Merhaba kızlar , cocugumuz olmuyor diye doktora gittik sperm testi yaptırdık sonuc çıktı ama hiç anlamıyorum bilen var mı ? Haftasonu oldugu için doktorada gidemiyorum bilenler yada anlayan bir tanıdıgı olanlar sordurabilir mi Allah rızası için
Kızlar çoğu kişi ileri hızlıya bakıyor ama ileri hızlı artı ileri yavaş önemli sonuçta ikisi de ileri gidiyor hızlı ve yavaşı mı var benim sonuçlar bunun yarısı kadardı doktorlar hep normal dedi
Bende Saripapatya22 ye katılıyorum. Morfoloji demek spermin şeklinde bozukluk olması. Bir tık düşük çıkmış ama çok büyük bir sorun değil takviyelerle düzelir inşallah
İnşallah kızlar ya sıra bende hormon testi vereceğim kahverengi akıntı çok az kan geliyor adet başlangıcı sayılır mı . Adetin 3. Günü hormon testi vermek gerekiyor ya bu konuda bilginiz var mı
İnşallah kızlar ya sıra bende hormon testi vereceğim kahverengi akıntı çok az kan geliyor adet başlangıcı sayılır mı . Adetin 3. Günü hormon testi vermek gerekiyor ya bu konuda bilginiz var mı