- 24 Nisan 2014
- 414
- 185
- 29
-
- Konu Sahibi Lotuslilium
Yok mu bu şekilde hamile kalan biri?
Varikosel yok, ultrasonda da herhangi bir bulgu bulunmadı.sebep ne sperm sorununun? varikosel mi var? genetik bir sorun mu var? doktor ne dedi?
bizde morfoloji %1di onun dısındaki değerler iyi sayılırdı ve esimde varikosel vardı. biz doğal yoldan hamile kaldık ama dediğim gibi altta yatan sebep de çok önemli
Kasım ayında bize de söylemişti bunları. Bi ara çok dikkat etti eşim proxeed kullanırken özellikle ama işte bir fark olmuş ama çok aman aman bir fark değil.benim eşiminde morfoloji 1 baş boyun anomalisi %99 ıleri hızlı hareketı 0
morfoloji 4 ün üzerinde olması gerekıyormus ılerı hızlın hareketın de %32 nın uzerı olması gerekıyormus takvıyeler verdı takvıyelerle duzelır dıye eşiniz sigara kullanıyor mu ve paketlı gıdalardan uzak durması geekıyor bize oyle dedı
Aslında bir sorun yok, genel bulgularda da bir şey çıkmadı ama sperm sorunu için kasım ayından beri söylediği tavsiyeleri nispeten yerine getirdi ama proxeedden çok umutluyduk, doktor en azından bizi çok umutlandırmıştı bu takviyeyle.Ne sorunu var tam olarak ne dedi doktor
Merhabalar bu vitamini benim eşimde kullandı ve bende hemen gebelik oluştu ama kimyasala sonuçlandı sperm sayısını aşırı arttırdıAslında bir sorun yok, genel bulgularda da bir şey çıkmadı ama sperm sorunu için kasım ayından beri söylediği tavsiyeleri nispeten yerine getirdi ama proxeedden çok umutluyduk, doktor en azından bizi çok umutlandırmıştı bu takviyeyle.
Morfolojide sıkıntı var mıydı? Onda sanırım bir değişiklik olmuyor.Merhabalar bu vitamini benim eşimde kullandı ve bende hemen gebelik oluştu ama kimyasala sonuçlandı sperm sayısını aşırı arttırdı
Biz devlette yaptırdık orda bakmıyorlar morfolijiye ama sayısı arttı ileri hareketlilikte arttı ama waow olarak değil ve düzenli kullanmadı şimdi tekrardan başladık bakalım birde keçi boynuzu pekmezi içmeye başladıMorfolojide sıkıntı var mıydı? Onda sanırım bir değişiklik olmuyor.
Motolite, ileri hareketlilik ve morfoloji önemli sanırım gebelik için.
Keçiboynuzu pekmezi benim eşimde çok kullandı ama dediğiniz gibi benim eşim de çok düzenli kullanmasına rağmen aman aman düzelme olmadı.Biz devlette yaptırdık orda bakmıyorlar morfolijiye ama sayısı arttı ileri hareketlilikte arttı ama waow olarak değil ve düzenli kullanmadı şimdi tekrardan başladık bakalım birde keçi boynuzu pekmezi içmeye başladı
Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Proxeed 3 ay düzenli sabah akşam kullandı eşim. 3 ay bıraktı, geçtiğimiz 3 ay önce de mfk başladık. 3 aylık mfk yeni bitti.Merhaba, bizimde sorunumuz ileri hareket. 3 ay düzenle proxeed kullandıktan sonra ki testimiz bu şekilde. Doktor sayıda ki düşüklüğün perhiz süresinden olduğunu söyledi bize de 1,5 gündü perhiz bir önceki testte ml sayı 55 milyondu. Testten sonra 3 ay ara verdik proxeed kullanmaya bu arada ben rahim filmi çekildim ve 1 kere yumurta takibi yapıldı fakat gebelik olmadı. Şimdi tekrardan proxeed kullanmaya başladık doktora gitmeden kendi insiyatifimizle iyi geldiğini düşünerek siz günde kaç tane kullandınız acaba? Ve doktorunuz takviyeye devam etmenizi söyledi mi?
Ya aslında haklısınız, aşılama da deneyebiliriz ama süreçler zaten yorucu, çatlatma iğnesi vs kullandıktan sonra aslında direkt tüp bebek diye düşündük.Neden önce tüp bebek tercih ettiniz öğrenebilir miyim? Bizde yılbaşına kadar deneyip sonra tedaviye geçmeyi düşünüyoruz, doktor aşılama deneriz demişti ama karar veremedim henüz.