- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
- Konu Sahibi Gunnes1927
-
Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim her zaman. Ben de burdan çok şey öğrendim canim insallah hep güzel olaylarda yardimlasirizAminnn canim benim cok haklisin cok tesekkur ederim yardimin icin
Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim her zaman. Ben de burdan çok şey öğrendim canim insallah hep güzel olaylarda yardimlasirizAminnn canim benim cok haklisin cok tesekkur ederim yardimin icin
Anladım cnm bende biraz tedirginim eşim çok kilolu ve yüksek tansiyonu var bunlar etkiler mi acaba sperm hareketliliğini ?Özelde Daha detayli olacağını sanmıyorum canım biz sadece cumartesi uygunuz iş sebebiyle ondan özeli tercih ettik sonucuda maile gönderiolar çıkar çıkmaz
Anladım cnm bende biraz tedirginim eşim çok kilolu ve yüksek tansiyonu var bunlar etkiler mi acaba sperm hareketliliğini ?
Haklısın cnm hiç belli olmaz inşallah en yakın Zaman'da hayırlısıyla bebiş haberleri veririz birbirimizeValla benim babişkoda epey kiloluydu ve yüksek tansiyon hastası idi ama 4 bebiş oldu
Etken olduğunu sanmıyorum ama sağlıklı beslenmekte lazım tabi sperm kalitesi için şimdiye kadar değilse bile bence bundan sonra etsin.
Gerçi ben hayatim boyunca eşim kadar sağlıklı beslenen birini görmedim.
1.90 boyunda kilosuda boyuna göre harika pekmez meyve findik fistik ceviz bekarlığımızdan beri hep öyleydi kendine bakar ama sonuç ortada kuzum ne desem bos.
Amin insallah canim guzel haberleri birbitimize vermek umidiyle...cok saollllElimden geldiğince yardımcı olmak isterim her zaman. Ben de burdan çok şey öğrendim canim insallah hep güzel olaylarda yardimlasiriz
Allah kısmet ederse o da olur inşallah canım hayırlısıAmin insallah canim guzel haberleri birbitimize vermek umidiyle...cok saollll
Kilo problemim yok 3yil once 21 kilo verdim suan 58 kiloyum esimde fazla kilolu deil ikimizde idealiz yeme icmede dediklerinin aynisini yapiyorum ve 4aydirda yastikla uyuyorum :) ama olmadi yinede pes etmeyecem cunku rabbimin biz her kulun kaderini kendi cabasina bagli kildik sozu beni cok etkiledi ve oyuzden elimden geleni yapiyorm takdir allahin insallah guzel haberler veririz birbirimize cabalayan arkadaslarimizla...rabbim senin meleginide sana bagislasin insallahhhhh bizlerede o mutlulugu yasatsn canimmm cok saollll:)Olur Can'ım kilon varsa biraz kilo verebilirsin spor yaparken dikkatin dağılır.Evde pekmez kahvaltıda ceviz.Eşine E vitamini içir mutlaka.Ben 2 ayda bir adet olurdum bazen 3 ayda.Eşimin değerleri berbattı.Gizli gizli ağlar eşime belli etmezdim.Şimdi rahatımız iyi biraz böyle takılalım diye diye onun stresini de aldım.Çocuk için degil de al bunu ye şunu ye diye diye saglıgına dikkat etmesi için farkettirmeden vitaminli yiyecekler yemekler yedirdim.Değeri günden güne arttı böylelikle hareketi de arttı.Ve kabakulak da geçirmiş eşim çocukken biraz o etkilemiş.Dikkatini dağıttım evde Leslie yaptık beraber ben diyet yaparken.O da yaptı bir de belime yastık koydum bu ay sabaha kadar öyle kaldım.Bir umut işte.
Geçenlerde kafede konuştuk eşimle tüp bebek için..Araba taksidimiz vardı 3 yıl sonra bitecekti o Zaman ben çekerim kredi tüp bebek yaparız Dedi.Bizim işim tüp bebeklik Dedi artık iyice umut bitmişti.3 4 Gn sonra öğreniverdik.Şükürler olsun.Hiçbir ezan geçirmiyorum Allahım kısa zamanda isteyen herkese yaşat bu duyguyu diye.İnşallah yeterki Allah'a dua et inan tevekkül et.İnşallah bizlerde yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alırız.
Hepimizinde olacak insallah ben inaniyorum vakti saatini bekliyor meleklerimiz:)Allah kısmet ederse o da olur inşallah canım hayırlısı
canım yaza kadar ilaçla deneyin 4-5 ay hem de birikiminiz de olur ... eğer gebelik olmazsa sonra tüp bebek yapabilirsiniz.... sen ne düşünüyorsun cnmKızlar bugün kendi doktoruma gösterdim raporu ve direkt tüp bebek dedi.
Aşılama başarısı %15 olduğu için seni yıpratmak istemiyorum bu süreçle dedi.
Üroloji doktoruna göstermenizde fayda var muhtemelen birkaç ay ilaç tedavisi verecektir ama ben sonucu değiştireceğini düşünmüyorum çünkü eşinin de yaşı gereği ilaçlar çok işe yaramaz zaman kaybı sadece tabi siz bilirsiniz dedi.
Tüp bebek ise 7 bintl imiş fakat suan beynim pek birşeyi algılamıyor ve Tüp bebeğe cesaretim yok şuan galiba.
Sizce ilaçlarla biraz daha beklemelimiyiz ?
Geçmiş olsun canım eşinin yaşı kaç? Bize de ilaçlar çok büyük bir fayda sağlamaz dedi. Ama aşılamayı şiddetle öneriyor olasılığı az dedim tüp bebeğin de garantisini kimse vermiyor dedi. Üst üste 3 asilama olasılığı %30-40 tüp bebek de %40 civarı dedi. Yarın hem hsg çekilecek hem de bir polip varmış o alinacak. Gergin ve huzursuzum açıkçası çekiniyorum anestezi olacak ama biraz yaticam. nasıl olacak bilmiyorum ağrı sizisiKızlar bugün kendi doktoruma gösterdim raporu ve direkt tüp bebek dedi.
Üroloji doktoruna göstermenizde fayda var muhtemelen birkaç ay ilaç tedavisi verecektir ama ben sonucu değiştireceğini düşünmüyorum çünkü eşinin de yaşı gereği ilaçlar çok işe yaramaz zaman kaybı sadece tabi siz bilirsiniz dedi.
Tüp bebek ise 7 bintl imiş fakat suan beynim pek birşeyi algılamıyor ve Tüp bebeğe cesaretim yok şuan galiba.
Canim hic korkma ben cektirdim anestezili uyandiginda sadece hafif kasik agrin oluyor bende cok tedirgindim korkulacak hic birsey yokmus stres yapma emin ol hic birsey yokGeçmiş olsun canım eşinin yaşı kaç? Bize de ilaçlar çok büyük bir fayda sağlamaz dedi. Ama aşılamayı şiddetle öneriyor olasılığı az dedim tüp bebeğin de garantisini kimse vermiyor dedi. Üst üste 3 asilama olasılığı %30-40 tüp bebek de %40 civarı dedi. Yarın hem hsg çekilecek hem de bir polip varmış o alinacak. Gergin ve huzursuzum açıkçası çekiniyorum anestezi olacak ama biraz yaticam. nasıl olacak bilmiyorum ağrı sizisi
Kuzum bence de 4-5 ay bekle derim allahin mucizesi cok belki olur olmazsada asilama yerine tup bebek yaptir onun tutma ihtimali daha yuksekkk ama bundan once kafani bunlarla yorma mesgul olacagin seyler yap kafani bunlara endeksleme rabbim neylerse guzel eylerKızlar bugün kendi doktoruma gösterdim raporu ve direkt tüp bebek dedi.
Çok sağol canım, doktoruma tanıdık vasitasiyla geliyorum 1 yıldır. Memnunum ama hastanesini iyi bilmiyorum. İşin içine anestezi girince insan tedirgin oluyor, bu ülkede hastanelere guvenilmiyorki. Mecbur girip çıkıcaz bakalım hayırlısıyla inşallah.. bir de polip için biyopsi yapacak aynı andaCanim hic korkma ben cektirdim anestezili uyandiginda sadece hafif kasik agrin oluyor bende cok tedirgindim korkulacak hic birsey yokmus stres yapma emin ol hic birsey yok
canım yaza kadar ilaçla deneyin 4-5 ay hem de birikiminiz de olur ... eğer gebelik olmazsa sonra tüp bebek yapabilirsiniz.... sen ne düşünüyorsun cnm
Kuzum bence de 4-5 ay bekle derim allahin mucizesi cok belki olur olmazsada asilama yerine tup bebek yaptir onun tutma ihtimali daha yuksekkk ama bundan once kafani bunlarla yorma mesgul olacagin seyler yap kafani bunlara endeksleme rabbim neylerse guzel eyler
Geçmiş olsun canım eşinin yaşı kaç? Bize de ilaçlar çok büyük bir fayda sağlamaz dedi. Ama aşılamayı şiddetle öneriyor olasılığı az dedim tüp bebeğin de garantisini kimse vermiyor dedi. Üst üste 3 asilama olasılığı %30-40 tüp bebek de %40 civarı dedi. Yarın hem hsg çekilecek hem de bir polip varmış o alinacak. Gergin ve huzursuzum açıkçası çekiniyorum anestezi olacak ama biraz yaticam. nasıl olacak bilmiyorum ağrı sizisi
Aman boşver kimseye söyleme hayırlısı bakalım de geç. Cevap alamadıkça artık sormazlar canım. ben sadece anneme ve çok yakın 2 akrabama söyledim. onlar bile birşey sorunca darlanıyorumAynı düşüncedeyiz canimmm.
Şuan olayin etkisindeyim hâlâ birkac güne toparlanirim unutmaya çalışırım.
Ağustos ayına kadar bekleme kararı aldim kendi kendime eşimle bu akşam oturup konusalim bakalım onun düşüncesi ne.
Eşimin ailesi daha durumu bilmiyor içimden hiç söylemek gelmiyor çünkü sürekli saçma sapan konular çıkacak önüme şuan araftayım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?