- 18 Nisan 2021
- 1.481
- 1.694
- 28
Aynen öyle bi belgemiz eksik heralde ama bu bilgilerle yakınımdaki insanlara hizmet verebiliyor onları ne yapacakları konusunda yönlendirebiliyorum
Bende 30 yaşındayım. 4 sene oldu benim evleneli. İlk 2 sene bekledik şöyle bi tadını çıkaralım evliliğin diyesonraki 2 senede 2 kayıp. Allah beterinden korusun ama biride tutup uyarmadı inanır mısın hani büyükler sorar çocuk ne zaman diye bize kimse sormadı bile biri o zamanlar bi dürtse daha iyiymiş sankii
Ay ben bu ilaçtan çok okudum sperm sayısını düşüren ya tabi olumlu sonuçta alan olmuş ama okuduklarımın çoğu düşmüş olanlardıProxeed plus olması lazımdı hiç memnun kalamdik olanida yok etti tabi şimdi şuan baya baya düzelttik de
Öyle görünüyor akıl sır erdiremiyorum tedavilerineVar bie bildikleri demek ki ondan mı dalıyorlar dersin
Aynen canım 68 milyon felan di galiba 30 küsur milyonlara düşmüştü düşün yani birde doktor kesin 2 ayda olmazsa gel kapımı çal demişti basacakdim da eşim bırakmadıAy ben bu ilaçtan çok okudum sperm sayısını düşüren ya tabi olumlu sonuçta alan olmuş ama okuduklarımın çoğu düşmüş olanlardı
Sanırım benim amh değerimde düşük 0.885 yazıyorAhhaha araştıra araştıra kadın doğum uzmanı oldukvalla bu kadar zor olacağını bilsem daha erken başlardım denemeye. İyi ki eşim ikna etmiş beni ben normalde 29-30yasımdan once istemiyordum 27bucukta basladık denemeyr 29 oldum hala gelen giden yok mübarek büyük konustum ondan olmuyor diyorum bazen de
Çok açıklayıcı oldu gerçekten teşekkür ederim ilginizeMerhaba chatcpt nin test sonucu için yorumu
Hareketlilik azKızlar eşimin sperm testi yorumlar mısınız bana düşük geldi ama fikirleriniz önemli bi yorum yaparsanız sevinirim
Evet az ve sanırım benim amh de düşük bir süre daha gebelik olmazsa sanırım tüp bebeği deneyeceğimHareketlilik az
Ayyy yarı yarı ya düşürmüş ya, işte belkide içinde ki birşey eşinize ve diğerlerine dokunmuş olabilirAynen
Aynen canım 68 milyon felan di galiba 30 küsur milyonlara düşmüştü düşün yani birde doktor kesin 2 ayda olmazsa gel kapımı çal demişti basacakdim da eşim bırakmadı
3 aydır doğal bitkisel karışımlar ve vitamin takviyeleri kullandı eşim şuan iyi şükür yani morfolojiii bizim sorun 1 di şuan yükseldi ii oldu şimdide ileri hız üzerine yoğunlaştık onla beraber bende vitamin takviyesi ile yumurtalari olgunlastiema felan için her iki tarafda karşılıklı olarak hazirliyoru bakalım bu 2 ay önemli dedi kadın bakalım herkes sonuç almış inşallah bizde aynısı olur olumlu sonuç alırızAyyy yarı yarı ya düşürmüş ya, işte belkide içinde ki birşey eşinize ve diğerlerine dokunmuş olabilir
Neyse ki şuan düzelmiş ya gülebilirizsonra ne kullandınız canım ? Bizim de çok çok düşüktw
İnşallah Rabbim kolaylık tez vakiitte güzel haberle gelmenizi nasip eder canım, keçi boynuzu kürü de inanılmaz ileri hareketliliği yükseltiyor aklınızda bulunsun hormon sorunları yok ise3 aydır doğal bitkisel karışımlar ve vitamin takviyeleri kullandı eşim şuan iyi şükür yani morfolojiii bizim sorun 1 di şuan yükseldi ii oldu şimdide ileri hız üzerine yoğunlaştık onla beraber bende vitamin takviyesi ile yumurtalari olgunlastiema felan için her iki tarafda karşılıklı olarak hazirliyoru bakalım bu 2 ay önemli dedi kadın bakalım herkes sonuç almış inşallah bizde aynısı olur olumlu sonuç alırız
Humm evet canım biraz düşük ama dönem dönem düşük de cıkabiliyormuş. Sen doktorunla iletişime geç bakalım ne diyecekSanırım benim amh değerimde düşük 0.885 yazıyor
Keçiboynuzu kürü denedik fayda göremedim de keçiboynuzu özü iciyorİnşallah Rabbim kolaylık tez vakiitte güzel haberle gelmenizi nasip eder canım, keçi boynuzu kürü de inanılmaz ileri hareketliliği yükseltiyor aklınızda bulunsun hormon sorunları yok ise
Önümüzdeki haftaya randevu aldım gidicem hayırlısı artıkHumm evet canım biraz düşük ama dönem dönem düşük de cıkabiliyormuş. Sen doktorunla iletişime geç bakalım ne diyecek
Halledilir allahın izniyleÇok açıklayıcı oldu gerçekten teşekkür ederim ilginizeyine en azından halledilemeyecek değil