Sperm Sonuçları Hakkında Yardım Rica ediyorum

Meriyto

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2023
88
9
30
Geçen sene Eylül ayından itibaren bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Eşimin sperm ileri hareketinde vs problemi vardı. Ve o zaman bu zaman oldu hala gebelik elde edemedik. Bende de pcos var ama doktor kontrollerini vs yaptırdım. Gebeliğe çok engel edecek bir durum yok dedi. Şu an sadece folik asit kullanıyorum. Eşimin sperm sonuçlarını fotoğraf olarak ekliyorum. Doktora gösteremedk bugün. Bende sizden yardım almak istedim. Değerlerinde bir problem var mı yardımcı olur musunuz. Teşekkürler

ileri hareketli sperm sayısı az. morfoloji değeri de belirtilmemis

Benim eşimin ilk öğrendiğimizde ileri hareket yüzde 4 dü morfoloji de iki sene uğraştık varikosel ameliyatı bile oldu yüzde 18 üzerine çıkmadı tüp bebek gitcez

Ben bu süreci açıkçası çok iyi bilmiyorum. Varikosel ameliyatı arkadaşının eşi oldu. Değerleri toparlıyor demiş doktor. Şu an bir tane daha sperm sonucu koyacagım. İlk doktora gittiğimizde eşimin değerleri sanırım baya düşüktü. Doktor beklemek istemiyorsanız tüp bebek tedavisine başlayın dedi. Ama benim doktorum takviyerler beslenme şekliyle durum 3 veya 6 aya toparlar dedi. İlk attığım sperm sonucu 5. Ay 2024 bugün verdiğimiz henüz çıkmamış. Şimdi bu mesaja koyacağım da 11. Ay 2023.

Eklentiler

• IMG_20241023_185449.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…