Gebeliğe Hazırlık Sperme zarar vermeyen kayganlaştırıcı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Jenyfer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
215
83
98
Arkadaşlar ben hamile kalmak istiyorum ama kuruluk sıkıntısı yaşıyorum. Sperme zarar vermeyen kayganlaştırıcı önerebilir misiniz? Gleitgelen diye bir marka duydum. Bu markayı kullanıp hamile kalan ya da farklı bi marka ile hamile kalabilen varsa önerilerinizi bekliyorum

Kuru olduğunda okey inkini kullanıyoduk hamile kaldığım ayda da kullanmıştık hatta

Gleitgelen i ben de bu ay kullandim ilk kez fakat gebe değilim. Sperme zarar vermediğini okumuştum burda. Su bazli kayganlastiricilar oneriliyo bir de daha once onlardan kullanmıştım

Ben Cabs Glide marka kayganlaştırıcı kullanırken hamile kaldım. Doktorum da bunu önermişti zararsız diye. Bakabilirsiniz.

Bu bir sehir efsanesi mi yoksa gercek mi acaba? Kayganlastiricilar sperme zarar vermezler diye düşünüyorum ama aksi bir makale yazı vs varsa okumak isterim.

Bu bir sehir efsanesi mi yoksa gercek mi acaba? Kayganlastiricilar sperme zarar vermezler diye düşünüyorum ama aksi bir makale yazı vs varsa okumak isterim.
şehir efsanesi değil yazıyor aratınca Googleda. ve benim doktorum da söyledi sadece su bazlı kullan diye ama marka vermemişti

Bütün markalar su bazli degil mi? Ok durex hepsinin uzerinde su bazli yazıyor.

Dr.un önerdiği markayı bulamamıştım. Eczacı tavsiyesi üzerine gleitgelen kullandım, spermler üzerinde asla olumsuz etkisi olmadığını, yıllardır satışta olduğunu ve dermokozmetik bi urun olmadığını söyledi.

O ay hamile kaldım. Sadece bi gün kullanmamıştım, o gün kaldıysam bilemeyeceğim tabii

Kayganlık performansına gelirsek daha önce o.k. zero kayganlastirici kullanmıştım memnun kalmıştım. Ama gleitgelen çok daha başarılı

Kayganlastiricilar spermleri öldürüyor. Üzerinde de hamilelik düşünenler kullanmasin yazıyordu yanlis hatırlamıyorsam. Bende de vardı kuruluk. Kayganlastiricinin boyle bir etkisi olduğunu görünce sperm koruyucu kayganlastirici araştırması. Preseed jel aldim. Spermleri tutuyormuş diye. Ama onun da hem kaliteli h kalitesiz spermi tutuyor diye yorumlarını görünce kullanmayı biraktim. 1 tüp kullanmıştım. Ama hamilelik olmamıştı.

Okeyin ya da durexin sitesinde sperme zarar vermez yaziyor.

ben de preseed almayı düşünüyodum. pahalı bişey bi de ozaman gleitgelen markasını alıyım, kullananlar memnun

Merhabalar. Bu konuda daha öncede sormuşlardı cevaplamıştım. Yine yazayım. Lütfen kimyasallara para vermeyi bırakın, organik hindistan cevizi yağı kullanın. (Büyük marketlerde satılıyor, cam kavanozda)
Soğuk yerde durunca katılaşıyor, elinize küçük bir parça alıp sıvılaştırın öyle kullanın. Çok faydasını göreceksiniz. Ben yıllardır kullanıyorum. Banada kadın doğum doktorum önermişti, iyiki de önermiş. O gün bugündür bir kavanoz mutfakta, bir kavanoz banyoda durur hep, tavsiye ederim

yaa yeni bişey bulabildiniz mi peki? hindistan cevizi yağı ya da gleitgelen jel arasında kaldım şimdi
Pelvik egzersizi deneyin ben sanirim onun sayesinde kendimi alıştırdım. Biraz da kafa olarak rahatlamak lazim sex i düşünmek lazım. Herkes söylüyordu da insan yapmayınca bilemiyor. Bunlar sayesinde ben suan jel kullanmıyorum allaha şükür . Darısı başınıza. Ha bir de başlangıçta su ile ben disini ıslatıyorum su kalmıyor aslimda ama beni kafa olarak rahatlatıyor.

Preseed i öneririm bizde kız kardeşim için uzun araştırmalar yapmıştık en sonunda buna karar verdik ve ikinci ayda hamilelik haberini aldık.

Uzun araştırmalar sonucu bizde kız kardeşim için preseed marka almaya karar verdik. 2.ayında hamiş haberini aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…