Az canım malesefACİL SPERM TESTİ
arkadaşlar eşim sperm testi vermişti doktor sorun yok demiş ama ileri hareketlisi 15 az mı? 1 senedir çocuk olmuyor
Varikosel olabilir dublör ultrasona girdi mi hiç
Keçiboynuzu pekmezi yesin bir yemek kaşığı sabah akşam ve l argıne bitkisel hap var İbrahim Saraçoğlu öneriyor onu kullansın günde 2 defa 500 mg lik protein gibi biseymis benim eşim kullanıyorDeğil mi! O zaman neden doktor sorun yok dedi! Bu hız NASIL yükselir?
En az %25 olmalı ama normali %30 diye biliyorum ben , doktor değişin bence , sperm yumurtaya giden yolu gidemeden ölüyor demekEn az kaç olmalı!
Pekmezini deneyin bence bide , varikosel olabilir esinizde çoğu erkekte bu var benim eşim de dahil ameliyat olcak bu yüzden ileri hareketlilik düşük diye %20 bizim deBen 2.3 ay keçi boynuzu yedirdim 1 klomen 1 çatlatma oldum gene olmadı
3-4 gün cinsel perhiz olmasın başka doktora gidip bir tezt daha versin benxe ve gene düşük gelirse renkli dublöre girmek istesib varikosel olsbilieyarın eşimle konuşacağım Doğru söylüyorsunuz. İnat edip tekrar gidicek hızı düşük ondan olmuyor
%32 olmalı en azEn az kaç olmalı!
Uroloji hep erkeklere sorun yok der.hayır doktor sorun yok demişti. ama ben şüpheleniyorum. Kocama söyledim doktor sorun yok diyor ama benim içime doğuyor. hızı düşük. bu ne demek? Sperm yumurtayı dölleyemiyor mu demek
Bizde de 3 ay once 31 cikmisti( bakalim onumuzdeki hafta tekrar yaptiricaz Ins yuksek cikar%32 olmalı en az
İnsallah bizim %10du suan ameliyat olalı 2 ay oldu bakalım 3. Ayda sonucları merak ediyorumBizde de 3 ay once 31 cikmisti( bakalim onumuzdeki hafta tekrar yaptiricaz Ins yuksek cikar