Hangi değer düşük dedi doktor, ben normal gibi gördüm bu attığınıza bakarak.Arkadaşlar eşimin sperm sonuçları bu şekilde doktor bize Zeucit diye bir ilaç yazdı bu ilacı kullanıp faydasını gören var mı degerler nasıl sizce daha 5 aylık evliyim
Hormonları da ve testislerinde sıkıntı yok herşey normal değerler düşük sadece
Kullanmıyor ne alkol ne sigara mesleği fırıncıEşiniz sigara veya alkol kullanıyor mu? Mesleği nedir?
Kullanmıyor ne alkol ne sigaraEşiniz sigara veya alkol kullanıyor mu? Mesleği nedir?
Sperm sayısı çok düşük 15 myon olması gerekirken en az eşimin değerleri 2.3 milyon diğer hormonları normal testislerinde sıkıntı yokHangi değer düşük dedi doktor, ben normal gibi gördüm bu attığınıza bakarak.
O kismi anlamamisim evet sayi dusuk peki doktor ilac filan verdimi esinize, onlari kullansin insallah artar.Sperm sayısı çok düşük 15 myon olması gerekirken en az eşimin değerleri 2.3 milyon diğer hormonları normal testislerinde sıkıntı yok
Merhaba inşallah hamile olursunuz sizde, hayırlı zamanda doktorlar ne dedi size sonucunuzu görünceArkadaşlar eşimin sperm sonuçları bu şekilde doktor bize Zeucit diye bir ilaç yazdı bu ilacı kullanıp faydasını gören var mı degerler nasıl sizce daha 5 aylık evliyim
Hormonları da ve testislerinde sıkıntı yok herşey normal değerler düşük sadece
Evet verdi zeucit diye bir ilaç ben ayrıca eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum ve sabulari aç karnına 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi veriyorumO kismi anlamamisim evet sayi dusuk peki doktor ilac filan verdimi esinize, onlari kullansin insallah artar.
Aslında kötü birşey demedi beklediğimizden düşük ilaç tedavisine Bir bakalım dedi zeucit diye bir ilaç önerdi ve kullansın dedi 3 ay sonraya gün verdi şimdi ilacı kullanıyor 1 ay olduMerhaba inşallah hamile olursunuz sizde, hayırlı zamanda doktorlar ne dedi size sonucunuzu görünce
Mesleksel oluyor bu sıkıntılarKullanmıyor ne alkol ne sigara mesleği fırıncı
Olabilir çünkü sürekli ayak üzerinde çalışıyorMesleksel oluyor bu sıkıntılar
Sıcak daha etken canım. Eşinin dar hiç birşey giymemesi lazım.Olabilir çünkü sürekli ayak üzerinde çalışıyor
Aksine ne çok sıcak ta durur ne de dar giyer şimdiki gençler gibi değil eşim pantolonları hatta 1 beden büyük alır ki o yeni yetmeler gibi olmayayım derSıcak daha etken canım. Eşinin dar hiç birşey giymemesi lazım.
Morfoloji için ayrı test mı yapiliyor acaba herkes onu soruyor çünkü bizim testte de o yokMerhaba morfoloji değerine özellikle bakılıyor ben burda fark edemedim o değerini kaç acaba bizimde değerler bu şekilde dusuk ama bizde varikosel var denildi eğer morfoloji ye bakılmadiysa o değerede baktırın
Himm anladım teşekkürler bizde gittiğimizde bı tekrar soralimHayır normalde bu testi verirken onada bakıyorlar diye biliyorum bizde çünkü iki testte de öyle oldu çıktı morfoloji de
Aynen sorun çünkü bu şekilde dusuk değerlerin nedenleri var morfoloji de düşükse varikosel olup olmadığına baktırın derimHimm anladım teşekkürler bizde gittiğimizde bı tekrar soralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?