tekrarlattık ve sonuçlar çok iyi çıktı! Dönüp Acıbadem'e bu nasıl bir durum dediğimizde testi yenilendiler ve ortalama değerlerle onaysız bir kağıt koydular önümüze... HAstane ve süreç çok önemli. Bilginiz olsun istedim.

Teşekkür ederim. Şişli Memorial da yeniden yaptırmaya karar verdik biz de. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Tez zamanda kucaklarımızı sağlıklı hayırlı bebelerimizde doldursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…