Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar test sonucundan biraz anliyorsunuz sanirim bi bakarsaniz sevinirim. Devlette yaptirdik gerci cok ayrintili diildir ama. Sag kisimda onceki ayki sonuclar yaziyor solda yeniler yaziyor .Canım siz bu testi nerede yaptırdınız
Toplam konsantrasyon yok ph yok
Bunlarda onemli
Değerler bu teste gore cok düşük
Mldeki Sayınız yaklasık 2 milyon (>15 olmalı)
Toplam kons 39 üzeri olmalı
Hızlı ileri 10 cıkmış (>32 olmalı)
A+B toplamı da (>40 olmalı)
Morfoloji %1 cıkmıs galiba genelde onunde < işareti olmaz. 4 ve üzeri olmalı morfoloji
Bütün degerleriniz düşük bence iyi bir labda tekrar bakırın en fazla 3 gün perhiz olsun fazlası iyi degil
Sperm sayısı biraz az ama onceki sonuca gore artmıs yani iyi. Lökosit gorulmesi normal 1 milyondn fazla ise sorun demek. Bu anladıgım kadarıyla normal. Sperm sayısını artırmaya yonelik bitkisel kürler var arastırabilirsin. beklenen 40 milyon ve üzeri olması. Ama hareketli hücre oranı iyi.Merhabalar test sonucundan anliyorsunuz sanirim. Bi bakarsaniz cok sevinirim. Sag kisimda onceki ay sonuclari sol taraf bu ayki sonuclar artma var tabikii ama nekdr iyi ? Birde lokosit yazan yerde yuvarlak hucre goruldu demis. İnt hep antiniyotik kullanmasi lazimm yaziyor doktor hucre bu onemli diil demis kafam karisti onemli biseymi acaba dye
Sperm sayisi icinmi bilmem ama keci boynuzu kurunu uyguluyorum 2 aydir kaynatip veriyorum. Ari polen sutu iciyot keci boynuzu ozu iciyor pharmaton kullaniyor sperm arttici macun aldim aktardan ozel yapiyolardi birde doktorun verdigu promen k onun disinda arada da olsa findik fistik ceviz :)Sperm sayısı biraz az ama onceki sonuca gore artmıs yani iyi. Lökosit gorulmesi normal 1 milyondn fazla ise sorun demek. Bu anladıgım kadarıyla normal. Sperm sayısını artırmaya yonelik bitkisel kürler var arastırabilirsin. beklenen 40 milyon ve üzeri olması. Ama hareketli hücre oranı iyi.
Yuvarlak hucre sayısı normal 5 milyondan az olabilir. 5 milyon yukarısı antibiyotik kullanırMerhabalar test sonucundan anliyorsunuz sanirim. Bi bakarsaniz cok sevinirim. Sag kisimda onceki ay sonuclari sol taraf bu ayki sonuclar artma var tabikii ama nekdr iyi ? Birde lokosit yazan yerde yuvarlak hucre goruldu demis. İnt hep antiniyotik kullanmasi lazimm yaziyor doktor hucre bu onemli diil demis kafam karisti onemli biseymi acaba dye
İyi gibi duruyor sadece sperm sayısı düşük takviye ve iyi beslenmeyle artarMerhabalar bizimde sperm testimiz oldu ama bizimkinde sizin gibi yazmiyor ben anlayamadim sanirim biliyorsaniz bunu da yorumlar misiniz acaba?
Sperm konsantrasyon:20
Toplam harek.: %47
Yerinde har.: %7
Ileri hare.: %40
Hareketsiz : % 53
Morfoloji: 8
Hareketli sperm kons. : 9/4
Ileri hare.sperm konst.: 8
Toplam sperm konst. 70
Toplam har. Sperm kons. 32.9
Toplam ileri hareketli sperm : 28.0
Morfoloji normal sperm: 5.6
Ph:8.0
Hacim 3.5
Yikandiktan sonra die de soyle yazilmis ;
Hacim : 1,0 ml
Yikama sonrasi makler ile sayimda 18 M/ml sperm goruldu
Ileri hareketli : %60
Yerinde hareketli : %5
Hareketsiz : %35
Hayli uzun oldu ama hangileri gecerli durum ne anlamadim ben yardimci olursa izz
15 ml ve yukarsi ideal yaziyordu diye okumustum internette yikamadan snra ondan bilemedim. Ee bize dr normal yolla olur demis normalle olmuyor mu anlamadimİyi gibi duruyor sadece sperm sayısı düşük takviye ve iyi beslenmeyle artar
Sperm artırıcı kürler deneyin
Mlde 18 milyon cıkmıs normal yolla gebelik için 50-100 milyon arası ideal
Canım bizede normal yolla olur diyorlar beş yıl oldu bırak normali tüple bile olmadı15 ml ve yukarsi ideal yaziyordu diye okumustum internette yikamadan snra ondan bilemedim. Ee bize dr normal yolla olur demis normalle olmuyor mu anlamadim
MerhabaBaya olmuş.ama merak ettim ya hamile.kalabildinizmi acaba bı cocugunuz oldumu. Bizimde çok dusuktu doğal yolla olmaz ama önce bı vitamin takviyesi deneyelim dedi tam eczaneye sipariş.vermistik ama o hafta gebe kaldığımı igrendim ama malesef dogduktan sonra 5 aylikken bı kazayla kaybettim oğlumu bı buçuk sene oldu smdi bı daha olurmu bilmiyorum sizi merak ettim çocuğunuz olmuştur inşallah..