- 16 Aralık 2024
- 2
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi burcuderin
-
Merhaba. Benim eşimde azosperm imerhabalar benim eşim 2 kere sperm testi verdi ve ikisinde de sonuç azospermi. bu durumda kullandığınız, önerebileceğiniz doğal bitkiler, takviyeler ya da fitoterapi karışımları var mıdır? benim araştırdığım kadarıyla Promen k, promotil men, progeny m, Maxi go, inmen gibi takviyeler karşıma çıktı ama bilemedim hangisi daha faydalı diye
Merhabalar benimde eşim azospermi yaklaşık 15 sene önce bu teşhis konmuş ilaçlar kullandık tedavi için hiç bir sonuç alamadık tüp bebek denedik 2 defa negatif sonuç aldık ve eşimde 0 sperm çıkışı vardı tese olduktan sonra yıkama işleminde bulundu bir kaç tane oda olmadı malesf .Merhaba. Benim eşimde azosperm i
Yani bitkisel kürler bizde çok denedik ama sonuc alamadık. Bütün değerleri 0 olunca genelde öyle şeyler işe yaramıyor diye biliyorum . Azospermi sebebi de önemli tabiki. Biz mikrotese olduk sperm bulundu ama negatif sonuc aldik tupbebekte . Doktora danışarak ilerlemenizde fayda var bence
Çok sevindim adınıza rabbim hayırla kucağınıza almayi nasip eder inşallah. Tüm isteyenleredeMerhabalar benimde eşim azospermi yaklaşık 15 sene önce bu teşhis konmuş ilaçlar kullandık tedavi için hiç bir sonuç alamadık tüp bebek denedik 2 defa negatif sonuç aldık ve eşimde 0 sperm çıkışı vardı tese olduktan sonra yıkama işleminde bulundu bir kaç tane oda olmadı malesf .
Sonra ara vermek istedim 7 ay ara verdik bu süreçte eşimde bnde hiç bir ilaç tedavi görmedik tek yaptığımız bol bol avokado yemekti bilmiyorm onun mu etkisi oldu ama şuan doğal yolla gebelik oluştu 1 buçuk aylık hamileyim nasıl olduğuna inanmadım ve eşimden semen analizi için doktora gitmesini istedim sonuç daha çıkmadı bakalm ne sonuç çıkacak Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Azosperm hiç sperm olmamasimi oluyor onu tam bilmiyorum ama bı ara doktor eşime in asta diye bir takviye verdi bu sperm sayısını yukseltmisti tabi biz morfolojiii sorunu vardi sonra proxeed plus diye bir ilaç verdi başka doktor oda sayıyı morfolojiii 1 oldu iyice düştü hepsi sonra 3 ay oldu bı macun karışımı gibi 2 kavanoz bitkisel karışım ve gıda takviyeleri verdi morfolojiii 1 di 5 e çıktı ileri hız yükseldi sperm sayısı yükseldi yani sonuç aldıkmerhabalar benim eşim 2 kere sperm testi verdi ve ikisinde de sonuç azospermi. bu durumda kullandığınız, önerebileceğiniz doğal bitkiler, takviyeler ya da fitoterapi karışımları var mıdır? benim araştırdığım kadarıyla Promen k, promotil men, progeny m, Maxi go, inmen gibi takviyeler karşıma çıktı ama bilemedim hangisi daha faydalı diye
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhabalar benimde eşim azospermi yaklaşık 15 sene önce bu teşhis konmuş ilaçlar kullandık tedavi için hiç bir sonuç alamadık tüp bebek denedik 2 defa negatif sonuç aldık ve eşimde 0 sperm çıkışı vardı tese olduktan sonra yıkama işleminde bulundu bir kaç tane oda olmadı malesf .
Sonra ara vermek istedim 7 ay ara verdik bu süreçte eşimde bnde hiç bir ilaç tedavi görmedik tek yaptığımız bol bol avokado yemekti bilmiyorm onun mu etkisi oldu ama şuan doğal yolla gebelik oluştu 1 buçuk aylık hamileyim nasıl olduğuna inanmadım ve eşimden semen analizi için doktora gitmesini istedim sonuç daha çıkmadı bakalm ne sonuç çıkacak Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yorumunuz umut oldu bizde aynı yollardan geçiyoruz ve elimizden gelen tek şey umut olucak bişeyler aramak sağ salim sağlıkla huzurla kucağınıza alın inşallahMerhabalar benimde eşim azospermi yaklaşık 15 sene önce bu teşhis konmuş ilaçlar kullandık tedavi için hiç bir sonuç alamadık tüp bebek denedik 2 defa negatif sonuç aldık ve eşimde 0 sperm çıkışı vardı tese olduktan sonra yıkama işleminde bulundu bir kaç tane oda olmadı malesf .
Merhabalar daha önceden de yazmıştım size bu süreç içinde genetik test gibi birşeyler yaptırdınız mı acabaMerhabalar benimde eşim azospermi yaklaşık 15 sene önce bu teşhis konmuş ilaçlar kullandık tedavi için hiç bir sonuç alamadık tüp bebek denedik 2 defa negatif sonuç aldık ve eşimde 0 sperm çıkışı vardı tese olduktan sonra yıkama işleminde bulundu bir kaç tane oda olmadı malesf .
Hormon tedavisine ek olarak takviyeler çok önemli zaten , ace selenyum plus evicap q10 dvit ayrıyetten inomax set kullanıyoruz içeriği güzel biraz kalite destekli vitaminlere yönelmek lazımmerhabalar benim eşim 2 kere sperm testi verdi ve ikisinde de sonuç azospermi. bu durumda kullandığınız, önerebileceğiniz doğal bitkiler, takviyeler ya da fitoterapi karışımları var mıdır? benim araştırdığım kadarıyla Promen k, promotil men, progeny m, Maxi go, inmen gibi takviyeler karşıma çıktı ama bilemedim hangisi daha faydalı diye
Macun dediğiniz nasıl bişey acaba nereden aldınızAzosperm hiç sperm olmamasimi oluyor onu tam bilmiyorum ama bı ara doktor eşime in asta diye bir takviye verdi bu sperm sayısını yukseltmisti tabi biz morfolojiii sorunu vardi sonra proxeed plus diye bir ilaç verdi başka doktor oda sayıyı morfolojiii 1 oldu iyice düştü hepsi sonra 3 ay oldu bı macun karışımı gibi 2 kavanoz bitkisel karışım ve gıda takviyeleri verdi morfolojiii 1 di 5 e çıktı ileri hız yükseldi sperm sayısı yükseldi yani sonuç aldık
İzmir Konak da sağlık naturel diye bir yer var ordan almıştıkMacun dediğiniz nasıl bişey acaba nereden aldınız
Ne olarak geçiyor acaba nasıl alanilirzİzmir Konak da sağlık naturel diye bir yer var ordan almıştık
Merhaba benim eşimde azospermi idi 09 macun içeriği var bunu aktarcima gösterip yaptırmıştım. Ekkstrada takviye araştırıp vermiştim esime sonuç aldık eşiniz detaylı sperm testi varmı hangi seviyede şuanda mikrotese geçmişi varmı sebesiz azopermimi genetik miNe olarak geçiyor acaba nasıl alanilirz
Selam canım burdaki aktarlara göstersem yaparlar heralde bu karışımıı nasıl tükenti eşin. Canm küçük yaşta çift tarflı inmemiş testis geçirmiş geç kalınmış ona bağlı fsh 24 çıkmıştı eşimin doktor ondan kaynklı azo dedi çıkışımız oldu 3 tüp dondurduk ama tinede araştırıyorum yumurta toplamada test vericekMerhaba benim eşimde azospermi idi 09 macun içeriği var bunu aktarcima gösterip yaptırmıştım. Ekkstrada takviye araştırıp vermiştim esime sonuç aldık eşiniz detaylı sperm testi varmı hangi seviyede şuanda mikrotese geçmişi varmı sebesiz azopermimi genetik mi Eki Görüntüle 3546293
Anladım canım cikislariniz basladiysa çok güzel inmemiş testis zor Allah devamını kolaylıkla getirsin evet yapıyorlar hatta benim aktarcim kestane balı yerini üzüm pekmezinden yaptı icinede ekstra malzeme koydu birde çinko hapı Q10 havuç suyu çok faydalı nar suyu arı sütü normalde macun sabah akşam tuketilmesi lazımdı ama ben sadece akşamları verdim cunki tüketmesi gereken başka vitaminlerde vardı benim eşimde 8 kere test verdi 5 kere donduruldu çok az miktarda çıktı ama çok şükür 6 embriyom oluştu ilk transferimde pozitifi gordum hangi doktorda tedavidesiniz.Selam canım burdaki aktarlara göstersem yaparlar heralde bu karışımıı nasıl tükenti eşin. Canm küçük yaşta çift tarflı inmemiş testis geçirmiş geç kalınmış ona bağlı fsh 24 çıkmıştı eşimin doktor ondan kaynklı azo dedi çıkışımız oldu 3 tüp dondurduk ama tinede araştırıyorum yumurta toplamada test vericek
Çok şükür hayırlı olsunn canım sağsalim kucağınada al inşallah çok sevindim senin adına. Ankara alife tedavideyiz canm. Kaçar adet oldu çıkışlar siz nerde tedavidesinizAnladım canım cikislariniz basladiysa çok güzel inmemiş testis zor Allah devamını kolaylıkla getirsin evet yapıyorlar hatta benim aktarcim kestane balı yerini üzüm pekmezinden yaptı icinede ekstra malzeme koydu birde çinko hapı Q10 havuç suyu çok faydalı nar suyu arı sütü normalde macun sabah akşam tuketilmesi lazımdı ama ben sadece akşamları verdim cunki tüketmesi gereken başka vitaminlerde vardı benim eşimde 8 kere test verdi 5 kere donduruldu çok az miktarda çıktı ama çok şükür 6 embriyom oluştu ilk transferimde pozitifi gordum hangi doktorda tedavidesiniz.
Amin canimAçıkçası biz 2 sene önce öğrendik hemen bir tuo bebek merkezine gittik 2 sefer teste azospermi yazıyordu ve doktor direk ameliyat dedi ne detaylı test nede öncesinde bitkisel birşey kullanılmadı ameliyattan 100 sperm çıktı 12 yumurtadan 9 kullanıldı 2 dollendi malesef 5.gune gelemediler sonra iki sene hiç bişey kullanmadık test verelim dedik detaylı andromedde 1 ölü cikisimiz olduğunu gördük bu telegram grupları var ordanda gördüklerime esime tedavi uyguladım 6 ay sonra 8olu 3 canlı çıkışımız olduğunu gördük sonra Gine acele etmedik biraz daha kullandı eşim bunları sonra Atakent acıbadem Turgut Aydın'da tedaviye başladık çok güzel yumurta tedavimi yaptı 20 yumurta çıktı 15 tanesi kullanildi 10tane dollendi geriye 6 tane kaldı eşim 8 defa test verdi 5inde çıkışı yakaladık tam sayı hareketlilik verilmedi cunki adet bazı çıkıyordu çok az denildi hatta öteki hastaneden ameliyattan çıkanları falanda taşıdık çok şükür onlara gerek kalmadıÇok şükür hayırlı olsunn canım sağsalim kucağınada al inşallah çok sevindim senin adına. Ankara alife tedavideyiz canm. Kaçar adet oldu çıkışlar siz nerde tedavidesiniz
Çok sevindim canm inşallah darısı bizee olsun sizin eşinizin fsh neydi sebebsiz azo muyduAmin canimAçıkçası biz 2 sene önce öğrendik hemen bir tuo bebek merkezine gittik 2 sefer teste azospermi yazıyordu ve doktor direk ameliyat dedi ne detaylı test nede öncesinde bitkisel birşey kullanılmadı ameliyattan 100 sperm çıktı 12 yumurtadan 9 kullanıldı 2 dollendi malesef 5.gune gelemediler sonra iki sene hiç bişey kullanmadık test verelim dedik detaylı andromedde 1 ölü cikisimiz olduğunu gördük bu telegram grupları var ordanda gördüklerime esime tedavi uyguladım 6 ay sonra 8olu 3 canlı çıkışımız olduğunu gördük sonra Gine acele etmedik biraz daha kullandı eşim bunları sonra Atakent acıbadem Turgut Aydın'da tedaviye başladık çok güzel yumurta tedavimi yaptı 20 yumurta çıktı 15 tanesi kullanildi 10tane dollendi geriye 6 tane kaldı eşim 8 defa test verdi 5inde çıkışı yakaladık tam sayı hareketlilik verilmedi cunki adet bazı çıkıyordu çok az denildi hatta öteki hastaneden ameliyattan çıkanları falanda taşıdık çok şükür onlara gerek kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?