teşekkür ediyorumGleitgelen i ben de bu ay kullandim ilk kez fakat gebe değilim. Sperme zarar vermediğini okumuştum burda. Su bazli kayganlastiricilar oneriliyo bir de daha once onlardan kullanmıştım
hemen bakıyorum. teşekkürlerBen Cabs Glide marka kayganlaştırıcı kullanırken hamile kaldım. Doktorum da bunu önermişti zararsız diye. Bakabilirsiniz.
şehir efsanesi değil yazıyor aratınca Googleda. ve benim doktorum da söyledi sadece su bazlı kullan diye ama marka vermemiştiBu bir sehir efsanesi mi yoksa gercek mi acaba? Kayganlastiricilar sperme zarar vermezler diye düşünüyorum ama aksi bir makale yazı vs varsa okumak isterim.
Okeyin ya da durexin sitesinde sperme zarar vermez yaziyor.Kayganlastiricilar spermleri öldürüyor. Üzerinde de hamilelik düşünenler kullanmasin yazıyordu yanlis hatırlamıyorsam. Bende de vardı kuruluk. Kayganlastiricinin boyle bir etkisi olduğunu görünce sperm koruyucu kayganlastirici araştırması. Preseed jel aldim. Spermleri tutuyormuş diye. Ama onun da hem kaliteli h kalitesiz spermi tutuyor diye yorumlarını görünce kullanmayı biraktim. 1 tüp kullanmıştım. Ama hamilelik olmamıştı.
ben de preseed almayı düşünüyodum. pahalı bişey bi de ozaman gleitgelen markasını alıyım, kullananlar memnunKayganlastiricilar spermleri öldürüyor. Üzerinde de hamilelik düşünenler kullanmasin yazıyordu yanlis hatırlamıyorsam. Bende de vardı kuruluk. Kayganlastiricinin boyle bir etkisi olduğunu görünce sperm koruyucu kayganlastirici araştırması. Preseed jel aldim. Spermleri tutuyormuş diye. Ama onun da hem kaliteli h kalitesiz spermi tutuyor diye yorumlarını görünce kullanmayı biraktim. 1 tüp kullanmıştım. Ama hamilelik olmamıştı.
Evet 250 liraya almistim ben ciceksepetinden . Aldim 1 tanesini kullandım. Somra zararını okuyunca attim.ben de preseed almayı düşünüyodum. pahalı bişey bi de ozaman gleitgelen markasını alıyım, kullananlar memnun
yaaEvet 250 liraya almistim ben ciceksepetinden . Aldim 1 tanesini kullandım. Somra zararını okuyunca attim.
Pelvik egzersizi deneyin ben sanirim onun sayesinde kendimi alıştırdım. Biraz da kafa olarak rahatlamak lazim sex i düşünmek lazım. Herkes söylüyordu da insan yapmayınca bilemiyor. Bunlar sayesinde ben suan jel kullanmıyorum allaha şükür . Darısı başınıza. Ha bir de başlangıçta su ile ben disini ıslatıyorum su kalmıyor aslimda ama beni kafa olarak rahatlatıyor.yaayeni bişey bulabildiniz mi peki? hindistan cevizi yağı ya da gleitgelen jel arasında kaldım şimdi
Preseed i öneririm bizde kız kardeşim için uzun araştırmalar yapmıştık en sonunda buna karar verdik ve ikinci ayda hamilelik haberini aldık.Arkadaşlar ben hamile kalmak istiyorum ama kuruluk sıkıntısı yaşıyorum. Sperme zarar vermeyen kayganlaştırıcı önerebilir misiniz? Gleitgelen diye bir marka duydum. Bu markayı kullanıp hamile kalan ya da farklı bi marka ile hamile kalabilen varsa önerilerinizi bekliyorum
ben de preseed almayı düşünüyodum. pahalı bişey bi de ozaman gleitgelen markasını alıyım, kullananlar memnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?