• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm tahlilinden ANLAYAN var mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Thalia354

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2019
138
29
48
43
İyi geceler arkadaşlar formda yeniyim ve ilk defa konu açıyorum sperm tahlilinden anlayan var mı gerçekten bilen varsa yorum yaparsa sevinirim
Not : Tarihi Sormuyorum Tarihe takılmayın

Bu tahlillerden önce doktora gittiğimizde özel doktorum eşinde problem vs demişti ama eşim kabul etmedi tüp bebek için bi dünya tahlil vs vs ben rahim filmi çekildim çok az yapışıklık çıktı ve ilaçla açıldı tekrarladı tekrarlamadı mı bilmiyorum 🤷‍♀️ en son üniversite hastanesine tüp bebek için gittiğimizdeki sonuçlar kan değerlerim yükselmedi düşdü sonucu söylerken normal yollada kalabilirsiniz tüp bebek sonrası çok hamile 🤰 kalan var dedi ama ben kalamadım tüp bebek doktoru eşimin sonuçları İçin ne iyi nede kötü bir şey söylemedi bende merak ettim buraya sormak istedim
2273223

Son düzenleme:
Bildiğim kadarı ile ileri hareketlilik önemli burada yuzde 20 cikmis cok dusuk

Bildiğim kadarı ile ileri hareketlilik önemli burada yuzde 20 cikmis cok dusuk

Bu tahlillerden önce doktora gittiğimizde özel doktorum eşinde problem vs demişti ama eşim kabul etmedi tüp bebek için bi dünya tahlil vs vs ben rahim filmi çekildim çok az yapışıklık çıktı ve ilaçla açıldı tekrarladı tekrarlamadı mı bilmiyorum 🤷‍♀️ en son üniversite hastanesine tüp bebek için gittiğimizdeki sonuçlar kan değerlerim yükselmedi düşdü sonucu söylerken normal yollada kalabilirsiniz tüp bebek sonrası çok hamile 🤰 kalan var dedi ama ben kalamadım tüp bebek doktoru eşimin sonuçları İçin ne iyi nede kötü bir şey söylemedi bende merak ettim buraya sormak istedim

Sabah bizdeki tahlillere bakarak daha net birsey söyleyebilirim ama ileri hareketliligin cok onemli oldugunu biliyorum bizimde yuzde 70 cikmisti o zaman soylediler

Sabah bizdeki tahlillere bakarak daha net birsey söyleyebilirim ama ileri hareketliligin cok onemli oldugunu biliyorum bizimde yuzde 70 cikmisti o zaman soylediler

Yani cnm hareketlilik düşük mü bundan 1 ay önce başka bi doktora götürdüm devlet hastanesinde çok kötü demişti

Back