- 11 Kasım 2022
- 9
- 1
- 28
Kızlar ben 1 sene önce ilk deneme ile hamile kalmıştım fakat kalp atışı durduğu için kürtaj oldum. 11 aydır deniyoruz bir sonuç alamayınca ve benim bütün testlerim temiz çıkınca eşime baktıralım dedik sperm testi sonucu şu şekilde çıktı;
Sperm sayısı: 55 milyon total 220 milyon
Morfolojik sorun yok normal %80
Hareketli sperm %10
Az hareketli %10
Hareketsiz %70
Doktor harekette sorun gördü sadece ve proxeed plus verdi sabah akşam 3 ay kullanıcaz ve ayrıca keçi boynuzu pekmezi sabah akşam veriyorum eşime. Kabak çekirdeği de yiyor. Sigarayı yavaş yabaş bırakıyor şuan günde 1 tane felan içiyor önceden 1 pakete yakın içiyordu günde. Sizlere sorum şu bu şekilde sperm hareket sorunu yaşayıp hamile kaldınız mı ? Neler kullandınız ? 3 ay sonra tekrarlanıcak test o zamana kadar umarım toparlarız ve hamile kalırım.
Sperm sayısı: 55 milyon total 220 milyon
Morfolojik sorun yok normal %80
Hareketli sperm %10
Az hareketli %10
Hareketsiz %70
Doktor harekette sorun gördü sadece ve proxeed plus verdi sabah akşam 3 ay kullanıcaz ve ayrıca keçi boynuzu pekmezi sabah akşam veriyorum eşime. Kabak çekirdeği de yiyor. Sigarayı yavaş yabaş bırakıyor şuan günde 1 tane felan içiyor önceden 1 pakete yakın içiyordu günde. Sizlere sorum şu bu şekilde sperm hareket sorunu yaşayıp hamile kaldınız mı ? Neler kullandınız ? 3 ay sonra tekrarlanıcak test o zamana kadar umarım toparlarız ve hamile kalırım.