Hareketliliği yüzde 1 ne kadar etkiler ki ilaç sayı da hareketlilik de düşükİlaçlar la duzelecek seyler cok kafaya takmayın
Canım şu haliyle vahim gözüküyor ama asla çözümsüz değil Allahın izniyle takviyelerle düzelecektir keçi boynuzu pekmezi ve promotil men öneririm yanına da ayrıca solgar l-arginine kullanımı ile çok kısa sürede katlanarak artacaktır inşallahMerhabalar kızlar eşimin sperm testini aldık bugün aylardır ben doktora gidiyordum ama böyle bir sonuçla karşılaştık ondan yana ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşime bir şey belli etmeyim üzülmesin diye sizce durum çok mu vahim testi ekliyorum
İnşallah artar Allah büyük ama yıpratıcı zorlu bir imtihan sürecine gircez gibi görünüyor Allah yardımcımız olsunCanım şu haliyle vahim gözüküyor ama asla çözümsüz değil Allahın izniyle takviyelerle düzelecektir keçi boynuzu pekmezi ve promotil men öneririm yanına da ayrıca solgar l-arginine kullanımı ile çok kısa sürede katlanarak artacaktır inşallah
Amiin canım Allah yardım etsin ama söylediğim takviyeler ile arkadaşımın eşinin sonuçları iki katına çıktı ve şuan ikizlere gebe inşallah seninde ikiz ikiz olsun evladınİnşallah artar Allah büyük ama yıpratıcı zorlu bir imtihan sürecine gircez gibi görünüyor Allah yardımcımız olsun
Merhaba bizim sonuclarimiz da sizinki gibiydi eşim varikoselden ameliyat oldu hızı falan arttı promen k kullandık üç ay şuan protime men , keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu özü kullanıyoruz Ekim'de kontrol var insallllah üzülmeyin yolumuz uzun ben de sizin gibiydim Allah tez zamanda bize de nasip eder inşallah burda bir arkadaşım değerleri dusukken hamile kaldıMerhabalar kızlar eşimin sperm testini aldık bugün aylardır ben doktora gidiyordum ama böyle bir sonuçla karşılaştık ondan yana ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşime bir şey belli etmeyim üzülmesin diye sizce durum çok mu vahim testi ekliyorull
İnşallah sizin de gönlünüze göre verir Rabbim. Hangi doktora gittiniz neredeMerhaba bizim sonuclarimiz da sizinki gibiydi eşim varikoselden ameliyat oldu hızı falan arttı promen k kullandık üç ay şuan protime men , keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu özü kullanıyoruz Ekim'de kontrol var insallllah üzülmeyin yolumuz uzun ben de sizin gibiydim Allah tez zamanda bize de nasip eder inşallah burda bir arkadaşım değerleri dusukken hamile kaldı
Biz koru da prof Yusuf kibar a gidiyoruz canmİnşallah sizin de gönlünüze göre verir Rabbim. Hangi doktora gittiniz nerede
Merhaba benim sonuç nasıl anlıyosunuz sanırım lütfen bakarmsnzCanım şu haliyle vahim gözüküyor ama asla çözümsüz değil Allahın izniyle takviyelerle düzelecektir keçi boynuzu pekmezi ve promotil men öneririm yanına da ayrıca solgar l-arginine kullanımı ile çok kısa sürede katlanarak artacaktır inşallah
Kürlerle ilaçlarla düzeliyor ama çok az ve anlık sonra yine aynı oluyor. Bizde de aynı şey vardı düzeldi sandık aşılama yaptırdık değerler iyi çıkınca aşılama günü yine düşük çıktı. En iyisi sebebini bulup ki yüksek ihtimalle varikosel çıkıyor tedavi olmak. Ameliyat gerekiyorsa ameliyat olmak. Öbür türlü çok vakit kaybı.Merhabalar kızlar eşimin sperm testini aldık bugün aylardır ben doktora gidiyordum ama böyle bir sonuçla karşılaştık ondan yana ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşime bir şey belli etmeyim üzülmesin diye sizce durum çok mu vahim testi ekliyorum
Az biraz anlıyorum canım benim. Sperm sayısı düşük ama çözümsüz değil bu sonuçlar yukarıda dediğim vitaminleri en az üç ay demeni öneririm kendi eşimin değil ama arkadaşımın eşinin sonuçları da böyle düşüktü üç ay kullanarak çoğalttı arkadaşım ikiz gebe şuan. Kola ve sigara alışkanlığı varsa eşinizin hemen bunları terketmesi gerek normal morfoloji çok düşük kalmış anomaliler çok Fazla normale göre ileri hareket 20 imiş onunda olması gerekeni 32 bu sorunu da türkk kahvesi ve sarımsaklı gıdalar çözüyor totalde 8 milyon sperm varmış bununda gebelik oluşabilmesi için 40milyon olması şartmış dediğim gibi hemen vitaminlerle başlayın benceMerhaba benim sonuç nasıl anlıyosunuz sanırım lütfen bakarmsnz Eki Görüntüle 2684163
Şimdi bi doktordan çıktım bana normal bu degerlerle gebelik olur demiştiAz biraz anlıyorum canım benim. Sperm sayısı düşük ama çözümsüz değil bu sonuçlar yukarıda dediğim vitaminleri en az üç ay demeni öneririm kendi eşimin değil ama arkadaşımın eşinin sonuçları da böyle düşüktü üç ay kullanarak çoğalttı arkadaşım ikiz gebe şuan. Kola ve sigara alışkanlığı varsa eşinizin hemen bunları terketmesi gerek normal morfoloji çok düşük kalmış anomaliler çok Fazla normale göre ileri hareket 20 imiş onunda olması gerekeni 32 bu sorunu da türkk kahvesi ve sarımsaklı gıdalar çözüyor totalde 8 milyon sperm varmış bununda gebelik oluşabilmesi için 40milyon olması şartmış dediğim gibi hemen vitaminlerle başlayın bence
Allah Allah bir başka doktora daha göster bence yine de doktordan iyi bilemeyiz tabi ki ama testte de zaten L yazıyor düşük olduğu yazıyor yani değerlerin bizde geçen ay yeni yaptık sperm testi eşime doktor yaptırırken 40 milyon dan düşük sperm varsa bu yetersiz dedi gebelik içinŞimdi bi doktordan çıktım bana normal bu degerlerle gebelik olur demiştio kadar mı kötü sonuç
Çok çok özür diliyorum ben sizden önce yorum yaptığım kişinin resmini açmışım sizin sperm testini şimdi farkettim sizde tek sorun hız problemi duruyor %20 bunun için Türk kahvesi ve sarımsak tüketimini arttırın tekrardan kusura bakmayın M MzqnAz biraz anlıyorum canım benim. Sperm sayısı düşük ama çözümsüz değil bu sonuçlar yukarıda dediğim vitaminleri en az üç ay demeni öneririm kendi eşimin değil ama arkadaşımın eşinin sonuçları da böyle düşüktü üç ay kullanarak çoğalttı arkadaşım ikiz gebe şuan. Kola ve sigara alışkanlığı varsa eşinizin hemen bunları terketmesi gerek normal morfoloji çok düşük kalmış anomaliler çok Fazla normale göre ileri hareket 20 imiş onunda olması gerekeni 32 bu sorunu da türkk kahvesi ve sarımsaklı gıdalar çözüyor totalde 8 milyon sperm varmış bununda gebelik oluşabilmesi için 40milyon olması şartmış dediğim gibi hemen vitaminlerle başlayın bence
Bende Bugün yaptırdım canım her doktor farklı konuşuo offf hangisine inancamAllah Allah bir başka doktora daha göster bence yine de doktordan iyi bilemeyiz tabi ki ama testte de zaten L yazıyor düşük olduğu yazıyor yani değerlerin bizde geçen ay yeni yaptık sperm testi eşime doktor yaptırırken 40 milyon dan düşük sperm varsa bu yetersiz dedi gebelik için
Bana da normal geldi değerleri sayı olarak referansta 2den büyük yazıyor farklı bir ölçme tekniği bence benim anladığım kadarıyla morfoloji biraz düşük o kadarAz biraz anlıyorum canım benim. Sperm sayısı düşük ama çözümsüz değil bu sonuçlar yukarıda dediğim vitaminleri en az üç ay demeni öneririm kendi eşimin değil ama arkadaşımın eşinin sonuçları da böyle düşüktü üç ay kullanarak çoğalttı arkadaşım ikiz gebe şuan. Kola ve sigara alışkanlığı varsa eşinizin hemen bunları terketmesi gerek normal morfoloji çok düşük kalmış anomaliler çok Fazla normale göre ileri hareket 20 imiş onunda olması gerekeni 32 bu sorunu da türkk kahvesi ve sarımsaklı gıdalar çözüyor totalde 8 milyon sperm varmış bununda gebelik oluşabilmesi için 40milyon olması şartmış dediğim gibi hemen vitaminlerle başlayın bence
Ayyy
Canım benim eşimin değerlerine söylemiş onuBende Bugün yaptırdım canım her doktor farklı konuşuo offf hangisine inancam
Yaa çok üzüldüm ağlama lütfen konu sahibinin değerleri düşükmüş sizde onun altında yazınca bi açtım öyle sonra tekrar bi baktım ayrı ayrı testler hemen yazdım farkedip sakın sakın üzülmeyiinAyyyallahım yorumu okuyunca ağlamaya başladım sinirden bu kadar kötü madem doktor ndn bişey demedi diom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?