Sperm testi sonucu

Merhaba hemen hemen durumlarımiz ayni henüz ürolojiye gidemedik ne dedi size doktor acaba
Merhaba ürolojiye gözüktü kötü değil hareketsizlik var ama bu çocuk olmamasına engel değil dedi ama yine de her ihtimale karşı ultrason çekelim gerekirse takviye veririz dedi.Ayrıca kendi kadın doğum doktorumda aynısını dedi sanırım çok fazla düşünmekten ikimizde tıkandık anlamadım

Çok sevindim böyle demesine umarım ikimiz de hayırlı sonuçlar alırız

Merhaba anlayan var mi

Eklentiler

• Screenshot_20230621-172523_Drive.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20230621-172657_Drive.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 37
Çok sevindim böyle demesine umarım ikimiz de hayırlı sonuçlar alırız
İnşaallah aslında bizler yani sizde öylesinizdir kesin hemen olsun kafasında değildik ama etraf inanın sosyal medyaya bir foto koyduğumda hadi varmı bişey dedikçe çocuk olayına kitlendim gibi Allahım hayırlı zamanda versin inşaallah

Sağolsunlar biz evleneli iki yıl oldu ne zaman ne zaman diye soru duymaktan bıkkınlık geldi artık

Tüp bebek nerde yaptirdiniz?taze transfer mi donmus transfer mi oldunuz ?süreç ne kdar sürdü? Fazla soru sordum ama
Ankara bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdık,dondurulmuş transfer yapıldı doğal siklüs yöntemiyle,sanırım bekleme süresi vs 3 ay sürmüştür

Arkadaşlar merhaba eşimin sperm testine bakabilir misiniz beynim bulandı anlamadım bişeyVe 1,5 yıldır evliyiz ilk günden beri korunmadan devam ediyoruz bende kendime baktırdım herşey normal dendi
Sperm sayısının en az 15 milyon olması gerektiğini okumuştum. Bu sayı çok az. 8 milyon sperm ile hamile kalamazsın tup bebek merkezine yönlendirir doktor muhtemelen

Evet siz başladınız mı tedaviye hangi aşamadasınız
Sağlıkla kucağınıza alın insallah biz muayene için gitmiştik bir de görüşelim ne diyecek diye .eşimden sperm testi aldılar,daha önce 19.haftada gebelik kaybım olduğu için eşimle ikimizden genetik için test aldılar.rahim filmi çekildim haziranın 14nde.genetik test bayramdan snra çıkacakmış o çıkınca ona göre adım arıcaz dedi doktorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…