- 23 Mayıs 2019
- 625
- -46
- Konu Sahibi yyenibiriileri
Güvenilir olmayan biriyle ilişki yaşadım, spermi elime geldi yoğun bir şekilde, hastalık kapma ihtimalim var mıdır? Sonrasında elimi yıkadım ama biraz durdu o şekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salak gibi kondomu ben kendim çıkardım ya, nasıl böyle bi salaklığı yapabildm hala inanamıyorum kendime. Doktor bi arkadaşıma sordum açık yara yoksa bişi olmaz dedi ama çok korkuyorum zaten panik atağım varOlur mu olur kontrele gidin mutlaka.
Kontrol ettirmeden içiniz rahat etmez. Güvenilir olmayan biri derken cinsel bir hastalığı mı var onu mu kastettiniz?Salak gibi kondomu ben kendim çıkardım ya, nasıl böyle bi salaklığı yapabildm hala inanamıyorum kendime. Doktor bi arkadaşıma sordum açık yara yoksa bişi olmaz dedi ama çok korkuyorum zaten panik atağım var
Ya onun soyledigine gore yılda 2kez test veriyor ama sordum sonucları nasıl temiz mi diye tabiki falan dedi sadece, tam güvenebileceğim biri değil yani.Kontrol ettirmeden içiniz rahat etmez. Güvenilir olmayan biri derken cinsel bir hastalığı mı var onu mu kastettiniz?
Hastalık herkeste olabilir o yüzden çok korkuyorum hiv sifiliz hepatit kapmış mıyımdır diye, elimde de yara vardı cunku sperm geldi. Ama bu kadar kolay kapılsa hastalık bakirelerde bile olmaz mıydı ya?Ya onun soyledigine gore yılda 2kez test veriyor ama sordum sonucları nasıl temiz mi diye tabiki falan dedi sadece, tam güvenebileceğim biri değil yani.
Sebep? İlk defa duydum böyle bir şey çok şaşırdım. 500 senelik kocamın kondumunu çıkarmışlığım yok. Taktığı gibi çıkarsın koca adam.Salak gibi kondomu ben kendim çıkardım ya, nasıl böyle bi salaklığı yapabildm hala inanamıyorum kendime. Doktor bi arkadaşıma sordum açık yara yoksa bişi olmaz dedi ama çok korkuyorum zaten panik atağım var
Ben de anksiyete olduğu için kondom sağlam mı diye kontrol etmek amaçlı çıkardım, çok büyük bir salaklık ve cahillik yaptığımın farkındayımSebep? İlk defa duydum böyle bir şey çok şaşırdım. 500 senelik kocamın kondumunu çıkarmışlığım yok. Taktığı gibi çıkarsın koca adam.
Bir şey olacağını sanmıyorum yıkamışsınız elinizi zaten.Ben de anksiyete olduğu için kondom sağlam mı diye kontrol etmek amaçlı çıkardım, çok büyük bir salaklık ve cahillik yaptığımın farkındayım
Evet ama elimde yara vardı o kısma geldi, inşallah bir şey olmamıştırBir şey olacağını sanmıyorum yıkamışsınız elinizi zaten.
Düşük bir ihtimal gibi geldi bana. Yine de içinizin rahat etmesi için bir doktora gidin.Evet ama elimde yara vardı o kısma geldi, inşallah bir şey olmamıştır
Valla çok anladığım şeyler değil ama siz yine de kontrol ettirin.Ya onun soyledigine gore yılda 2kez test veriyor ama sordum sonucları nasıl temiz mi diye tabiki falan dedi sadece, tam güvenebileceğim biri değil yani.
Doktora gitmek de ayrı bir dert, hiv kaptıysam kimse bilmese daha iyi. Sgk da babamın üstüne gözüküyor sanırım su an tam bilmiyorum, çok mutsuzumDüşük bir ihtimal gibi geldi bana. Yine de içinizin rahat etmesi için bir doktora gidin.
Hasta mahremiyeti diye bir şey var, doktorun herkese ilan edeceğini hiç sanmıyorum. SGK babanızın üzerine bile olsa sonucu e nabızdan sadece siz ve doktorunuz görebilir.Doktora gitmek de ayrı bir dert, hiv kaptıysam kimse bilmese daha iyi. Sgk da babamın üstüne gözüküyor sanırım su an tam bilmiyorum, çok mutsuzum
Keşke herkes sizin gibi olsa da ülkede herkes nefes alabilse, maalesef öyle değilmiş numarasına bile bildirim gidiyormuş, çalışıyorum sgk benim üstüme olsa bile korkuyorum söylerler diyeHasta mahremiyeti diye bir şey var, doktorun herkese ilan edeceğini hiç sanmıyorum. SGK babanızın üzerine bile olsa sonucu e nabızdan sadece siz ve doktorunuz görebilir.
Güvenilir olmayan biri?Güvenilir olmayan biriyle ilişki yaşadım, spermi elime geldi yoğun bir şekilde, hastalık kapma ihtimalim var mıdır? Sonrasında elimi yıkadım ama biraz durdu o şekilde
Hanımefendi hayatın binbir türlü hali var ve bazı kadınlar güvenilir olmayan kişilerle de cinsel ilişki yaşayabiliyor evetGüvenilir olmayan biri?
 hadi böyle bir hata yaptınız bari ikincisini yapıp kondomu çıkarmasaydınız.Hanımefendi hayatın binbir türlü hali var ve bazı kadınlar güvenilir olmayan kişilerle de cinsel ilişki yaşayabiliyor evet
Evet cok pismanım ama cahillik yani yapıcak bir şey yok. Ama bu şekilde hiv sifiliz hepatit bulaşsa bakirelerde de bu hastalıklar olmaz mıydı. Cinsellikle ilgili bisey yok cunku bende hadi böyle bir hata yaptınız bari ikincisini yapıp kondomu çıkarmasaydınız.
Güvenilir olmayan biriyle ilişki yaşadım, spermi elime geldi yoğun bir şekilde, hastalık kapma ihtimalim var mıdır? Sonrasında elimi yıkadım ama biraz durdu o şekilde