- 29 Kasım 2016
- 341
- 256
- 103
- 32
- Konu Sahibi atarlibartinli
-
Canım geçmiş olsun ilk gebeliğim benmde kürtajla son buldu kürtajdan 7 ay sonra tekrar hamile kaldım ama oda kimyasal oldu ve yine 7 ay geçti hamile değilim
ilkinde hemen hamile kalmıştım canım ikincisi düşük oldu düşükten sonra doktora gittiğimde 3 ay içersinde hamile kalırsın demişti ama kalamadım . aynı senin gibi düşünmeye başladım acaba eşimin hareketli spermimi yeterli değil diye. bu ay eşime keçiboynuzu kürü uyguladım .. bende kuru incir yedim her sabah bir tane. bu ay bu şekilde deneme yaptım bakalım sonuç ne olacak bilmiyorum canım .gebeliklerimin sonlanmasının sebebide bende pıhtılaşma sorunu var genetik bu yüzden sonlandı . şuanda kan sulandırıcı kullanıyorum . gebe kalabilsem artık ilaçlarla falan sağlıklı gebelik olur diye ümit ediyorum .Sana da geçmiş olsun canım. 7 ay sonunda tekrar mı kürtajla sonuçlandı. Son bulduğu hakkında bilgi verdiler mi?Doktorun ne diyor peki bu konuda. Benim doktorum hiçbir sıkıntı olmadığını söylüyor ama 6 aydır neden gebe kalamıyorum diye stres yapıyorum.
Sabahları muz yemek arttırımış
Benim naçizane tavsiyem böyle bitkisel bi kür kullanmaya başlamadan önce bi spermiyogram testi yaptırsanız iyi olur. Çünkü bazı kürler, birilerine iyi gelirken başkalarına iyi gelmiyor ya da daha kötüsü zararı dokunuyorArkadaşlar 11 ay önce karnımda bebeğin kalbi durması nedeni ile kürtaş oldum. Korunmayı bırakalı 6 ay oldu hala gebelik yok. ilk gebeliğimde 2 ay içerisinde gebe kalmıştım. Sperm sayısı veya hareketlilik mi az diye düşünmeye başladım. Sperm sayısını veya hareketliliğini arttırmak için neler yaptınız? veya yapıyorsunuz.
Benim gibi kürtaş olup tekrar gebe kalması zor olanlar varsa bilgi verirse çok sevinirim.
Sperm de de sorun olabilir, sizde rahimde de yapışıklık falan oluşmuş olabilir muayenelerinizi tamamlamadan bitkisel küre başlamayın bence.. belki de hiç bir sorununuz yok ovulasyon gününüz denk gelmiyordur..Arkadaşlar 11 ay önce karnımda bebeğin kalbi durması nedeni ile kürtaş oldum. Korunmayı bırakalı 6 ay oldu hala gebelik yok. ilk gebeliğimde 2 ay içerisinde gebe kalmıştım. Sperm sayısı veya hareketlilik mi az diye düşünmeye başladım. Sperm sayısını veya hareketliliğini arttırmak için neler yaptınız? veya yapıyorsunuz.
Benim gibi kürtaş olup tekrar gebe kalması zor olanlar varsa bilgi verirse çok sevinirim.
Benim naçizane tavsiyem böyle bitkisel bi kür kullanmaya başlamadan önce bi spermiyogram testi yaptırsanız iyi olur. Çünkü bazı kürler, birilerine iyi gelirken başkalarına iyi gelmiyor ya da daha kötüsü zararı dokunuyor
Siz daha önce bi kez hamile kalmışsınız, demekki gebe kalmakta bi sorununuz yok. Aynı şekilde eşinizde de bi sorun olmadığı anlaşılıyor. Bebeğin kalbinin durması ile ilgili düşükler biraz daha genetik sebeplere dayanıyor. Dilerseniz bi gen taraması yaptırabilirsiniz.
Ben de geçen ay bal-çörek otu-tarçın kürünü çok araştırdım, nerdeyse kullanmaya başlayacaktım ama en son tarçının prolaktin hormonunu yükselttiğini okudum, benim zaten yüksek olduğu için vazgeçtim. Dediğim gibi birine iyi gelen başkasında aynı sonucu göstermeyebilir.
Sperm de de sorun olabilir, sizde rahimde de yapışıklık falan oluşmuş olabilir muayenelerinizi tamamlamadan bitkisel küre başlamayın bence.. belki de hiç bir sorununuz yok ovulasyon gününüz denk gelmiyordur..
Biz çakşırkökü suyu ve keçiboynuzu özü kullandık
Öncesinde de çok düzenli olmasa da keçiboynuzunu kaynatıp kullandığımızda olmuştu
Ama çakşırsuyu vw keçiboynuzu özü kullandığımız 2.ayda hatta ilk ayda hamile olduğumu öğrendim
Canım 6 ayda neler değişti hayatımızdaDoktorumda aynısını söylüyor. 1 kere gebelik olduğuna göre korkulacak birşey yok diye ama 6 aydır olmayınca strese giriyorum.
Sperm sayısı yada hızını yükseltmemin bir zararı olmayacağını düşündüm ama dediğiniz gibi bünyeye belki olumlu etki sağlamayacak. Kürlerden çok havuç yedireyim bari zararsız. :)
aynen canım kaynatıp soğuduktan sonra sabah akçam içiriyorum . ibrahim saraçoğlu tarifi youtubedan bakabilirsin . yumurtlamaya kadar içirdim . kuru incirde yumurtalıkların güzel gelişmesini sağlıyormuş . bakalım işe yaradı mı bilmiyorum canım . işe yaramazsa zaten doktora gidecemKeçi boynuzu kürünü şimdi çok gördüm. Kaynatıp mı içiriyorsun eşine. Ve incirin ne faydası var acaba. Sperm hızını arttırmak için de havuç suyunu öneriyorlar.
Ben sadece folik asit kullanıyorum ve yumurtlama günlerini değerlendiriyorum o kadar.
Ama bu ayda regl olursam kürlere başlayacağım gibi. O nedenle soruyorum nasıl yapıyorsun diye .
Hsg çekildin mi çünkü kürtaj ve düşüş sonrası tüplerde tıkanma rahimde yapışıklık olabiliyorArkadaşlar 11 ay önce karnımda bebeğin kalbi durması nedeni ile kürtaş oldum. Korunmayı bırakalı 6 ay oldu hala gebelik yok. ilk gebeliğimde 2 ay içerisinde gebe kalmıştım. Sperm sayısı veya hareketlilik mi az diye düşünmeye başladım. Sperm sayısını veya hareketliliğini arttırmak için neler yaptınız? veya yapıyorsunuz.
Arkadaşlar 11 ay önce karnımda bebeğin kalbi durması nedeni ile kürtaş oldum. Korunmayı bırakalı 6 ay oldu hala gebelik yok. ilk gebeliğimde 2 ay içerisinde gebe kalmıştım. Sperm sayısı veya hareketlilik mi az diye düşünmeye başladım. Sperm sayısını veya hareketliliğini arttırmak için neler yaptınız? veya yapıyorsunuz.
Çok yanlış düşünce ben de hamile kaldım sonra kalamadım ve tüplerimin tıkandığını öğrendim sağ olsun doktor hemen hsg istediDoktorumda aynısını söylüyor. 1 kere gebelik olduğuna göre korkulacak birşey yok diye ama 6 aydır olmayınca strese giriyorum.
Sperm sayısı yada hızını yükseltmemin bir zararı olmayacağını düşündüm ama dediğiniz gibi bünyeye belki olumlu etki sağlamayacak. Kürlerden çok havuç yedireyim bari zararsız. :)
Başka doktora gideceğim en sonunda. Çünkü ne zaman gitsem sorun yok 1 yıl olmazsa takibe alırız diyor. İlla 1 yıl mı beklemeliyim anlamıyorum.Çok yanlış düşünce ben de hamile kaldım sonra kalamadım ve tüplerimin tıkandığını öğrendim sağ olsun doktor hemen hsg istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?