sperm testi sonucu azospermi

Bugün biz de sperm sonucu aldık hızı biraz az dedi Dr morfoloji ye bakılmamış devlet bakmıyormus ona. O yüzden başka yerde bakıcaz.
Hız iç in de bi ilaç verdi ama adını okuyamıyorum yarın alıcaz . 790 tl gibi bir şey. Farklı ilaçlardır muhtemelen.

Fazla iddialı olmuş tabi. Hiç bir sorunu olmayanlar bile yıllarca bekleyebiliyor maalesef

Çok şaşkınım şuan canm bnm eşimde çift taraflı inmemiş testis geçirmiş ve geç kalınmış ama tedavi ile çıkış oldu siz nereye gittinizz
Ne tedavisi acaba tese oldu mu bahcecide yaptılar tese tedavisiz nedeni belli dediler ınmemiş testis tek care tese olması ama sperm cıkmadı patolojıden de bisi cıkmaz dedi doktor halbuki genetik hormonlar vs normal nasıl oldu amlamadık yıkıldık

Canm ne alaka bizde inmemiş testistik ve geç kalnımıştı ama bi yıla yakın ilaç iğne tedavisi gördükk öyle çıkış oldu sen bana özelden yazar mısın ben sana öneride bulunucam Allahtan ümit kesilmezz sakın öyle düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…