Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Sperm test sonucu hatalı mı?.

IHLAMUR01

EN BÜYÜK İSRAF NEFESLERİ BOŞA GEÇİRMEKTİR.
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
357
28
118
merhaba arkadaşlar...1.5 yıllık evliyim.6 ay önce 1 düşüğüm oldu 2 haftalık(beta hcg 38 küsür)adetle.hiçbir müdahale olmadı.eşim sperm testi yaptırdı ve üroloji doktoru sperm testine göre spermde hareket olmadığını ve 6 ay içinde herhangi 1 hastalık oldumu veya ilaç kullandımı dedi.fakat hiçbir şekilde eşim hastalanmadı ve ilaç kullanmadı.sperm hareketsiz dedi.1 kez daha sperm testi istedi 3 gün sonra.peki eşimin spermleri ölü hareketsiz ise ben 6 ay önce nasıl gebe kaldım?sperm testi hatalı diye düşünüyorum sizce hatalı sonuç çıkma ihtimali varmıdır lütfen acil cevap??:26:

merhaba canimmm hatali cikma ihtimali var ama baska hastaneye gidin bidaha baktirin ben de 1yilllik evliyiim cocuk icin doktora gttk benim tahliler temz cikti kadin dogm da ama esimden sperm testi istediler ilk yaptiginda hareket yok dediler 2.ci kez de olu bulundu yaniii hata varmi desen bende bilmiyorum ama baska hastnaye gidiyorum tup bebek tedavisi icin hayirlisi haftaya sali gdiyorum bakalim neolacak

Allah işimizi gücümüzü rastgetirsin inşallah.eşim azosperm çıktı.tedavimize başladık.mikrotese oldu fakat olgunlaşmamış hücre bulundu.6 aylık tedavimiz başlatıldı.yani yanlış değilmiş.hayırlısı ya.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.sizin sorun ne?

aminnn aminn insallahh alllahim hakkimizda hayirlisini versin valla bizimkini daha bilmiyorum yarin randevum var bakalm neolacak ilk te hucre hareket yok dediler sonrada bitane olu bulundu ama esim kucukken kabakulak gecirmis doktor dedi belki etkisi olablir kabakulagn dediii baska hastaneye gidecgiz tup bebek bolumeee daha bilmiyoruz neyin neolacagi

tüp bebek merkezinin birine gittik ve kesinlikle çocuğunuz olmaz dediler. nette dolaşırken bir paylaşıma rastladım
PHARMATON
ZİNCO
L-CARNITIN ŞURUP
aldık ve eşim kullandı olmaz denilen Allah'ın izniyle oldu bi deneyin derim
sayı 4.5 milyondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…