MerhabaMerhaba hemen hemen durumlarımiz ayni henüz ürolojiye gidemedik ne dedi size doktor acaba
Ultrason da anlaşılacak nedir ne değildirVarikosel olabilir mi?
Merhabaürolojiye gözüktü kötü değil hareketsizlik var ama bu çocuk olmamasına engel değil dedi ama yine de her ihtimale karşı ultrason çekelim gerekirse takviye veririz dedi.Ayrıca kendi kadın doğum doktorumda aynısını dedi sanırım çok fazla düşünmekten ikimizde tıkandık anlamadım
Çok sevindim böyle demesine umarım ikimiz de hayırlı sonuçlar alırızMerhabaürolojiye gözüktü kötü değil hareketsizlik var ama bu çocuk olmamasına engel değil dedi ama yine de her ihtimale karşı ultrason çekelim gerekirse takviye veririz dedi.Ayrıca kendi kadın doğum doktorumda aynısını dedi sanırım çok fazla düşünmekten ikimizde tıkandık anlamadım
İnşaallah aslında bizler yani sizde öylesinizdir kesin hemen olsun kafasında değildik ama etrafÇok sevindim böyle demesine umarım ikimiz de hayırlı sonuçlar alırız
Sağolsunlar biz evleneli iki yıl oldu ne zaman ne zaman diye soru duymaktan bıkkınlık geldi artıkİnşaallah aslında bizler yani sizde öylesinizdir kesin hemen olsun kafasında değildik ama etrafinanın sosyal medyaya bir foto koyduğumda hadi varmı bişey dedikçe çocuk olayına kitlendim gibi Allahım hayırlı zamanda versin inşaallah
Aynen öyle artık görev haline de getiriyoruz herhalde bi yerdeSağolsunlar biz evleneli iki yıl oldu ne zaman ne zaman diye soru duymaktan bıkkınlık geldi artık
Hayırlısı olsun arkadaşım hakkımızda elbet olacak sadece biz biraz sabredecez sanırımAynen öyle artık görev haline de getiriyoruz herhalde bi yerde
Hayırlısı ama buraları unutmayalım merak ederim olduğunda yazalım ben herkes için dua ediyorum her zamanHayırlısı olsun arkadaşım hakkımızda elbet olacak sadece biz biraz sabredecez sanırım
Bayram sonu bizde doktora gidecez haberlesiriz yineHayırlısı ama buraları unutmayalım merak ederim olduğunda yazalım ben herkes için dua ediyorum her zaman
Tüp bebek nerde yaptirdiniz?taze transfer mi donmus transfer mi oldunuz ?süreç ne kdar sürdü? Fazla soru sordum amaYukarıda arkadaşın dediği gibi hareket problemi var isterseniz bir süre doğal ürünler deneyin açıkçası bizde çokkk çok denedik ama olmadı tüp bebek yaptırdık
Ankara bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdık,dondurulmuş transfer yapıldı doğal siklüs yöntemiyle,sanırım bekleme süresi vs 3 ay sürmüştürTüp bebek nerde yaptirdiniz?taze transfer mi donmus transfer mi oldunuz ?süreç ne kdar sürdü? Fazla soru sordum ama
İkiz mi bekliyorsunAnkara bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdık,dondurulmuş transfer yapıldı doğal siklüs yöntemiyle,sanırım bekleme süresi vs 3 ay sürmüştür
Evetİkiz mi bekliyorsun
Sperm sayısının en az 15 milyon olması gerektiğini okumuştum. Bu sayı çok az. 8 milyon sperm ile hamile kalamazsın tup bebek merkezine yönlendirir doktor muhtemelenArkadaşlar merhaba eşimin sperm testine bakabilir misiniz beynim bulandı anlamadım bişeyVe 1,5 yıldır evliyiz ilk günden beri korunmadan devam ediyoruz bende kendime baktırdım herşey normal dendi
Sağlıkla kucağınıza alın insallahEvetsiz başladınız mı tedaviye hangi aşamadasınız
Sperm sayısı nerede 8 milyon?Sperm sayısının en az 15 milyon olması gerektiğini okumuştum. Bu sayı çok az. 8 milyon sperm ile hamile kalamazsın tup bebek merkezine yönlendirir doktor muhtemelen