- Konu Sahibi elif1572003
-
Canım bizimde bugün kesinleşti perşembe günü olucak hayırlısı inşallahBugün tekrar kontrole gittik doktor kesin ameliyat dedi çocuğu yapan 1 sperm dedi ameliyat olmasanızda normal yoldan çocuğunuz olur dedi ama ilerde sorunlar artabilir dedi ameliyat olunmazsa. Muhtemelen ameliyat olunacak gibi 1-2 doktor daha araştırdıktan sonra
Siz ameliyatı nerede olacaksınız birde sizin sperm sonuçları nasıldı bilgi verebilir misiniz?Canım bizimde bugün kesinleşti perşembe günü olucak hayırlısı inşallah
Aydın'da yaşıyorum canım normal devlet Hastanesi'nde olucak testi yollayim bı dkSiz ameliyatı nerede olacaksınız birde sizin sperm sonuçları nasıldı bilgi verebilir misiniz?
Aydın'da yaşıyorum canım normal devlet Hastanesi'nde olucak testi yollayim bı dk
Canım şuan evde değilim sonucumuz tablette var ama gerideki yorumlara bak paylaşmıştım 1.sayfadaSiz ameliyatı nerede olacaksınız birde sizin sperm sonuçları nasıldı bilgi verebilir misiniz?
Sizinkilerin perşembe olacakCanım bizimde bugün kesinleşti perşembe günü olucak hayırlısı inşallah
Evet yarın inşallahSizinkilerin perşembe olacak
Canım ameliyat oldu mu esin nasıl geçti ameliyatEvet yarın inşallah
Evet canım çok şükür evdeyiz şimdi sorun sıkıntı yasamadık ptesi pansuman için gitçez progeny die bi ilaç verdi 3 ay kullanıcaz sonra test için tekrar gidicez canımCanım ameliyat oldu mu esin nasıl geçti ameliyat
Geçen istemiştın bizim test sonucumuz bu canımSiz ameliyatı nerede olacaksınız birde sizin sperm sonuçları nasıldı bilgi verebilir misiniz?
Canım naptınız ameliyat işiniBugün tekrar kontrole gittik doktor kesin ameliyat dedi çocuğu yapan 1 sperm dedi ameliyat olmasanızda normal yoldan çocuğunuz olur dedi ama ilerde sorunlar artabilir dedi ameliyat olunmazsa. Muhtemelen ameliyat olunacak gibi 1-2 doktor daha araştırdıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?