Sperm yapisikligi

Banu15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Kizlar merhaba. Esim bugun test yaptirdi spermden. Testi yapan Doktor yapisiklik var dedi. İki gun sonra gidicez kendi doktorumuza cevablari okumasi icin. Aranizda bu konuyla ilgili bi malumati olan varmi. Tehlikeli biseymi tedavisi ne kadar surer?

Sperm yapisikligi mayalanmaya izin vermiyor dedi. Bu konuda bilgisi olan yokmu(

canım sen testinin fotosunu çekip paylaşsana bizimkininde sıvılaşması geç oluyor aynı şey mi? mayalanma ile ilgili ilk defa duyuyorum.testi görünce bir fikir verebiliriz belki. benimkide içinde yüzdüğü sıvı koyu kaçıyor.

buyur canim cektim

Eklentiler

• IMG_0308.JPG
    81,5 KB · Görüntüleme: 198
buyur canim cektim
azerice mayalanma türkiyedeki yapılan hangi testlere denk gelir bilemiyorum.
mayalanma başlığının altığında 2-3 göstergeyi çözemedim
geri kalan göstergeler buradaki testler gibi.
eşinizin düz hareketli spermleri düşük spermlerde hareket sıkıntısı var .
sayısı iyi benim eşiminde 86 milyon çıktı.
eğer gurur sinir yapmayan biri ise vitaminli kürleri yapsin.
sayıda sıkıntı olmadığı için.hareket ileri hareket vitamin ve kürler ile düzelebilir.
kürleri sitelerden araştırabilirsiniz.doktora danışıp havuç suyu,keçiboynuzu özü kürü yapılabilir.
ayrıca evicap diye bir E vitamini duydum.doktora danışarak onu da içebilir.allahım inşallah nasip eder evlat.

Kagitda maya gobeleyi yazilan yer maya mantari demek. Ben soyledigimi mayalanmayla alakasi yok yani. Mayalanmani doktor konusunca soylemis. Mayalanma yumurtayla spermin bulusub birlesmesi gibi bisey. Turkcem kit kaldi bu konuda) Yok oyle sinir yapan birisi degil. Kurleride arastiricam doktor yazan tedaviyide yapalim. İnsallah olur. Acaba tedavisi kac ay suruyor biliyormusunuz

ilaçla tedavi hakkında bilgim yok canım,fakat bir sperm 2 ayda oluşuyormuş. yani yaptığın kürlerin faydasını 2 ay içinde görecek eşin.
ilk defa mayalanmayı da öğrenmiş oldum neden bizim testlere koymazlar yada bakmazlar bilmem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…