Değerler gayet iyi ama normal morfoloji görülemedi yazısını anlayamadım. Anormal %99 ise normal %1 dir. Nasıl görülemedi oluyor. İlginçEki Görüntüle 2161452 Kızlar merhaba, eşim test yaptırdı. Üroloji doktoru herhangi bir yorum yapmamış. Sadece gebeliğe engel bir durum söz konusu değil deyip eşimi göndermiş. Ben randevumu aldım bayram tatili nedeniyle gidemedim doktora bu hafta gidicem Allah'ı izniyle... Bu sonuçtan hiç bişey anlamadım. Bilenleriniz varsa bana yazabilir mi Stres de sıkıntıdan artık doktora bile gitmek istemiyorumda işte... İnsanın içindeki ümit yetiyor bişey in peşinden sürüklenmeye...
Evet bi tezatlık var dimi sonuçta, kadın doğum doktoruna da göstereyim benDeğerler gayet iyi ama normal morfoloji görülemedi yazısını anlayamadım. Anormal %99 ise normal %1 dir. Nasıl görülemedi oluyor. İlginç
Kadın doğum çok anlamıyor. Bence başka bi üroloji doktoruna göster.Evet bi tezatlık var dimi sonuçta, kadın doğum doktoruna da göstereyim ben
Morfolojiden dolayı mı öyle söyledin?Bu spermle çocuk olması bir mucize olur. Tüp bebek dahi zor döllenir
Evet, morfoloji çok önemli . Ben aktarımı nedeniyle bebeğin sağlıklı olması ve tutunması için. Hatta bundan da önce yumurtanın döllenmesi için sağlıklı spermler olması gerekiyorMorfolojiden dolayı mı öyle söyledin?
Herşey iyi ama yumurtaya ulaşacak hızlı sperm oranı düşük keçiboynuzu ile hızlandırınKızlar eşimin sonucuna da bakabilir misiniz ?
%99’u anormalse %1’i normal olması gerekmiyor mu ? Saçma bişey var sanki. Bende %1 ile hamile kaldım bi de.Evet, morfoloji çok önemli . Ben aktarımı nedeniyle bebeğin sağlıklı olması ve tutunması için. Hatta bundan da önce yumurtanın döllenmesi için sağlıklı spermler olması gerekiyor
Çok saol canım ilgin icin :) aşılama önerdi doktor kabul ettim ben de 2 yumurtam vardıHerşey iyi ama yumurtaya ulaşacak hızlı sperm oranı düşük keçiboynuzu ile hızlandırın
Evet, morfoloji çok önemli . Ben aktarımı nedeniyle bebeğin sağlıklı olması ve tutunması için. Hatta bundan da önce yumurtanın döllenmesi için sağlıklı spermler olması gerekiyor
Eki Görüntüle 2161452 Kızlar merhaba, eşim test yaptırdı. Üroloji doktoru herhangi bir yorum yapmamış. Sadece gebeliğe engel bir durum söz konusu değil deyip eşimi göndermiş. Ben randevumu aldım bayram tatili nedeniyle gidemedim doktora bu hafta gidicem Allah'ı izniyle... Bu sonuçtan hiç bişey anlamadım. Bilenleriniz varsa bana yazabilir mi Stres de sıkıntıdan artık doktora bile gitmek istemiyorumda işte... İnsanın içindeki ümit yetiyor bişey in peşinden sürüklenmeye...
MERHABA TEKRARDAN BU ZAMANA KADAR HALA GEBE KALAMADIM ARKADAŞLAR SİZE TEKRAR YAPILAN BİR TEST SONUCUNU ATMAK İSTİYORUM SİZCE BİR GELİŞME OLMUŞ MU? EĞRİÇAYIR MARKA POLEN, ARI SÜTÜ RESVERATROL SOLGAR, OMEPA Q10 KULLANDI VE SONUÇ BU HENÜZ DR. A GÖSTERMEDİK. SİZİN YORUMUNUZ NE OLACAK MERAK EDİYORUM...
Ciddi bi sorun görünmüyor. Doktorun dediği gibi yavaş hareketli de önemli ama hamile kalma süreci uzar. İhtimal azalır.Buna da bakabilir misiniz doktor bir sorun yok dedi ama ileri hizli gozukmuyor doktor a ile b nin toplamı önemli dedi sorun yok dedi
MerhabA normal yolla mı gebe kaldınız?Eki Görüntüle 2161452 Kızlar merhaba, eşim test yaptırdı. Üroloji doktoru herhangi bir yorum yapmamış. Sadece gebeliğe engel bir durum söz konusu değil deyip eşimi göndermiş. Ben randevumu aldım bayram tatili nedeniyle gidemedim doktora bu hafta gidicem Allah'ı izniyle... Bu sonuçtan hiç bişey anlamadım. Bilenleriniz varsa bana yazabilir mi Stres de sıkıntıdan artık doktora bile gitmek istemiyorumda işte... İnsanın içindeki ümit yetiyor bişey in peşinden sürüklenmeye...
MERHABA TEKRARDAN BU ZAMANA KADAR HALA GEBE KALAMADIM ARKADAŞLAR SİZE TEKRAR YAPILAN BİR TEST SONUCUNU ATMAK İSTİYORUM SİZCE BİR GELİŞME OLMUŞ MU? EĞRİÇAYIR MARKA POLEN, ARI SÜTÜ RESVERATROL SOLGAR, OMEPA Q10 KULLANDI VE SONUÇ BU HENÜZ DR. A GÖSTERMEDİK. SİZİN YORUMUNUZ NE OLACAK MERAK EDİYORUM...