Olduğumuz yer biraz mahrumiyet eşimin işi gereği de çok şehir dışı yapamıyoruz ama kadın doğum doktoru aşılama demişti muhtemelen yaptıracağız çünkü eşimin değerler değişmediHız ve sayı düşük görünüyor. Bence iyi bir üroloğa gidin
Sigara alkol kafeini bırakmalı. Kilosu varsa vermeli ve spor yapmalı. Doktora gidin büyük ihtimalle ilaç da verecektir. Testislere banyodan çıkmadan önce soğuk su tutsun mutlaka. Ve çiğ kabak çekirdeği ile keçiboynuzu çok iyi geliyor. İnşallah en kısa sürede kavuşursunuzOlduğumuz yer biraz mahrumiyet eşimin işi gereği de çok şehir dışı yapamıyoruz ama kadın doğum doktoru aşılama demişti muhtemelen yaptıracağız çünkü eşimin değerler değişmedi
Dimi tüp bebek daha iyi olur gibi vakit kaybetmeden yorumunuz için çok teşekkür ederimSayı da onemli evet düşük ama burada esas sorun spermlerin cok hareketsiz olması. Ileri yönlü hareket neredeyse 0 çıkmış. Bu durumda aşılama ile de zor. Bu degerlerle eşinizin mutlaka ama mutlaka üroloğa görünmesi gerekir. Umarim hizli şekilde sifa bulursunuz
Düzenli tüketmeye özen gösteriyoruz inşallah güzel sonuçlar alırız çok teşekkür ederimSigara alkol kafeini bırakmalı. Kilosu varsa vermeli ve spor yapmalı. Doktora gidin büyük ihtimalle ilaç da verecektir. Testislere banyodan çıkmadan önce soğuk su tutsun mutlaka. Ve çiğ kabak çekirdeği ile keçiboynuzu çok iyi geliyor. İnşallah en kısa sürede kavuşursunuz
Merhaba nerden temin edebilirizCanım merhaba. Bundan 5 ay önce eşimin ileri hızlı sperm sayısı sıfırdı. Biz arı sütü kullandık sayı 76 milyondan 625 milyona, hızlı hareketli sperm sayısı 75 milyona ulaştı biz arısütünün fayda ettiğini düşünüyoruz. İsterseniz sizde bir deneyin
İleri hareketli sperm sayısı az. Bir de morfoloji görünmüyor. Bakıldı mı?Rica etsem hanımlar benimkini de yorumlar mısınız
Bilmiyorumİleri hareketli sperm sayısı az. Bir de morfoloji görünmüyor. Bakıldı mı?
Bakılması lazımBilmiyorum
Bı kaç işlem daha vardı bayram dan dolayı esksik kaldiİleri hareketli sperm sayısı az. Bir de morfoloji görünmüyor. Bakıldı mı?
Eğriçayırın arı sütünü alabilirsinMerhaba nerden temin edebiliriz
Hem eşim hem ben kullansam olur muEğriçayırın arı sütünü alabilirsin
Daha iyi olur, doğurganlığı arttırıyormuşHem eşim hem ben kullansam olur mu
Merhaba keçiboynuzu özü ve keçiboynuzunu kaynatıp içildiğinde inanılmaz etkisi oluyor. Ayrıca E vitamini kullanımı etkili. antioksidandan zengin beslenmek Hatta takviye kullanmanızı öneririm. her gün mutlaka ceviz tüketilmesi gerektiğini duydum. kiloluysa kilonun verilmesi her gün mutlaka yürüyüş önemli .havucunda etkili olduğunu duydum tüketmekten zarar gelmez Denemekte fayda var. Dar çamaşır giymekten kaçınılması gerekiyor .dar pantolon da aynı şekilde giyilmeyecek. cep telefonunu pantolonun cebinde taşınmayacak. Banyo yaparken suyu kesinlikle sıcak olmayacak ılık duş önemli.Olduğumuz yer biraz mahrumiyet eşimin işi gereği de çok şehir dışı yapamıyoruz ama kadın doğum doktoru aşılama demişti muhtemelen yaptıracağız çünkü eşimin değerler değişmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?