• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm testi

Hayallidya7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
1.770
2.250
53
35
sabahtan beri ağlıyorum 6 aydır bebek deniyoruz bu ay doktora gittik normal değerlerim var doktor yumurta takibi adına güne 1 tane 5 gün klomen verdi. Bugün baktı yumurtalar oluşmaya başlamış dedi.
Eşimin sperm sonucu canımızı sıktı
Morfoloji yüzde 3
Sperm +4 yüzde 5
Orta+3 yüzde 30
Yerinde +2 yüzde 20
Motilite yüzde 55

Toplam hareketli 1,650.000
Kruger yüzde 3
Doktor giçbir şey demedi delirmek üzereyim sadece biraz değerler düşükk dedi. Bi an yani tüp bebek mi yaptırcaz dedim belki o da olmaz dedi durum çok mu kötü ağlamaktan delircem

Geçmiş olsun . Dusuk canm değerler ama o şekilde bile hamile kalan var hatta bn de %5hareketlilikle hamile kaldm ama dusuk oldu . Esimdede benzer sorunlar vardı spermin hareketsiz olma nedeni varikosel di bizde ameliyat oldu bn caylar keçi boynuzları vs. Kaynattim macunlar yedirdim çok sükur suan 2bucuk aylık bi kızım var . Sıkma canını inslh en yakın zamnda olur .. iyi bi üroloji doktoruna gidin yardımcı olacaktır

• Beğen
Reactions: H M
Aglicaksin yeri gelicek uzulcek huzunleniceksin bunlar doğal sureć ama bak sana birsey diyim..
Bizim ilk testimiz de 3 milyonlu birseydi.. Ve biz hic kendimizi yormadan bi sürecr soktuk kendimizi ama sonuca gore kesinlkle uzulmedik o zaman ilk ugraslarimizdi.. keviboynuzu havuc kürü ve degisik ek takviyeler yaptik 1 sene sonraki sonuc 95 milyondu morfoloji bi kere 0 bi kere 2 cikti.
Ama soraki doktorlar ilk testimizin cok eski sisteme gore yapildigini gecerli saymadigini soyledi ama biz bunu 1 sene sora ogrendik cnku degerlere gore cabalamaya basladik. Dikkate aldk ama uzulmedik. Pesine de cok dusmedik o sekilde denedk sonuclar sonra iyi cikti. Ama yine eksikler oluyor tabi..morfoloji sorunu var vs. Kismet bu işler tamamen yine var ve ilerletilebilir yeterki inan.. herseyin vakti saati kismeti vardir

Back