Farkında degildim ilk fotoyu yukledgmden:) saolunCanim ismini gizleyerek paylas istersen
Bızde de yakın seyler vardı canım. Morfoloji ılerı hareketli. Hareketsız de baya var. Ama sperm var sonucta. Cok yorumlayamam ama tüp bebekle basarıya ulasabılırsın. Kiminde hıc cıkmıyo sperm ameliyat ile alınıyor yumurta toplama gunu. Ve o sekılde kullanılıyor. Anlayanlar mutlaka cıkacaktırHanımlar anlayan bi bakabilir mi acaba?
Sizin tüp bebek mi peki?Bızde de yakın seyler vardı canım. Morfoloji ılerı hareketli. Hareketsız de baya var. Ama sperm var sonucta. Cok yorumlayamam ama tüp bebekle basarıya ulasabılırsın. Kiminde hıc cıkmıyo sperm ameliyat ile alınıyor yumurta toplama gunu. Ve o sekılde kullanılıyor. Anlayanlar mutlaka cıkacaktır
Evet canım. Bu ılerı hareketli falan düşük olunca olmuyomus. Valla esım 3 ay tedavı de gordu. En son üroloji dr u onay verdi ve bız isleme basladık. Zaten bızım durumda olanlarda üroloji dr onay verince hemen oluyo bu arada. 1 ay hazırlık vıtamın vs pesıne yumurta toplama dollendırme ve pesıne transferSizin tüp bebek mi peki?
Bizimde mi düşük ileri hareketlilik? :/ bizim 13 aydır olmadı bende bi sorun çıkmadı eşim bugün gitti bunlar cıktı doktor 3 aylık ilaç verdi olmazsa gelin dedi hayırlısı insallahEvet canım. Bu ılerı hareketli falan düşük olunca olmuyomus. Valla esım 3 ay tedavı de gordu. En son üroloji dr u onay verdi ve bız isleme basladık. Zaten bızım durumda olanlarda üroloji dr onay verince hemen oluyo bu arada. 1 ay hazırlık vıtamın vs pesıne yumurta toplama dollendırme ve pesıne transfer
Cok saolunMorfolojin %2
Ileri hareketin %13 lerde..
Ne olur ne olmaz kim ne dese boş olur Allah bilir..
Ama tedavide şansiniz Allahin izniyle var..
Hic cikmayanlara nazaran. Doğal yolla kimse olmaz demez umut hep vardir ama oyakar gibi ..yolunuz acik olsun
İnşallah olur ama bızımde bunun gibiydı. Hayırlısı ınsallahBizimde mi düşük ileri hareketlilik? :/ bizim 13 aydır olmadı bende bi sorun çıkmadı eşim bugün gitti bunlar cıktı doktor 3 aylık ilaç verdi olmazsa gelin dedi hayırlısı insallah
Aynenn. Hayırlısı olsun hakkınızda.Yani bizim morfoloji 2..
Hareketi ileri olarak %35 lerde
sayi total :98 milyon
Cc'de 18 milyon olmasina rağmen 5 senedir gebelik elde edemedik ve bu yol zorlayici bi yol.tüp yaptirdim transfer bekliyorum.
Canim bu yollardan hepimiz geçiyoruz uzulme.. bazen başa uğrasmak geciyor yola koyuluyoruz ama inan ki tedavide olumlu yanlarini gorunce sükür ki sperm var sayi iyi ilerliyoruz diceksin.Cok saolun
Tşk ederim.. konunuzu okudum sizin adiniza sevindim Rabbim kucahiniza almayi nasip etsin insallah.Aynenn. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Aminn cokk tesekkurlerTşk ederim.. konunuzu okudum sizin adiniza sevindim Rabbim kucahiniza almayi nasip etsin insallah.
bizde yeni yaptık... hiç umutsuzluğa kapılmayın... benim eşimde sperm sayısı 10,00 ml ileri hareketlilik %1.. 3 aylık tedavi verdiler eşime... siz bizden kat kat iyisiniz.. düzelmeyecek değil... kötüde değil... gayette hamile kalınır doğal yollarla.. sadece morfolojiniz düşük.. hareketsiz sayıyıda düşürürseniz mükemmel olur...Hanımlar anlayan bi bakabilir mi acaba?
Cok saolun. Size hangi ilacı vermişti acaba? Dün bi hışımla sigarayı attı bidaha icmycem diye ama bilemiyorum zor gibi bırakması. Keçi boynuzu özü ve çakşırı en güvenilir en dogal yerden nerde bulabilirim?bizde yeni yaptık... hiç umutsuzluğa kapılmayın... benim eşimde sperm sayısı 10,00 ml ileri hareketlilik %1.. 3 aylık tedavi verdiler eşime... siz bizden kat kat iyisiniz.. düzelmeyecek değil... kötüde değil... gayette hamile kalınır doğal yollarla.. sadece morfolojiniz düşük.. hareketsiz sayıyıda düşürürseniz mükemmel olur...
bunun için keçiboynuzu özü çakşır suyu kullanabilirsiniz.. eşiniz sigara alkol içiyorsa bıraksın.. bıraktığı anda çok fark edior.. bitter çikolata muz felan yedirin.. doğal beslenin 2-3 ayda değişeceğini görürsünüz.. çünkü zaten kötü değil sonuçlar
güvenilir bir attardan temin edebilirsiniz... zaten attarlar bu konuda tecrübeli ama dediğim gibi güvenilir yer en doğalıdır.. bize wm evolution diye bir ilaç verdi.. yaklaşık 7-8 aydır piyasada satılan yeni bir ilaç.. azosperm (hiç spermi olmayan) hastalarda bile kullanılıp olumlu sonuç verdiği için.. sizde sperm var bu durumda bu ilaçla iki katına çıkacağını tahmin ediyorum diyerek bu ilacı verdi.. ilaçta 1 ayımızı bitirdik çok şükür.. 2 ay kaldı.. sayı yükseliyor her şekilde.. önemli olan hız yani ileri hareketlilik.. bizde dediğim gibi %1 ve doktor ümitli konuştu.. bakalım hayırlısı.. siz bizden kat kat iyisiniz.. sağlıklı beslenme şart.. ama özellikle sigara... inanın 3 ay düzenli beslenip eşiniz stresten uzak durursa sigarayı bırakıp.. buraya bu tahlilden daha iyisini atarsınız... yinede siz bilirsinizCok saolun. Size hangi ilacı vermişti acaba? Dün bi hışımla sigarayı attı bidaha icmycem diye ama bilemiyorum zor gibi bırakması. Keçi boynuzu özü ve çakşırı en güvenilir en dogal yerden nerde bulabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?