- 30 Ocak 2022
- 27
- 14
-
- Konu Sahibi nedensizcee
intermar kartaldamı yaptırdınız testiHerkese merhabalar
Bu konu hakkında bilgisi olanlardan rica etsem sperm testi sonucunu yorumlar mısınız? Bu değerlerle doğal yollardan hamile kalan oldu mu, umut vaadediyor mu?
Daha önce de eşim test yaptırmıştı, hareket sıkıntılı gözüküyordu (2 kutu proxeed plus kullandı) Bikaç gün önce yeniden test yaptırdı. Ama çok iyi bir yerde yaptırmadığımız için onunla kıyaslamamın doğru olmayacağını söyledi klinikteki doktor. Yanıtlarınızı bekliyorum, şimdiden herkese çok teşekkür ederim
Çok sevindim, çok teşekkür ederim cevabınız içinMorfoloji, sayı gayet iyi. Hız da olması gereken değerlerde. Proxeed e devam edebilirsiniz gebelik haberi alana kadar. En azından 3 ay daha.
Evetintermar kartaldamı yaptırdınız testi
Gayet iyi sonuçlar. Ovülasyon takibi de yapıp akışa bırakın.Çok sevindim, çok teşekkür ederim cevabınız içinTedaviye bi 3 ay daha devam edip tekrar test verir o zaman. Umut verdiniz çok teşekkür ederim
Çook teşekkür ederim, tavsiyelerinizi uygulayacağım. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız. Bu arada tebrik ederim, bebeğinizi sağlıkla, mutlulukla kucağınıza alın inşallahGayet iyi sonuçlar. Ovülasyon takibi de yapıp akışa bırakın.
Amin Allah razı olsunÇook teşekkür ederim, tavsiyelerinizi uygulayacağım. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız. Bu arada tebrik ederim, bebeğinizi sağlıkla, mutlulukla kucağınıza alın inşallah
Bana da yardımcı olabilir misiniz rica etsem?Morfoloji, sayı gayet iyi. Hız da olması gereken değerlerde. Proxeed e devam edebilirsiniz gebelik haberi alana kadar. En azından 3 ay daha.
Devlet raporu sanırım. Ayrıntılı değil bu sonuç. Sayı ve hız iyi gözüküyor. Ama morfoloji yani şekil bozukluğu oranı yazmıyor. Başka sonuç varsa oraya bakalım.Bana da yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
Değerlerden anlarsanız, aglütinasyon var çıktı eşimde, hamile kalmak icin olumsuz mu bu?canım ilk testi varsa yükle istersen veya eski değerleri yaz aradaki farka bakalım
Şu an burdaki test mi makine sayı mıymış?7 şubatta bir önceki test sonucu ekte. Bize de doktorumuz aynı sebepleri sundu ve artık intermarda test vermeye karar verdik. Ama oradaki beyfendi bu sonuçları yok sayın dedi, makine sayımı olduğunu söyledi
Makineyle olunca değerler daha mı kötü, olumsuz çıkıyor farkı 'ne?canım ilk test veya son test hangisi ise onuda at istersen benim eşimde orada numune veriyor çok güveniyor oraya gözle tek tek sayım yapılıyormuş bi çok yerde otomatik makine sayımı yapılıyormuş
Merhaba. Yanlış hatırlamıyorsam bir kaç saat içinde çıkmıştı sonuçlarımız. Ama sisteme düşmemişti. Eşim gidip sonucu elden almak durumunda kalmıştı. Kusura bakmayın aradan 1 sene geçtiği için çok net hatırlayamıyorum, 1 defa devlet hastanesinde test yaptırmıştıkMerhaba. Devlet hastanesinde verilen testlerin sonuclarına nereden bakılıyor ve kaç güne sonuc çıkıyor bilginiz var mı acaba?