SPERM TESTINDEN ANLAYANLAR

Amin kızlar bugünü bi atlatayım eşime daha söyleyemedim ne diyeceğimi napacağımı bilmiyorum

sonuclar boyle dusuk ciktiginda hic gebelik olusmuyo mu yoksa olsada saglikli olmuyo mu ya merak ettim simdi okuynca sen biliyo musun canim
Varikosel sperlern yapısını bozuyor diye biliyorum güçsüz spermde genelde yumurtayı dölleyemiyo diye biliyorum bn eşim ameliyat olmadn önce gebelk yasadm ama kimyasal di kesesi oluşmuştu ama tutunamadi.. bnde ki pıhtılaşma ile alakalı mıydı esimdeki varikosel ile mi bilmiyorum inan herşey Allahin hikmeti 1 sperm ile 1 yumurta yeterli ama bu değerlerle zor yanı bnm eşimin bile 80 mlyondu 1 sene hamile kalamadm hareketsiz sperm çoktu cunku. Doktor olmaz değil ama zaman alır demişti asılama önermişti çok karışık bu işler ..

Varikosel sperlern yapısını bozuyor diye biliyorum güçsüz spermde genelde yumurtayı dölleyemiyo diye biliyorum bn eşim ameliyat olmadn önce gebelk yasadm ama kimyasal di kesesi oluşmuştu ama tutunamadi.. bnde ki pıhtılaşma ile alakalı mıydı esimdeki varikosel ile mi bilmiyorum inan herşey Allahin hikmeti 1 sperm ile 1 yumurta yeterli ama bu değerlerle zor yanı bnm eşimin bile 80 mlyondu 1 sene hamile kalamadm hareketsiz sperm çoktu cunku. Doktor olmaz değil ama zaman alır demişti asılama önermişti çok karışık bu işler ..
hmm anladim canm sagolasn

Sana katiliyorum canim bende kimyasal gebelik yasadim varikosel ve morfolojinin etkisi oldugunu dusunuyorum

Sana katiliyorum canim bende kimyasal gebelik yasadim varikosel ve morfolojinin etkisi oldugunu dusunuyorum
Bnde öyle düşünüyorum aslında pıhtılaşma dan olsa ileri haftalarda olurdu bir sorun diye düşünüyorum. Ama sonrada boş gebelik yasadm testt yaptrdim bnde pıhtılaşma çıktı artk hangisi ile alakalı bilmiyorum 3.kez hamileym bu kez iğne kullanıyorum hayırlısı ne diyeyim morfoloji ve harekette düzelmişti aralk ayında Allah ım iyisini bilir..

Bnde öyle düşünüyorum aslında pıhtılaşma dan olsa ileri haftalarda olurdu bir sorun diye düşünüyorum. Ama sonrada boş gebelik yasadm testt yaptrdim bnde pıhtılaşma çıktı artk hangisi ile alakalı bilmiyorum 3.kez hamileym bu kez iğne kullanıyorum hayırlısı ne diyeyim morfoloji ve harekette düzelmişti aralk ayında Allah ım iyisini bilir..
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin canini sikma canimmm allahin izniyle hic birsey olmaz insallah

Canim benim esiminde sayisi boyle cikti ultrason istediler ama ileri hizi yine iyiydi ultrason 1 ay sonraydi bende cok uzulmustum keci boynuzu kuru yaptik 1 ay boyunca ve sonuc cok iyi hem ileri sayisi artmis hemde 10 milyondan 34 milyon olmus ultrasonda varikosel cikti ama doktor sayiyi ve hareketliligi etkilemedigi surece bi onemi yok dedi sakin uzulme dusunup esinide uzme insallah duzelir

İnşallah çıkmaz ya.eşime belli etmedim işe gönerdim ama ağlamaktan başım çatlıyor şimdi.

Allah yardımcınız olsun canım.
Ama bak umudun oldu eşin ameliyat olursa düzelir inşallah.
Benim eşim muayneye bile gitmiyor varikosel varmı diye.
İnşallah varikoseldir bizimkide düzelir tüp bebeğe gerek kalmaz

• Beğen
Reactions: mnt
Allah yardımcınız olsun canım.
Ama bak umudun oldu eşin ameliyat olursa düzelir inşallah.
Benim eşim muayneye bile gitmiyor varikosel varmı diye.
İnşallah varikoseldir bizimkide düzelir tüp bebeğe gerek kalmaz
canım geçmiş olsun ciddi bir durum yoktur inşallah.sakın kendini ve eşini üzme benim eşimdede sperm sayısı az çıkmıştı test sonucunu aldığımız gün ben gülüp duruyordum bendede sol yumurta tembelliği vardı eşime takılıyordum çok mutluyum ikimizde hastayız diye :D hasta hasta sevelim birbirimizi :) zaten nasipte varmış tedavisiz kendiliğinden geldi bebiş :) çaresiz dert vermesin Allah bunlara çözüm çok :)

canım geçmiş olsun ciddi bir durum yoktur inşallah.sakın kendini ve eşini üzme benim eşimdede sperm sayısı az çıkmıştı test sonucunu aldığımız gün ben gülüp duruyordum bendede sol yumurta tembelliği vardı eşime takılıyordum çok mutluyum ikimizde hastayız diye :KK70: hasta hasta sevelim birbirimizi :) zaten nasipte varmış tedavisiz kendiliğinden geldi bebiş :) çaresiz dert vermesin Allah bunlara çözüm çok :)

Canım bu topigi açan benim.
Ilk sayfada test sonuclarim var zaten doktora gösterdik tüp bebek önerdi.
Eşimde sperm sayısı 10.000 ve bunun %85i hareketsiz.
Doktorum ufak bir ihtimalde olsa varikosel olabileceğini bunun için eşimin üroloji doktoruna gitmesini önerdi fakat henüz kendini toparlayamadi ki gidemedi herşeyi böyle ağırdan alır zaten alıştım.
Ama eğer varikosel yoksa yaz ortası tüp bebek deneyecez.
İnşallah varikoseldir yaaaaa kendimi öyle avutuyorum çünkü gerçekten tüp bebek sürecine hazır değilim.

Canım bu topigi açan benim.
Ilk sayfada test sonuclarim var zaten doktora gösterdik tüp bebek önerdi.
Eşimde sperm sayısı 10.000 ve bunun %85i hareketsiz.
Doktorum ufak bir ihtimalde olsa varikosel olabileceğini bunun için eşimin üroloji doktoruna gitmesini önerdi fakat henüz kendini toparlayamadi ki gidemedi herşeyi böyle ağırdan alır zaten alıştım.
Ama eğer varikosel yoksa yaz ortası tüp bebek deneyecez.
İnşallah varikoseldir yaaaaa kendimi öyle avutuyorum çünkü gerçekten tüp bebek sürecine hazır değilim.
çok geçmiş olsun eşine baskı yapma kendiliğinden gitmek ister inşallah.tüp bebek tedavisi de zor bir süreç olsada büyük bir umut böyle düşün :) ama inşallah buna gerek kalmaz umutlu ol inancın olsun .

çok geçmiş olsun eşine baskı yapma kendiliğinden gitmek ister inşallah.tüp bebek tedavisi de zor bir süreç olsada büyük bir umut böyle düşün :) ama inşallah buna gerek kalmaz umutlu ol inancın olsun .

Bu zamana kadar onun ailesi bana baskı yaptı çocuk çocuk diye.
Doktora gitmesini istemek benim en doğal hakkım herşeyden önce sağlık yani.
İş cokmuş 10 gün gidemezmiş zaten kaderimizi bile onun işleri belirliyor.
Ben hep çok fedakâr olan o hep umursuyor olsa bile herşeyi erteleyen kişi.
Aman sıkıldım ya söylesin o zaman ailesine sorun bende o yüzden olmuyo doktorada gidemiyorum işim çok diye.
Bak o zaman annesi neler dicek ona

• Beğen
Bu zamana kadar onun ailesi bana baskı yaptı çocuk çocuk diye.
Doktora gitmesini istemek benim en doğal hakkım herşeyden önce sağlık yani.
İş cokmuş 10 gün gidemezmiş zaten kaderimizi bile onun işleri belirliyor.
Ben hep çok fedakâr olan o hep umursuyor olsa bile herşeyi erteleyen kişi.
Aman sıkıldım ya söylesin o zaman ailesine sorun bende o yüzden olmuyo doktorada gidemiyorum işim çok diye.
Bak o zaman annesi neler dicek ona
ah bu aileler fazla karışıyorlar her şeye.eşine 10 gün zaman ver fazla değil 10 gün sonra baktın hareket yok tepkini koyarsın tartışmanın olmasını ben pek sevmiyorum o nedenle ılımlı olmaktan yana bakıyorum inşallah eşinde inadı bırakır

ah bu aileler fazla karışıyorlar her şeye.eşine 10 gün zaman ver fazla değil 10 gün sonra baktın hareket yok tepkini koyarsın tartışmanın olmasını ben pek sevmiyorum o nedenle ılımlı olmaktan yana bakıyorum inşallah eşinde inadı bırakır

Inat değil kuzum o benden çok istiyordur gitmeyi buna eminim sadece iş yerinde onu kullaniyorlar resmen ya.
Herkes işi çıkınca rahatça izin isteyip heryere gidiyor ama benim kocamin sesi çıkmıyor.
Bide hep akrabası yani izin vermicek kişiler değil ama söylemiyor.
Anneside bende bu konudan cok müzdarip durumdayiz.
Kendimi hazır hissetmiyorum bekleyelim dese sesimi cikarmicam neymis efendim işi cokmuş sanki başbakan ülke yönetiyo yine bana geldi cinler.

• Beğen
Cnm hic takma ya senin yazdigin konuyu takip ediyorum bende sen sadece kendine odaklan birak ailesini fln ne derlerse desinler..bende bir kurtaj bir kimyasal yasadim bir senedir de hamile kalamiyorum esimede bir senedir gel guzrl bi doktora gidelim diyorum ben tek gittim bakti yumurtlaman guzel kist iltihap yok iki defa kalmissn dedi e ozmn 1 senedir niye olmuo hatta biri gecti bir bucuk olck sizin yazdiklarinizi okudukca iyce telaşla ndim ben hep stresten olmuo derdim ama birsene gecti var bise kesin ve bende coookk korkuyorum bi sorun cikacak diye bu ayin 27 side ben gidcm esimi sonunda ikna ettim hergecen gun daha cok korkuyorum bi sorun var diyecekler diye ya biyandan desinler diyorum en azindan sorunu bilirim bakalim ne olck bu arada adetlerim duzenli ondada bi sknti yok bende esimden supheleniyorum kendimden cok onun sonuçlarının kotu çıkmasından korkuyorum :KK43::KK43::işsiz::işsiz:

Kızlar mrb benim eşiminde test sonucuna bakarmısınız anlayan varsa yorumlarsa sevinirim 6 aydır bebek deniyoruz bizimde henüz olmadı bende kan testi yaptırdım ultrasonlada baktı hiç bir sorun yok dedi. anladığım kadarıyla eşimin sperm hızı yavaş ama yinede bilemiyorum. bende hamile olup anne olmak istiyorum :(

Eklentiler

• Yeni Resim1.webp
    Yeni Resim1.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 32
  • Yeni Resim.webp
    Yeni Resim.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar mrb benim eşiminde test sonucuna bakarmısınız anlayan varsa yorumlarsa sevinirim 6 aydır bebek deniyoruz bizimde henüz olmadı bende kan testi yaptırdım ultrasonlada baktı hiç bir sorun yok dedi. anladığım kadarıyla eşimin sperm hızı yavaş ama yinede bilemiyorum. bende hamile olup anne olmak istiyorum :KK43:

Gebeliğe engel hiçbir durumu yok eşinin.
Ne azı kız anam benimkiyle seninkinin arasında dağlar kadar fark var delirme

Cnm hic takma ya senin yazdigin konuyu takip ediyorum bende sen sadece kendine odaklan birak ailesini fln ne derlerse desinler..bende bir kurtaj bir kimyasal yasadim bir senedir de hamile kalamiyorum esimede bir senedir gel guzrl bi doktora gidelim diyorum ben tek gittim bakti yumurtlaman guzel kist iltihap yok iki defa kalmissn dedi e ozmn 1 senedir niye olmuo hatta biri gecti bir bucuk olck sizin yazdiklarinizi okudukca iyce telaşla ndim ben hep stresten olmuo derdim ama birsene gecti var bise kesin ve bende coookk korkuyorum bi sorun cikacak diye bu ayin 27 side ben gidcm esimi sonunda ikna ettim hergecen gun daha cok korkuyorum bi sorun var diyecekler diye ya biyandan desinler diyorum en azindan sorunu bilirim bakalim ne olck bu arada adetlerim duzenli ondada bi sknti yok bende esimden supheleniyorum kendimden cok onun sonuçlarının kotu çıkmasından korkuyorum :KK43::KK43::işsiz::işsiz:

Bide ikna etme çabalarımız var valla bu kadınların çektiği ne ya.
Gitsin bakalim kuzum bi ama 3 gün perhiz mutlaka yaptir yoksa sonuc seni yaniltir.
Üzülme sen inşallah olur canim benimmm

Gebeliğe engel hiçbir durumu yok eşinin.
Ne azı kız anam benimkiyle seninkinin arasında dağlar kadar fark var delirme
öylemi diyosun bilmiyorum kii doktor yavaşlık var demiş vitamin vermiş keçi boynozu pekmezi aldık kürünüde yapıyoruz bakalım inşallah normal olur herşey

Back
X