• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Spermiogram testi anlayan bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim eşimin değerlerine söylemiş onu 😂 senin iyi maşallah Rabbim kucagını hayırlısıyla doldursun oyy ben nerelere gidem😂
Kız sende üzülme çözümsüz değil hiç spermi olmayan azospermi olanlar var onlar ne etsin her halimize şükür sen promotilmen ve solgar-l arginine kullandır iki ay sonra tekrar buraya yükseldi yazacaksın evelallah bak gör

Kız sende üzülme çözümsüz değil hiç spermi olmayan azospermi olanlar var onlar ne etsin her halimize şükür sen promotilmen ve solgar-l arginine kullandır iki ay sonra tekrar buraya yükseldi yazacaksın evelallah bak gör
Ya yükselir ona bişey demiyorum ama bizim sorunumuz hız ve morfoloji asıl şuan sıkıntı sıralaması yapcaksak en sıkıntılısı hız %1 sonra morfoloji%4 sonra sayı8 mil😅 yükselsede uyuşuk sperm gideyim de şu yumurtanın etrafında bir turlayayım bi bakayım içeri ne var ne yok demiyor bakalım biz de bakırköyde bi profa gideceğiz izinden dönmesini bekliyoruz ama hiçbir şey yapmadan beklemek canımı sıkıyor :KK17:

Yaa çok üzüldüm ağlama lütfen konu sahibinin değerleri düşükmüş sizde onun altında yazınca bi açtım öyle sonra tekrar bi baktım ayrı ayrı testler hemen yazdım farkedip sakın sakın üzülmeyiin
Türk kahvesi içircem deme sadce keçi boynuzu pekmezidir veriyim mi ek olarak bi zararı olmaz herld 😊

Ya yükselir ona bişey demiyorum ama bizim sorunumuz hız ve morfoloji asıl şuan sıkıntı sıralaması yapcaksak en sıkıntılısı hız %1 sonra morfoloji%4 sonra sayı8 mil😅 yükselsede uyuşuk sperm gideyim de şu yumurtanın etrafında bir turlayayım bi bakayım içeri ne var ne yok demiyor bakalım biz de bakırköyde bi profa gideceğiz izinden dönmesini bekliyoruz ama hiçbir şey yapmadan beklemek canımı sıkıyor :KK17:
Yav hızda yükselecek takviyeler ile sen sarımsağı kahveyi bas adama düzenli olarak şifalı bunlar doktorda elbet daha iyi ilaçlar verir takma kafana sakın stres olmayın eşinde sende en büyük düşman stres üzüntü

Bi oğlum var 7 yaşında. Aslında bel fıtığım var ilerlemiş ama şu an hareketler tedavi ile biraz rahatladım. Düşünmüyodk ona kardeş. Ama baktık ki çok yanlız. Şimdi istiyoruz bi kardeşi olsn ama eşimin sperm tahlili bu şekilde çıktı. Bu şekilde hamile kalan var mı. Ben bu spermogram dan fazla anlamıyorum.

Eklentiler

• IMG_20200909_065404.webp
    IMG_20200909_065404.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 25
Bi oğlum var 7 yaşında. Aslında bel fıtığım var ilerlemiş ama şu an hareketler tedavi ile biraz rahatladım. Düşünmüyodk ona kardeş. Ama baktık ki çok yanlız. Şimdi istiyoruz bi kardeşi olsn ama eşimin sperm tahlili bu şekilde çıktı. Bu şekilde hamile kalan var mı. Ben bu spermogram dan fazla anlamıyorum.
Test biraz değişik ama aşağıda yok yok yok olarak belirtilen yerde sperm ve motalite yani hareket yok diyor. Bir yukarıda sperm hızına %10 diyor bununla da Allah bilir yinede ama doğal yoldan gebelik imkansız eşiniz sigara veya alkol alıyorsa tez zamanda bıraksın..

• Beğen
Reactions: kln
Kaç yaşındasınız canım, Bir de siprem test iücretini öğrenebilir miyim benim eşimde verecekte fiyatı merak ettim duruma göre develtte verecek

• Beğen
Reactions: kln
Test biraz değişik ama aşağıda yok yok yok olarak belirtilen yerde sperm ve motalite yani hareket yok diyor. Bir yukarıda sperm hızına %10 diyor bununla da Allah bilir yinede ama doğal yoldan gebelik imkansız eşiniz sigara veya alkol alıyorsa tez zamanda bıraksın..
Sigara alkol kullanmıyor canım

Back
X