Sperm testi yorumlar mısınız?

Var bie bildikleri demek ki ondan mı dalıyorlar dersin

Var bie bildikleri demek ki ondan mı dalıyorlar dersin
Öyle görünüyor akıl sır erdiremiyorum tedavilerine mesela benle aynı gende problem olan insanlar sulandırıcı kullanıyor ben napcam diyorum gerek yok diyorlar e onlara verdin ama neyim ben bir garip kul muyum

Merhaba chatcpt nin test sonucu için yorumu

Eklentiler

• IMG_0498.png
    129,1 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_0499.png
    131,1 KB · Görüntüleme: 10
Aynen
Ay ben bu ilaçtan çok okudum sperm sayısını düşüren ya tabi olumlu sonuçta alan olmuş ama okuduklarımın çoğu düşmüş olanlardı
Aynen canım 68 milyon felan di galiba 30 küsur milyonlara düşmüştü düşün yani birde doktor kesin 2 ayda olmazsa gel kapımı çal demişti basacakdim da eşim bırakmadı

Sanırım benim amh değerimde düşük 0.885 yazıyor

Aynen

Aynen canım 68 milyon felan di galiba 30 küsur milyonlara düşmüştü düşün yani birde doktor kesin 2 ayda olmazsa gel kapımı çal demişti basacakdim da eşim bırakmadı
Ayyy yarı yarı ya düşürmüş ya, işte belkide içinde ki birşey eşinize ve diğerlerine dokunmuş olabilir
Neyse ki şuan düzelmiş ya gülebiliriz sonra ne kullandınız canım ? Bizim de çok çok düşüktw

3 aydır doğal bitkisel karışımlar ve vitamin takviyeleri kullandı eşim şuan iyi şükür yani morfolojiii bizim sorun 1 di şuan yükseldi ii oldu şimdide ileri hız üzerine yoğunlaştık onla beraber bende vitamin takviyesi ile yumurtalari olgunlastiema felan için her iki tarafda karşılıklı olarak hazirliyoru bakalım bu 2 ay önemli dedi kadın bakalım herkes sonuç almış inşallah bizde aynısı olur olumlu sonuç alırız

İnşallah Rabbim kolaylık tez vakiitte güzel haberle gelmenizi nasip eder canım, keçi boynuzu kürü de inanılmaz ileri hareketliliği yükseltiyor aklınızda bulunsun hormon sorunları yok ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…