SPERM TESTİ ANLAYAN YARDIMCI OLABİLİR Mİ

Merhaba, eşimin iki testiyle karşılaştırdım. Hem sperm sayısı az hem hareket yavaş. Eşimin ilk testi de böyle çıkmıştı. Ama bir gün öncesinde bilmiyorduk. Alkol almıştı. Hem sayısı azdı hem hareketliliği çok yavaştı. 4 gün sonra tekrar yaptırdığında sperm sayısı 300 milyona çıkmıştı. Hareketlilik de baya artmıştı. Alkol aldıysa ya da bi ilaç falan kullandıysa ondan olabilir.

Hareket az. Keci boynuzu ve havuc suyu deneyin..ise yariyor. Su an tarifleri net hatirlamiyorum ama biz uygulamistik takviye amacli..

bakalım yarın götürücez doktora ne diyecek umarım herşey yoluna girer 3 seneyi geçti gebelik hiç oluşmadı (bende de hipotiroidi polikistik over insülin direnci var fakat uzun süredir bütün kan değerlerim iyi durumda )
eşim bu durumu çok kompleks yapıyor kendi için nasıl yapıcaz edicez bilmiyorum
inşallah doktor iyi ilgilenir

bizde de ikinciye yapıldı yine benzer sonuçlar çıkmış alkol kullanmıyor benimki sigara kullanıyor
Benim eşim de kullanmıyorum alkol ama sigara kullanıyor keçi boynuzu iyi geliyormuş ama diyor hayata yemem çok inatçı 2 senedir evliyim ama çocuğumuz yok üçüncü seneye gitdik

Merhaba anlayana birileri var mı acaba eşimin Sprem testi yabancı yazıyo anlamadım hiç birşey

Eklentiler

• IMG_5252.jpeg
    155,9 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…