MerhabaDoktora göstermediniz mi be dedi
Yukarıda arkadaşın dediği gibi hareket problemi var isterseniz bir süre doğal ürünler deneyin açıkçası bizde çokkk çok denedik ama olmadı tüp bebek yaptırdıkMerhabadaha bugün verildi hafta sonu malum doktoru bekleyemedim
Teşekkür ederimSperm hareketsiz çok. Aktardan biz birşeyler alıp eşim tüketmişti. Bizde işe yaradı yazayım araştırın isterseniz.
Bunların yanında fındık yedi
- çakşır otu suyu
- bal polen karışımı
- sağlıklı beslenmekte önemli
Dua edelim birbirimize biraz netten bakınca iyidir herhalde dedim ama şuan şok oldum aslında çok da doğal beslenir sigara vs.kullanmaz çok dikkat ederYukarıda arkadaşın dediği gibi hareket problemi var isterseniz bir süre doğal ürünler deneyin açıkçası bizde çokkk çok denedik ama olmadı tüp bebek yaptırdık
Onunla alakası yok aslında doguştanDua edelim birbirimize biraz netten bakınca iyidir herhalde dedim ama şuan şok oldum aslında çok da doğal beslenir sigara vs.kullanmaz çok dikkat eder
Nasıl yani gerçekten zerre bilgim yok 1,5 yıldır evliyiz ilk ben dr gittim dr problem yok eşinizden test alalım deyince verildi nedir ne değildir araştırma dahi yaptırmadım tüp bebek mi dersiniz ne dersinizOnunla alakası yok aslında doguştan
Tabi önce doktorunuz yorumlasın o yönlendirsin burda yada internette yazanlarla ilerlemeniz doğru olmazNasıl yani gerçekten zerre bilgim yok 1,5 yıldır evliyiz ilk ben dr gittim dr problem yok eşinizden test alalım deyince verildi nedir ne değildir araştırma dahi yaptırmadım tüp bebek mi dersiniz ne dersiniz
Teşekkür ederimTabi önce doktorunuz yorumlasın o yönlendirsin burda yada internette yazanlarla ilerlemeniz doğru olmaz
Allah gönlünüze göre versinTeşekkür ederim
AminAllah gönlünüze göre versin
Öylemiii ne zamandır olmuyor pekiO kadar da kötü değil ama ürolojiye gözüksün yine de. Neden diye.
Sağlıklı beslenme ve takviye kullanın bence benim eşimin sonuçlarıyla yakın sonuçlarınız doktor çok iyi diyemem ama kötü de değil normal yolla olur bu sonuclarla demisti.
Olmadı hala orası ayrı da
20 aydır ama sadece eşim kaynaklı değil tabi benim biraz kilo vermem gerek ve pcos var :) rahim filmi çekilicem birdahaki ayÖylemiii ne zamandır olmuyor peki
Bizde tam 20 aylık evliyiz ve hala20 aydır ama sadece eşim kaynaklı değil tabi benim biraz kilo vermem gerek ve pcos var :) rahim filmi çekilicem birdahaki ay
sizin de hayırlısıyla inşallah çok çok kötü değil sonuçlarınız yine doktorunuz yönlendirecektir morfoloji 1 le hamile kalanlar yüzde 10 hareketle hamile kalanlar var :)Bizde tam 20 aylık evliyiz ve halaÇook geçmiş olsun bir an evvel hayırlısıyla olur inşaallah
Merhaba hemen hemen durumlarımiz ayni henüz ürolojiye gidemedik ne dedi size doktor acabaArkadaşlar merhaba eşimin sperm testine bakabilir misiniz beynim bulandı anlamadım bişeyVe 1,5 yıldır evliyiz ilk günden beri korunmadan devam ediyoruz bende kendime baktırdım herşey normal dendi