Klomeni siz kullandiniz dimiarkadaşlar yaklaşık 1.5 yıldır evliyiz ve hiç korunmadık 3 ay önce çocuk için hastaneye gittik ve sperm testi verdik doktor hareket az dedi klomen vardi ve 3 ay kullandık tekrar gidip test verdik ama doktor hiç bir değişiklik yok dedi üniverste hastanelerine gitmemizi söyledi testi buraya koyuyorum anlayan ve önerisi olanlara çok teşekkür ederim.
Klomeni siz kullandiniz dimi
Bizimde düşüktü eşime keçiboynuzu özü yedirdim yükselmiştiarkadaşlar yaklaşık 1.5 yıldır evliyiz ve hiç korunmadık 3 ay önce çocuk için hastaneye gittik ve sperm testi verdik doktor hareket az dedi klomen vardi ve 3 ay kullandık tekrar gidip test verdik ama doktor hiç bir değişiklik yok dedi üniverste hastanelerine gitmemizi söyledi testi buraya koyuyorum anlayan ve önerisi olanlara çok teşekkür ederim.
Hareketsiz çok fazla. Benim eşimde daha kötüydü değerler. Doktor bişey vermedi. Ben araştırdım keçiboynuzu kürü yaptım. Yükseltti ama yeterli değildi. Sonra aktardan çakşır kökü suyunu duydum. Bunu hamilelik olana kadar içecek dedi. Her ay test yaptırdık. Değerler fırladı resmen. Keçiboynuzu 1-2 arttırırken o 5-10 arttırıyordu her ay. Hareketsiz azalıyordu hareketli artıyordu. Sonra da hamile kaldım zaten. Sonraki gebeliklerimde de hiç sorun olmadı başa sarmadık yaniarkadaşlar yaklaşık 1.5 yıldır evliyiz ve hiç korunmadık 3 ay önce çocuk için hastaneye gittik ve sperm testi verdik doktor hareket az dedi klomen vardi ve 3 ay kullandık tekrar gidip test verdik ama doktor hiç bir değişiklik yok dedi üniverste hastanelerine gitmemizi söyledi testi buraya koyuyorum anlayan ve önerisi olanlara çok teşekkür ederim.
Ne kadar sürede yedirdiniz ? Ve ne kadar yediBizimde düşüktü eşime keçiboynuzu özü yedirdim yükselmişti
ÇAkşır kökü edğiniz şey nedirHareketsiz çok fazla. Benim eşimde daha kötüydü değerler. Doktor bişey vermedi. Ben araştırdım keçiboynuzu kürü yaptım. Yükseltti ama yeterli değildi. Sonra aktardan çakşır kökü suyunu duydum. Bunu hamilelik olana kadar içecek dedi. Her ay test yaptırdık. Değerler fırladı resmen. Keçiboynuzu 1-2 arttırırken o 5-10 arttırıyordu her ay. Hareketsiz azalıyordu hareketli artıyordu. Sonra da hamile kaldım zaten. Sonraki gebeliklerimde de hiç sorun olmadı başa sarmadık yani
Sabah aç karnına 1 hafta falan yedi eşim sperm verdiği zaman normalde en az 3 gün cinsel perhiz olmalıydı ama olmadı ilişki oldu yani belki o yüzdendir de dedik hani düşük çıkmıştır diye 4 gün ilişki olmadan 1 hafta boyunca sabah akşam yedi ama marketteki keçiboynuzu olmasınNe kadar sürede yedirdiniz ? Ve ne kadar yedi
Aktarda hazır satılıyor 1 litre. Çakşır kökü suyu diye.ÇAkşır kökü edğiniz şey nedir
NAsış yaptınız acaba
Bizim ileri hız 0
Son testte 2 çoktı
az önce 2 litre sipariş verdim denemek için günde nekadar tüketilmesi gerekiyor ve hem eşim hem benmi kullanıcam yoksa sadece eşimmi kullanıcak ?Aktarda hazır satılıyor 1 litre. Çakşır kökü suyu diye.
İkiniz de kullansanız daha iyi tabi. Kadınlarda da yumurtlamaya yardımcı oluyor. Sabah akşam yemeklerden önce 1/3 çay bardağını doldur üstüne içme suyu tamamla öyle için. Sen yumurtlamaya kadar kullancam bırakcan sonra. Eşin hamilelik olana kadar devam edecekaz önce 2 litre sipariş verdim denemek için günde nekadar tüketilmesi gerekiyor ve hem eşim hem benmi kullanıcam yoksa sadece eşimmi kullanıcak ?
Kaç şişe kullandı eşiniz ? Benim eşimde 2. Şişesinde bize de vesile olsun inşallah hızımız iyi morfoloji 1Aktarda hazır satılıyor 1 litre. Çakşır kökü suyu diye.
2 şişe sanırım. Bizim de morfoloji 1di ama sayı da hız da düşüktüKaç şişe kullandı eşiniz ? Benim eşimde 2. Şişesinde bize de vesile olsun inşallah hızımız iyi morfoloji 1
Canım ne güzel umut oldun Allah bebeğini sana bağışlasın çok sevindim çok.. Bizim hızımız yüksek denilebilir sayıda sınırda fena değil . İnşallah benimde mucizem gelir2 şişe sanırım. Bizim de morfoloji 1di ama sayı da hız da düşüktü
Peki sayınız kaçtı çakşır suyundan önce çok mu düşük tu benim eşimin sperm sayısı da düşük nasil kullandınız otunu mu aldiniz yoksa suyunu muHareketsiz çok fazla. Benim eşimde daha kötüydü değerler. Doktor bişey vermedi. Ben araştırdım keçiboynuzu kürü yaptım. Yükseltti ama yeterli değildi. Sonra aktardan çakşır kökü suyunu duydum. Bunu hamilelik olana kadar içecek dedi. Her ay test yaptırdık. Değerler fırladı resmen. Keçiboynuzu 1-2 arttırırken o 5-10 arttırıyordu her ay. Hareketsiz azalıyordu hareketli artıyordu. Sonra da hamile kaldım zaten. Sonraki gebeliklerimde de hiç sorun olmadı başa sarmadık yani