- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- Konu Sahibi 1cift1tekannesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende aslında ileri hareketli yok gibi göründüğünü düşünmüştüm ama emin olmak istedim.Doktor gayet iyi aşılama içij uygun deyince şaşırdm açıkçası.Dna hasar testi yaptırdık temiz çıktı.morfoloji de hep 4 çıkıyordu.Merhaba sayınız oldukca iyi ama ileri hareketli sperminiz yok ama bu tahlil yeterli değil morfoloji ve dna hasarınızada bakılması gerekiyor
+4 yani %A yazan ileri hareket diye biliyorum dna da hasar yoksa canlılıga baktırdınız mı ?bende aslında ileri hareketli yok gibi göründüğünü düşünmüştüm ama emin olmak istedim.Doktor gayet iyi aşılama içij uygun deyince şaşırdm açıkçası.Dna hasar testi yaptırdık temiz çıktı.morfoloji de hep 4 çıkıyordu.
yok canlılık testi yaptırmadık.kimi Doktorlar normal diyo eşimin değerlerine kimiside sınırda diyo .+4 yani %A yazan ileri hareket diye biliyorum dna da hasar yoksa canlılıga baktırdınız mı ?
Sayınız süper ama canlılık önemli bi kritermiş siz kaan aydosa tedavi olmamısmıydınız başka bi topikte öyle okudum die hatırlıyorum canmyok canlılık testi yaptırmadık.kimi Doktorlar normal diyo eşimin değerlerine kimiside sınırda diyo .
olduk evet sizinde mi erkek infertiliteniz var.6 ay doğal yolla olur bi sıkıntı yok erkek infertilisinde yeterli sayıda değerler demişti nasip olmadı. Bizde aşılama yaptırmayı düşündük ama adetim 1 hafta erken gelince ertelemek zorunda kaldık.Bu testide devlet hastnesnde yaptılar spermiyogram testinden farklıymş aşılama öncesi yapılıyormş.Sayınız süper ama canlılık önemli bi kritermiş siz kaan aydosa tedavi olmamısmıydınız başka bi topikte öyle okudum die hatırlıyorum canm
Hayırlısı ile en kısa zamanda aşıla ile olur inşallah bizde sayı sorunu var kaan hocayla tedaviye başlıcaz bu ay kısmetse dna hasar istedi o da %29 cıktı bakalım nasıl bi yol izleyecekolduk evet sizinde mi erkek infertiliteniz var.6 ay doğal yolla olur bi sıkıntı yok erkek infertilisinde yeterli sayıda değerler demişti nasip olmadı. Bizde aşılama yaptırmayı düşündük ama adetim 1 hafta erken gelince ertelemek zorunda kaldık.Bu testide devlet hastnesnde yaptılar spermiyogram testinden farklıymş aşılama öncesi yapılıyormş.
hayırlısı hakkınızda yüzde 13 çıkmıştı bizim saanırım dna hasar normal dendi sonuca.biz pek faydalanamadık kaan hocadan inşallah size faydası olur tez vakitte hayırlısıyla kavuşuruz evlatlarımızaHayırlısı ile en kısa zamanda aşıla ile olur inşallah bizde sayı sorunu var kaan hocayla tedaviye başlıcaz bu ay kısmetse dna hasar istedi o da %29 cıktı bakalım nasıl bi yol izleyecek
Amin inşallah cümlemizin canmhayırlısı hakkınızda yüzde 13 çıkmıştı bizim saanırım dna hasar normal dendi sonuca.biz pek faydalanamadık kaan hocadan inşallah size faydası olur tez vakitte hayırlısıyla kavuşuruz evlatlarımıza