• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sperm Testi sonucu ? Lütfen bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aysemnk

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
237
49
298
İstanbul
Merhaba kızlar , cocugumuz olmuyor diye doktora gittik sperm testi yaptırdık sonuc çıktı ama hiç anlamıyorum bilen var mı ? Haftasonu oldugu için doktorada gidemiyorum bilenler yada anlayan bir tanıdıgı olanlar sordurabilir mi Allah rızası için
7BEAFB2C-8D45-4D1E-A685-B2B466A153D5.jpeg

Sayı çok güzel. Morfoloji 3müş 4 olsa daha iyi olurdu. Ileri hızlı düşük maalesef 32 olmalı sizin 5.

Hızlı ileri yerinde hareket düşük sanki

Sonuçların güzel canım önemli olan ileri hızlı ve ileri yavaşın 32 olmasıdır senin de zaten 58 morfoloji 3 te kötü değil çok takılmamak lazım bunlara

Kızlar çoğu kişi ileri hızlıya bakıyor ama ileri hızlı artı ileri yavaş önemli sonuçta ikisi de ileri gidiyor hızlı ve yavaşı mı var benim sonuçlar bunun yarısı kadardı doktorlar hep normal dedi

Bende Saripapatya22 ye katılıyorum. Morfoloji demek spermin şeklinde bozukluk olması. Bir tık düşük çıkmış ama çok büyük bir sorun değil takviyelerle düzelir inşallah

İnşallah kızlar ya 🙏 sıra bende hormon testi vereceğim kahverengi akıntı çok az kan geliyor adet başlangıcı sayılır mı . Adetin 3. Günü hormon testi vermek gerekiyor ya bu konuda bilginiz var mı

İnşallah kızlar ya 🙏 sıra bende hormon testi vereceğim kahverengi akıntı çok az kan geliyor adet başlangıcı sayılır mı . Adetin 3. Günü hormon testi vermek gerekiyor ya bu konuda bilginiz var mı
Tam adet olman lazım başlangıç için. Benim doktorum öyle demişti

Aktif kanamanın başladığı gün 1. Gün sayılır canım 2 veya 3. Gün gidip hormon testi yapman lazım

Back