Sperm testini anlayanlar yorumlar mısınız rica etsem 🙏

eminegsi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
117
17
13
23
Hanımlar bu şekilde sorun yaşayan oldu mu eşim 6 aydır takviye kullanıyor ama düzelmiyor doktor da pek bişey demedi bu değerlerle doğal yolla gebelik olabilir mi denemeye başlayalı 1 sene oldu ama gebelik olmadı doktor aşılama önermişti vakit kaybetmeden yaptırmalımıyız sizce bu ay daha adet olmadım sabah days doktor test yapmıştım ama oda malum hep pozitif gösteriyor ondan güvenmedim eşimde test vermişti böyle çıktı o yüzden gebelik olduğunu düşünmüyorum anlayanlar yorumlayabilir mi 🥺

Eklentiler

• 7d215512-8c86-4c62-8160-9c708554fcef.webp
    7d215512-8c86-4c62-8160-9c708554fcef.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 70
  • 47bfcc76-bb97-42d1-8b7a-132059d70d13.webp
    47bfcc76-bb97-42d1-8b7a-132059d70d13.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 65
Sayı da onemli evet düşük ama burada esas sorun spermlerin cok hareketsiz olması. Ileri yönlü hareket neredeyse 0 çıkmış. Bu durumda aşılama ile de zor. Bu degerlerle eşinizin mutlaka ama mutlaka üroloğa görünmesi gerekir. Umarim hizli şekilde sifa bulursunuz 💙

Olduğumuz yer biraz mahrumiyet eşimin işi gereği de çok şehir dışı yapamıyoruz ama kadın doğum doktoru aşılama demişti muhtemelen yaptıracağız çünkü eşimin değerler değişmedi 🥺
Sigara alkol kafeini bırakmalı. Kilosu varsa vermeli ve spor yapmalı. Doktora gidin büyük ihtimalle ilaç da verecektir. Testislere banyodan çıkmadan önce soğuk su tutsun mutlaka. Ve çiğ kabak çekirdeği ile keçiboynuzu çok iyi geliyor. İnşallah en kısa sürede kavuşursunuz 🌸

Sayı da onemli evet düşük ama burada esas sorun spermlerin cok hareketsiz olması. Ileri yönlü hareket neredeyse 0 çıkmış. Bu durumda aşılama ile de zor. Bu degerlerle eşinizin mutlaka ama mutlaka üroloğa görünmesi gerekir. Umarim hizli şekilde sifa bulursunuz 💙
Dimi tüp bebek daha iyi olur gibi vakit kaybetmeden yorumunuz için çok teşekkür ederim 💖

Sigara alkol kafeini bırakmalı. Kilosu varsa vermeli ve spor yapmalı. Doktora gidin büyük ihtimalle ilaç da verecektir. Testislere banyodan çıkmadan önce soğuk su tutsun mutlaka. Ve çiğ kabak çekirdeği ile keçiboynuzu çok iyi geliyor. İnşallah en kısa sürede kavuşursunuz 🌸
Düzenli tüketmeye özen gösteriyoruz inşallah güzel sonuçlar alırız çok teşekkür ederim 💖

Canım merhaba. Bundan 5 ay önce eşimin ileri hızlı sperm sayısı sıfırdı. Biz arı sütü kullandık sayı 76 milyondan 625 milyona, hızlı hareketli sperm sayısı 75 milyona ulaştı biz arısütünün fayda ettiğini düşünüyoruz. İsterseniz sizde bir deneyin

Rica etsem hanımlar benimkini de yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_20250323_144343.webp
    IMG_20250323_144343.webp
    17 KB · Görüntüleme: 33
Canım merhaba. Bundan 5 ay önce eşimin ileri hızlı sperm sayısı sıfırdı. Biz arı sütü kullandık sayı 76 milyondan 625 milyona, hızlı hareketli sperm sayısı 75 milyona ulaştı biz arısütünün fayda ettiğini düşünüyoruz. İsterseniz sizde bir deneyin
Merhaba nerden temin edebiliriz 💖

Olduğumuz yer biraz mahrumiyet eşimin işi gereği de çok şehir dışı yapamıyoruz ama kadın doğum doktoru aşılama demişti muhtemelen yaptıracağız çünkü eşimin değerler değişmedi 🥺
Merhaba keçiboynuzu özü ve keçiboynuzunu kaynatıp içildiğinde inanılmaz etkisi oluyor. Ayrıca E vitamini kullanımı etkili. antioksidandan zengin beslenmek Hatta takviye kullanmanızı öneririm. her gün mutlaka ceviz tüketilmesi gerektiğini duydum. kiloluysa kilonun verilmesi her gün mutlaka yürüyüş önemli .havucunda etkili olduğunu duydum tüketmekten zarar gelmez Denemekte fayda var. Dar çamaşır giymekten kaçınılması gerekiyor .dar pantolon da aynı şekilde giyilmeyecek. cep telefonunu pantolonun cebinde taşınmayacak. Banyo yaparken suyu kesinlikle sıcak olmayacak ılık duş önemli.

Back
X