ileri hareket kaç olması gerekiyorileri hareketli sperm sayısı az. morfoloji değeri de belirtilmemis
bildiğim kadarıyla %35 ve üzeri sağlıklı kabul ediliyorileri hareket kaç olması gerekiyor
Teşekkür ederim.bildiğim kadarıyla %35 ve üzeri sağlıklı kabul ediliyor
Benim eşimin ilk öğrendiğimizde ileri hareket yüzde 4 dü morfoloji de iki sene uğraştık varikosel ameliyatı bile oldu yüzde 18 üzerine çıkmadı tüp bebek gitcez
Sonuçlar nasıl kızlar doktora gittik iyi demiş eşime yarında kendi doktoruma gidecegım
Eşinizin sonuçları iyi görünüyor.Sonuçlar nasıl kızlar doktora gittik iyi demiş eşime yarında kendi doktoruma gidecegım
Teşekkür ederimEşinizin sonuçları iyi görünüyor.
Bunlarda Benm sonuçlarımTeşekkür ederim
Rica ederim. Sizin de değerleriniz iyi görünüyor. Regliyken yaptırmıştınız değil mi?Teşekkür ederim
Reglin 2. Günü yapıldı çoçuk için şuanlık olmuyor tedaviye yeni başlıyorum sebebini öğrenmek için simir alındı bakımdan kültür alındımyarın sonuç göstermeyeRica ederim. Sizin de değerleriniz iyi görünüyor. Regliyken yaptırmıştınız değil mi?
Çocuk için deniyor musunuz yoksa öncesinde mi öğrenmek istemiştiniz?
Kaç aydır deniyorsunuz? Yumurtlamanız oluyor mu?Reglin 2. Günü yapıldı çoçuk için şuanlık olmuyor tedaviye yeni başlıyorum sebebini öğrenmek için simir alındı bakımdan kültür alındımyarın sonuç göstermeye
6 aydır en son gttigimde 18 mm demişti ama çatlama oluyormu onu bilmiyorumKaç aydır deniyorsunuz? Yumurtlamanız oluyor mu?
Ovulasyon testi kullanıyorumKaç aydır deniyorsunuz? Yumurtlamanız oluyor mu?
6 ay çok kısa bir süre aslında. Yumurtlama takibi de yaptırın isterseniz. Çatlayıp çatlamadığını da görürsünüz.6 aydır en son gttigimde 18 mm demişti ama çatlama oluyormu onu bilmiyorum