Sperm testi bakar mısınız kızlar

ecmel06

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2024
272
77
34
Kızlar eşimin sperm testi nasıl. Benim Amh düşük mesela bu değerler normalden kalmaya engel mi? Eşinin spermi iyi olup benden daha düşük Amh ile normalden kalan var. Sayı çok mu önemli diğer değerler nasıl bilen yazarsa sevinirim

Eklentiler

• IMG_5786.jpeg
    71,4 KB · Görüntüleme: 41
6gün perhiz süresi çok fazla niye testi almayı kabul ettiler anlamadım bize doktor maks 3-4 gün demişti sonrasında zaten bekleyen spermler ölüyor sağlıklı sperm kalmıyor.

6gün perhiz süresi çok fazla niye testi almayı kabul ettiler anlamadım bize doktor maks 3-4 gün demişti sonrasında zaten bekleyen spermler ölüyor sağlıklı sperm kalmıyor.
Nasıl yani canım kaç gün olması lazım beş gün sonunda gitmişti evet . En az 3 mü olmalı

Nasıl yani canım kaç gün olması lazım beş gün sonunda gitmişti evet . En az 3 mü olmalı
Valla internetten baktım simdi yanlıs bilgi olmazın diye. 5 gün perhiz maks yazmışlar ama bize doktor 4günü geçmesin en doğru sonuc için 3-4 gün perhiz yeterli sonrasında spermlerde bozulmalar olabilir demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…