Gebeliğe Hazırlık Sperm testi sonuçları??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu arada eşim ultrasonada yönlendirildi sperm testi sonucundan sonra.. çok şükür ultrason sorunsuz çıktı.. ultrasonda çok önemli..
ha tüm bunları yaparken sizde mutlaka iyi bir doktora görünün TSH FSH değerleriniz D vitamininiz yumurtalarınız ne durumda baktırın... emin adımlarla herşeyi bilerek ilerlemek en doğrusu...
biz geç test yaptırdığımız için çok pişmanız.. keşke hiç korunmasaydık ve keşke evlenir evlenmez eşimde bende doktora gitseydik..
ve biz şöyle düşünüyoruz, bütün çocuğu olanların sperm testi mükemmel mi? hiç sanmıorum... nasıl stres kadınları etkiliyorasa erkekleride etkliyor.. stres, yaptığı iş, sigara , vs vs

Tabiki mükemmel değildir bencede :) 5 senedir neler yaptik dogaldan hep ümidim vardi hala da var ama yardimci tekniklere başvuruluyor mecbur yillardir bunlari yaşayanlarin çoğu boyle bizde cok bekledik mesela degerlerimiz cok iyiydi morfoloji kaldi maalesef. Zaten hemen 1 yilda tedavi olmak tercihe gore degsiir tabi ama bi bakinilmali 1 sene filan gelisme varmi diye biz 4 sene bekledik sonuclarimiz guzeldi ama morfoloji inatci. Kimine gore degisiyor umarim sizlerde de bizlerdede herseye rağmen doğal gebelik yada tedavimle de olsa olur..

aynen canım morfoloji ve ileri hız çok inatçıymış... bizim ileri hız %1 ve en az %35 olması gerekiyor bizim hastanenin test oranına göre.. düşünsene daha %34 lazım morfoloji 3 ama ultrason temiz çıkınca 3 ay beklemek en doğrusu.. ama ben birazda kısmete inanıorum... benim arkadaşıma doktor nerdeyse sperm yk bişi yok imkansız hemen tüp bebek dedi.. sizin çocuğunuz olmaz dedi.. aradan kısacık bir zaman geçti hamile olduğunu öğrendi.. eee nasılsa doktor çocuğun olmaz dedi buda allahın mucizesi dedi korunmadı pat bi çocuk daha... 2,5 senede 2 çocuk doğurdu...

Önce ben gittim zaten hastaneye. Tüm hormonlar normal cıktı rahim filmi dahi çektirdim temizdi. Bizde 13 aylık evliyiz ilk günden beri korunmuyoruz işte. Baktık yine yok eşim gitti dün ilk defa. Kan tahlilleri ve ultrasonu normal çok şükür ama bunlar sıkıntılı. Rabbim sizede hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsin inşallah

Allahım sizede en yakın zamanda nasıp etsin

Reactions: H M
bence sizde bizde.. ne zaman takmamayı öğrenirsek o zaman hamile kalabilecez gibime geliyor
ama sanırım buda imkansız.. ben bir türlü takmamayı öğrenemiyorum..sürekli bişeyleri araştırma yapma peşindeyim çocukla alakalı...eskiden eşimi sevdiğim için yatağa girerdim.. şimdi sürekli aklımda çocuk üstelik bunun yanlış olduğunu bilsemde aklımda çıkmıyor.. mutlaka aklımızdan çıkarmamız lazm

Takmadigim zamanlarda oldu inanın aman olmasa da olur dediğim zamanlar vardı çünkü. Ama olmadı nasip:)

Benim degerlerimi yazdim yukariya işte canim
Diyorum ya nasip kismet işi gercekten olmadimi olmuyor oldumu oluyor ama seneler gecince de kollari siviyoruz.. tüp yaptirdim işe cok sukur bebislerimiz baya cikti dondurduk beni bekliyorlar simdi rahim dinlendiriyorum..
Dogal yoldan bekleyene kadar imanim gevredi..:))
Ama kismet isi ne bekliuor bixi bilmiyoruz
Ben dondurulmuşlarla hemde doğal yoldan yine bakicam caresine olana kadar nabalim :))

Inan benimde cok bosvermisligim var ozel hayatim da cocuk üzerine değil ama olmuyor yinede.. artik olmamasini da olmasni da kafaya takmiyorum koyverdim yani son 1 senedir.sadece insanlarla ugrasmak zor duygularima kamçi vuruyorum teselli oluyorum.zor olsada her turlu ama laf anlstmak insanlara cok zor.

ayy sizin bebiş yoldaymış.... hadi hayırlısıyla kucağına al inşallah çokça AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

Maşallah sende sorun olmamasi da daha guzel.. umut hep var. Sen 3 aylik periyotlar halinde bekleme suresine giriceksin canim bazen 1 ayda bile tesir eder hic belli olmaz. Keciboynuzu kaynatin bu kürü deneyin 3 aylik farkli farkli zamanlarda yaptik.. sonrasi havuc sıkip zeytinyag damlatarak için .. sira sira birbirine karistirmadan yapin canim. Ceviz badem findik ezip balla karistirip esine 1 er kasik verirsin her gun. Esimden allah razi olsun gikı cikmadi yaparken onca seyi

Çıkmayacak mecbur napcak :/ saolun bunları ayrı ayrı yazma imkanınız var mı acaba nasıl yapılacak?

Çıkmayacak mecbur napcak :/ saolun bunları ayrı ayrı yazma imkanınız var mı acaba nasıl yapılacak?
Ibrahim saracaoğlunun videolarini izlersen daha net bilgiler elde edersin. Kurün tarifi var..
Biz vitaminlerde kullandik ayni zamanda.. epidium bitki.. emodex.. bide p ile başlayan birsey daha vardi onu da baya kullandik.. doktor yazmisti. Ari sutu bal polen.. caksir .. hic aklima getiremediklerimde var.Aslidna morfoloji hiz la ilgili sorunlari olanlar topik var orda daha belirleyici doktor önerileri yaziyor. Bu alanda bilgili doktor tavsiyeleri vs bulunmakta.. oraya bi uģra istersen bende o topiğe yaziyorjm. Bu alanda tecrubeleri doktorlarla ilerleyen vs var. Doğal yoldan sonuc alanlarda var.

valla ben herifin canını okuyorum resmen.. sabah mutlaka 2 haşlanmış yumurta... kızartma asla yok.. hergün yoğurt...
günde 2 defa tok keçi boynuzu özü.. sabah çakşır suyu.. uyumadan önce mutlaka keten tohumu yağı içiyor.. bu süreçte fındık fıstık ceviz..bal.. bitter çikolata muz tüketiyor...
keçi boynuzunun kendisi 10 güne kadar yeni mahsul çıkar diyorlar.. çıkınca bizzat kendisini alacam.. keçi boynuzu kürü içecek.. valla artık yine ilerleme olmazsa herşeyin canı cehenneme diyecem 3 ay sonunda

Reactions: H M
:)) yaa ben ne 3 aylar bekledim mübarek zamanlar :)) hic oyle deme yakin zamana kadar eşim isvec şurubu ve cobançokerten cayi iciyordu tedavi olunca artik kullanma birsey dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…