- 21 Aralık 2022
- 1.477
- 766
-
- Konu Sahibi yagmurkardelen
Anladığım kadarıyls harekette sıkıntı var
Hareket hareketsizde birley yazmıyorsa kötü mü eşimde böyleEşimin testine bakın kizlar doktor tekrar vermesini istemis sayisi dusuk demis laboranttakilerde hareketli var ama sayi az oldugundan inceleme yapamadik demis cokmu umutsuz haldeyiz benim gibi olup normal yoldan hamile kalan varmi?
Siz anliyor musunuz benim eşimin de sonucuna bakar mısınızHarekete genel bakınca aslında iyi ama gebelik için ileri hızlı hareketli değeri çok önemli hız için mutlaka bir şeyler şart o yüzden
Hareket hareketsizde birley yazmıyorsa kötü mü eşimde böyle
Bi yerinde hareket var
Bi ileri hareket var
Sizin hangisi 0
Sperm hareketliliğinde birşey yazmıyor 0 mı yani
Evet ama ileri hareket 0 beni korkutan oSperm sayısi ve morfolojide sıkıntı yok
Bı sekılde hamile kalamazmıyım yaniHarekete genel bakınca aslında iyi ama gebelik için ileri hızlı hareketli değeri çok önemli hız için mutlaka bir şeyler şart o yüzden
Iste sperm az inceleyememislerki doktor tekrar baktirin dedi labodakilerde sperm var ama yeterli sayida olmadigindan dolayi inceleyemedik diyrHareket hareketsizde birley yazmıyorsa kötü mü eşimde böyle
Canim yaptrcaz 1ay snra takviye falan kullanalim diyruz ama surda morfoloji bolumunde 4 yaziyor o nedemek acaba referans degerimi yoksa odami belli degilCanım başka bı yerde tekrar yaptır ona göre sonucu doktoruna göster tek bı testle kalma .
Sperm hareketliliğinde birşey yazmıyor 0 mı yani
İnşallah düzelir eşiniz sigara kullanıyor mu o da çok fazla etkliyormusIste sperm az inceleyememislerki doktor tekrar baktirin dedi labodakilerde sperm var ama yeterli sayida olmadigindan dolayi inceleyemedik diyr
Canim yaptrcaz 1ay snra takviye falan kullanalim diyruz ama surda morfoloji bolumunde 4 yaziyor o nedemek acaba referans degerimi yoksa odami belli degil
Bı sekılde hamile kalamazmıyım yani
℅70 hareketsiz yinede hamile kalma ihtimalim varmıdırYok sizin ileri hareket de 10 çıkmış yerinde hareket de 10 çıkmış
İkisinin toplamı 40 dan büyük olsa güzel olur ya da ileri hareket 25 den buyuk olsa efsane olur