- 12 Nisan 2014
- 99
- 38
-
- Konu Sahibi lovelydreamer
Hareket az. Keci boynuzu ve havuc suyu deneyin..ise yariyor. Su an tarifleri net hatirlamiyorum ama biz uygulamistik takviye amacli..Merhaba, eşimin iki testiyle karşılaştırdım. Hem sperm sayısı az hem hareket yavaş. Eşimin ilk testi de böyle çıkmıştı. Ama bir gün öncesinde bilmiyorduk. Alkol almıştı. Hem sayısı azdı hem hareketliliği çok yavaştı. 4 gün sonra tekrar yaptırdığında sperm sayısı 300 milyona çıkmıştı. Hareketlilik de baya artmıştı. Alkol aldıysa ya da bi ilaç falan kullandıysa ondan olabilir.
Eşinin sigarayı bırakması lazım sperm kalitesini ve sayısını aşırı etkiliyorbizde de ikinciye yapıldı yine benzer sonuçlar çıkmış alkol kullanmıyor benimki sigara kullanıyor
Benim eşim de kullanmıyorum alkol ama sigara kullanıyor keçi boynuzu iyi geliyormuş ama diyor hayata yemem çok inatçı 2 senedir evliyim ama çocuğumuz yok üçüncü seneye gitdikbizde de ikinciye yapıldı yine benzer sonuçlar çıkmış alkol kullanmıyor benimki sigara kullanıyor
inşallah nasip olur hayırlısıylaBenim eşim de kullanmıyorum alkol ama sigara kullanıyor keçi boynuzu iyi geliyormuş ama diyor hayata yemem çok inatçı 2 senedir evliyim ama çocuğumuz yok üçüncü seneye gitdik
Sayısıda ,hareketliliğide ,ph dengesi de ,morfolojiside güzel.Sorunsuz bir testMerhaba anlayana birileri var mı acaba eşimin Sprem testi yabancı yazıyo anlamadım hiç birşey
Acaba hareketliği hangisi oluyor ? Birde kaç milyon Sprem hangisi bilgin varsa söyleyebilir misin çok sağolSayısıda ,hareketliliğide ,ph dengesi de ,morfolojiside güzel.Sorunsuz bir test
243milyon sperm var,morfoloji %9, 243 yazan sayının altındakı sayılar sırasıyla,İleri hareketli,yavas hareketli,yerinde hareketli,hareketsizAcaba hareketliği hangisi oluyor ? Birde kaç milyon Sprem hangisi bilgin varsa söyleyebilir misin çok sağol
Çoook çoook teşekkür ederim243milyon sperm var,morfoloji %9, 243 yazan sayının altındakı sayılar sırasıyla,İleri hareketli,yavas hareketli,yerinde hareketli,hareketsiz