- 17 Eylül 2020
- 2
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi anatolian2541
kızlar merhaba 1 senelik evliyiz çocuk sahibi olamadık malesef eşime spermiogram yapıldı test sonuçlarını yorumlarmısınız lütfen beynim çorba oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba 1 senelik evliyiz çocuk sahibi olamadık malesef eşime spermiogram yapıldı test sonuçlarını yorumlarmısınız lütfen beynim çorba oldu
Merhaba bizde başladık tedaviye sperm vericek eşim sonuçlar kaç gün sonra çıktı acabakızlar merhaba 1 senelik evliyiz çocuk sahibi olamadık malesef eşime spermiogram yapıldı test sonuçlarını yorumlarmısınız lütfen beynim çorba oldu
Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. son durumunuzu çok merak ettim. Nasıl bir yol izlediniz? eşimde sperm sayısı sıfır.canlı cansız hareketsiz hiç bir sperm yok. 2. testte değişir mi bilmiyorum.Bana da bi yol gösterirseniz çok sevinirim.kızlar merhaba 1 senelik evliyiz çocuk sahibi olamadık malesef eşime spermiogram yapıldı test sonuçlarını yorumlarmısınız lütfen beynim çorba oldu