Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal morfoloji düşük %2 birde ileri hızlı harekette düşüklük var yinede doktor en doğru sonucu söylerKIZLAR MERHABALAR AŞAĞIYA EŞİMİN SPERM TESTİ SONUCUNU PAYLAŞIYORUM BİLENLER YORUMLAYABİLİRMİ ?
teşekkür ederim canım peki sperm sayısı normal miNormal morfoloji düşük %2 birde ileri hızlı harekette düşüklük var yinede doktor en doğru sonucu söyler
sperm sayınız 12 milyon yazıyor demi yanlış görmüyorumteşekkür ederim canım peki sperm sayısı normal mi
Onu yazmayı unutmuşum sayıda çok düşükteşekkür ederim canım peki sperm sayısı normal mi
evet canım daha dr gitmedik ama sanırım 12 milyonsperm sayınız 12 milyon yazıyor demi yanlış görmüyorum
sayınız baya düşük aynı şekilde ileri hareketli sperm sayınızda düşük normal yoldan biraz uzun sürebilir gebe kalmanız doktorunuz aşılama yada tüp bebek önrecektir.evet canım daha dr gitmedik ama sanırım 12 milyon
düzelir mi (((Onu yazmayı unutmuşum sayıda çok düşük
takviyelerle veya ilaçlarla düzelmez mi canımsayınız baya düşük aynı şekilde ileri hareketli sperm sayınızda düşük normal yoldan biraz uzun sürebilir gebe kalmanız doktorunuz aşılama yada tüp bebek önrecektir.
umutsuz konuşmak istemem ama 2 yıl takviyeler kürler herşeyi deneyen biri olarak bir faydasını göremediktakviyelerle veya ilaçlarla düzelmez mi canım
canım dr ya gittik şimdi sonuçları göstermeye çok olumsuz konuşmadı proveta diye bişey verdi ve bunu 3 ay kullan dedi başka dr ya gitmelimiyiz sence sen nasıl çare buldunumutsuz konuşmak istemem ama 2 yıl takviyeler kürler herşeyi deneyen biri olarak bir faydasını göremedik
düzelir mi (((
biz tüp bebek yaptırıdık canım 3. denememizde oldu bizede ilk başlarda tskviye verdiler 1 yıla yakın kullandık sonra bize bu takviyeler illa işe yarayacak diye birşey yok dedilercanım dr ya gittik şimdi sonuçları göstermeye çok olumsuz konuşmadı proveta diye bişey verdi ve bunu 3 ay kullan dedi başka dr ya gitmelimiyiz sence sen nasıl çare buldun
varikosel nedir canım ? dr bununla ilgili birşey söylemedi bu nasıl belli oluyorDüzelir hepsi tek düzelmeyecek olan morfoloji oda doğuştan gelen birşeymiş bazen laboratuvar farkından dolayı 2 olan 3 3 olan 4 çıkıyor ama doktor morfolojinin takviye ile değişmeyeceğini söylemişti buda tabi gebeliğe engel değil ama hız ve sayı için muhakkak takviye gerek eğer varikosel varsa ameliyatta gerekebilir
rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım benim .biz tüp bebek yaptırıdık canım 3. denememizde oldu bizede ilk başlarda tskviye verdiler 1 yıla yakın kullandık sonra bize bu takviyeler illa işe yarayacak diye birşey yok dediler
Testislerdeki damarlaeda tıkanma gibi bi durum diye biliyorum ultrason ve elle muayne ile belli oluyor iyi bi üroloğa gitmeniz gerekvarikosel nedir canım ? dr bununla ilgili birşey söylemedi bu nasıl belli oluyor
amin inşAllah darısı başınıza olsun :)rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım benim .
Merhaba Canım,KIZLAR MERHABALAR AŞAĞIYA EŞİMİN SPERM TESTİ SONUCUNU PAYLAŞIYORUM BİLENLER YORUMLAYABİLİRMİ ?