SPERM TESTINDEN ANLAYANLAR

Özelde Daha detayli olacağını sanmıyorum canım biz sadece cumartesi uygunuz iş sebebiyle ondan özeli tercih ettik sonucuda maile gönderiolar çıkar çıkmaz
Anladım cnm bende biraz tedirginim eşim çok kilolu ve yüksek tansiyonu var bunlar etkiler mi acaba sperm hareketliliğini ?

Anladım cnm bende biraz tedirginim eşim çok kilolu ve yüksek tansiyonu var bunlar etkiler mi acaba sperm hareketliliğini ?

Valla benim babişkoda epey kiloluydu ve yüksek tansiyon hastası idi ama 4 bebiş oldu
Etken olduğunu sanmıyorum ama sağlıklı beslenmekte lazım tabi sperm kalitesi için şimdiye kadar değilse bile bence bundan sonra etsin.
Gerçi ben hayatim boyunca eşim kadar sağlıklı beslenen birini görmedim.
1.90 boyunda kilosuda boyuna göre harika pekmez meyve findik fistik ceviz bekarlığımızdan beri hep öyleydi kendine bakar ama sonuç ortada kuzum ne desem bos.

Haklısın cnm hiç belli olmaz inşallah en yakın Zaman'da hayırlısıyla bebiş haberleri veririz birbirimize

Kilo problemim yok 3yil once 21 kilo verdim suan 58 kiloyum esimde fazla kilolu deil ikimizde idealiz yeme icmede dediklerinin aynisini yapiyorum ve 4aydirda yastikla uyuyorum :) ama olmadi yinede pes etmeyecem cunku rabbimin biz her kulun kaderini kendi cabasina bagli kildik sozu beni cok etkiledi ve oyuzden elimden geleni yapiyorm takdir allahin insallah guzel haberler veririz birbirimize cabalayan arkadaslarimizla...rabbim senin meleginide sana bagislasin insallahhhhh bizlerede o mutlulugu yasatsn canimmm cok saollll:)

Kızlar bugün kendi doktoruma gösterdim raporu ve direkt tüp bebek dedi.
Aşılama başarısı %15 olduğu için seni yıpratmak istemiyorum bu süreçle dedi.

Üroloji doktoruna göstermenizde fayda var muhtemelen birkaç ay ilaç tedavisi verecektir ama ben sonucu değiştireceğini düşünmüyorum çünkü eşinin de yaşı gereği ilaçlar çok işe yaramaz zaman kaybı sadece tabi siz bilirsiniz dedi.

Tüp bebek ise 7 bintl imiş fakat suan beynim pek birşeyi algılamıyor ve Tüp bebeğe cesaretim yok şuan galiba.
Sizce ilaçlarla biraz daha beklemelimiyiz ?

canım yaza kadar ilaçla deneyin 4-5 ay hem de birikiminiz de olur ... eğer gebelik olmazsa sonra tüp bebek yapabilirsiniz.... sen ne düşünüyorsun cnm

Geçmiş olsun canım eşinin yaşı kaç? Bize de ilaçlar çok büyük bir fayda sağlamaz dedi. Ama aşılamayı şiddetle öneriyor olasılığı az dedim tüp bebeğin de garantisini kimse vermiyor dedi. Üst üste 3 asilama olasılığı %30-40 tüp bebek de %40 civarı dedi. Yarın hem hsg çekilecek hem de bir polip varmış o alinacak. Gergin ve huzursuzum açıkçası çekiniyorum anestezi olacak ama biraz yaticam. nasıl olacak bilmiyorum ağrı sizisi

Canim hic korkma ben cektirdim anestezili uyandiginda sadece hafif kasik agrin oluyor bende cok tedirgindim korkulacak hic birsey yokmus stres yapma emin ol hic birsey yok

Kuzum bence de 4-5 ay bekle derim allahin mucizesi cok belki olur olmazsada asilama yerine tup bebek yaptir onun tutma ihtimali daha yuksekkk ama bundan once kafani bunlarla yorma mesgul olacagin seyler yap kafani bunlara endeksleme rabbim neylerse guzel eyler

Canim hic korkma ben cektirdim anestezili uyandiginda sadece hafif kasik agrin oluyor bende cok tedirgindim korkulacak hic birsey yokmus stres yapma emin ol hic birsey yok
Çok sağol canım, doktoruma tanıdık vasitasiyla geliyorum 1 yıldır. Memnunum ama hastanesini iyi bilmiyorum. İşin içine anestezi girince insan tedirgin oluyor, bu ülkede hastanelere guvenilmiyorki. Mecbur girip çıkıcaz bakalım hayırlısıyla inşallah.. bir de polip için biyopsi yapacak aynı anda

canım yaza kadar ilaçla deneyin 4-5 ay hem de birikiminiz de olur ... eğer gebelik olmazsa sonra tüp bebek yapabilirsiniz.... sen ne düşünüyorsun cnm

Bitanem benim düşüncem de o yönde yaz ortasina kadar o para rahatlıkla toparlanir. Bende yıllık izne çıkmış olurum ağustos ayı gibi eğer o zamana kadar olmazsa son bir sperm testinden sonra tüp bebeğe karar verdik.
Tabi hâlâ şoklardayim beynim yandı resmen. Sanki rüyaymis uyaninca gececekmis gibi bu kâbus.
Güçlü durmaya calissamda bu sonuc beni yıktı.
Umarim tüp bebeğe gerek kalmadan gelir mucizem

Aynı düşüncedeyiz canimmm.
Şuan olayin etkisindeyim hâlâ birkac güne toparlanirim unutmaya çalışırım.
Ağustos ayına kadar bekleme kararı aldim kendi kendime eşimle bu akşam oturup konusalim bakalım onun düşüncesi ne.

Eşimin ailesi daha durumu bilmiyor içimden hiç söylemek gelmiyor çünkü sürekli saçma sapan konular çıkacak önüme şuan araftayım resmen

Geçmiş olsun kuzum.
Eşim 1980 doğumlu 36yı bitirecek işte
Umarim sende en kısa zamanda atlatirsin bebeğine kavusursun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn

Aman boşver kimseye söyleme hayırlısı bakalım de geç. Cevap alamadıkça artık sormazlar canım. ben sadece anneme ve çok yakın 2 akrabama söyledim. onlar bile birşey sorunca darlanıyorum benim eşimin pek kimsesi yok. kv nin umrunda değil zaten hiç bebek sormaz, hatta sakın bebek yapmayın bu zamanda bebek mi yapılır diyip duruyor. Kv torun soran komşularına bebek yapmak aptallık diyormuş. Evlenirken de, niye acele ediyorsunuz oğlum daha genç demişti (eşim 38 di o zaman)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…