• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm testi

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
3.180
3.465
133
Kızlar haftaya cumartesi sperm testi yaptırcaz cinsel.perhiz dışında bişey bilmiyorum yaptırmadan önce neler dikkat etmeliyiz ve kaç gün-de çıkıyor acaba biz urolojiden randevu aldik.dogru mu yaptık ayrıca muayene ediyor mu doktor :)

Canım mrb hayır biz yaptırdığımız zaman eşim sabah werdi öğleden sonra aldı belki hastane personeli olduğu için öyle oldu bilmiyorum ama muayenede etmişti yani bakıyo merak ediyosan :) umarım yardımcı olmuştur geçmiş olsun ..

Canım mrb hayır biz yaptırdığımız zaman eşim sabah werdi öğleden sonra aldı belki hastane personeli olduğu için öyle oldu bilmiyorum ama muayenede etmişti yani bakıyo merak ediyosan :) umarım yardımcı olmuştur geçmiş olsun ..

Anladim canim.cok sagol yardimlarin icin

Merhabalar eşimin sperm sonucunun resmini paylaşıyorum bilgili, deneyimli arkadaşlarım yorumlayabilir misiniz :110:
_20170731_212324.JPG

Kızlar bize bi yardım edin sonucu değerlendirelim

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-27-21-27-11-280.jpeg
    Screenshot_2017-10-27-21-27-11-280.jpeg
    35 KB · Görüntüleme: 57
Canım her şey normal morfoloji düşük biraz sperm bozukluğu var . Hamileliği biraz geciktirebilir yada dusuklere yol acar
Canım her şey normal morfoloji düşük biraz sperm bozukluğu var . Hamileliği biraz geciktirebilir yada dusuklere yol acar
Merhaba eşi min sperm testini yorumlarısınız
Toplam sperm 63 milyon
Ileri hareket yüzde 45
Yavaş hareketli yüzde 30
Hareketsiz 15
Normal yapıda yüzde 60
Bas anamolisi yüzde 15
Orta parca anamolisi yüzde 15
Kuyruk anamolisi yüzde 10
Birde 15 20 dk lökosit görüldü yazıyor
YORUMLARSANIZ ÇOK SEVINIRIM

Merhaba eşi min sperm testini yorumlarısınız
Toplam sperm 63 milyon
Ileri hareket yüzde 45
Yavaş hareketli yüzde 30
Hareketsiz 15
Normal yapıda yüzde 60
Bas anamolisi yüzde 15
Orta parca anamolisi yüzde 15
Kuyruk anamolisi yüzde 10
Birde 15 20 dk lökosit görüldü yazıyor
YORUMLARSANIZ ÇOK SEVINIRIM
Sayısı normal ileri harekette iyi morfoloji tek başına yok mu ? Biraz iltihabı var gibi morfoloji olmadığı için yorum yapamayacağım

Sayısı normal ileri harekette iyi morfoloji tek başına yok mu ? Biraz iltihabı var gibi morfoloji olmadığı için yorum yapamayacağım
Morfolojinin altında normal yapıda yüzde 60
Baş anomalisi yüzde 15
Kuyruk anamolisi yüzde 15
Yazıyor iltihap dedin şey kötü bi şey mi acaba tedavi yolu varmi

Morfolojinin altında normal yapıda yüzde 60
Baş anomalisi yüzde 15
Kuyruk anamolisi yüzde 15
Yazıyor iltihap dedin şey kötü bi şey mi acaba tedavi yolu varmi
Antibiyotik tedavisi ile geçer morfolojide normal gözüküyor.doktor a gösterdiniz mi testi o ne dedi

Gosterdik ilaç yazdı l arginin klomen bir de evicap inş olumlu sonuçlanır rabbim hepimizin kucağını doldurur hayırlısıyla inş
Amin . Antibiyotik yazmamış demekki iltihap çok değil normal karşılamış . Yazdığı ilaçlar sperm sayısını arttıran ilaçlar evicapta vitamin . Rabbim vesile etsin inşallah. Ama sayı kötü değil içini ferah Tut

Kizlar bizim sperm sonucunuda yorumlar misiniz
Sperm 250 milyon
Morfoloji normal yuzde 70
Normal hareket yuzde 30
Yerinde hareket yuzde 35
Nasil sizce

Back