- 14 Temmuz 2016
- 126
- 59
- 28
- Konu Sahibi smyrna3506
-
Spermler üç ayda bir yenileniyorEşim e doktor arjinin yazmıştı bir de çinko içeren hap bende keçiboynuzu pekmez i aldı yeterli diye düşünüyorum 1 ay sonra yeniden test yapacağız tabi inşallah gerek kalmaz o zaman a
Evet etkisi oldu canımne zaman başladınız bunlara etkisi oldu mu?
Zor olmadı çünkü gördüğünüz gibi plan yaptıkCanım bunca şeyi yapmak zor olmadı mı. Ersag da maça diye bi gıda takviyesi var hem sperm çoğaltıp hareketini artırıyor çok hamile kalan var etrafımda. Tabi keçiboynuzu da oneririm
Yemek,temizlik,ütü,ev işleri, tüm gün çalışıyoruz zaten. Bunları hazırlamak zor, uygulamak değil de :)
Şimdilik doktorun verdiği vitamin dışında bir şey uygulamak istemiyoruz. Belki daha sonra keçi boynuzu kürü olabilir. Kendime de soğan kürü.
http://www.solgar.com.tr/urun/male-multiple/1744Eşim e doktor arjinin yazmıştı bir de çinko içeren hap bende keçiboynuzu pekmez i aldı yeterli diye düşünüyorum 1 ay sonra yeniden test yapacağız tabi inşallah gerek kalmaz o zaman a
3 ay dolmaya 1 ay kalmıştı canım süre doldu şimdi 3 ay oldu ama hamile kalınca gidip yaptırmadım test ama faydası olmuştur mutlakaSpermler üç ayda bir yenileniyor
3 ay dolmaya 1 ay kalmıştı canım süre doldu şimdi 3 ay oldu ama hamile kalınca gidip yaptırmadım test ama faydası olmuştur mutlaka
Çoğunlukla ambalajlı gıda ve gdo lu gıda tüketmekten kaynaklanıyor. Ancak derdini veren Allah dermanını da veriyor. Doğada çaresi var. Kür yaparak sabırla bekleyerek ve dua ederek olur inşallah. Hormonlarım öyle dengesizdi ki İbrahim Saraçoğlu nun testere dişli aslan pençesi kürü ile mükemmel dengelendi. Pko ise soğan kürü ile geçti gitti. Allah bu bilgileri aktaranlardan ilimli bilimli insanlardan razı olsun. Allah, benim en ziyandaki kulum umudunu kesendir, buyuruyor. Umudumuzu yitirmeyelim. Sabırla umutla ve duayla olur inşallah.Eskiler nasıl sıkıntısız hamile kalmış, evlerde doğum yapmış. Resmen genetiğimizle oynadılar. Etrafımda normal şekilde hamile kalabilen o kadar az ki. Sinirlerim bozuldu benim. Depresyonda mıyım yoksa? Çünkü içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.
Eşim e doktor arjinin yazmıştı bir de çinko içeren hap bende keçiboynuzu pekmez i aldı yeterli diye düşünüyorum 1 ay sonra yeniden test yapacağız tabi inşallah gerek kalmaz o zaman a
Arjinin ve çinko hapı yanında keçiboynuzu eşim bunları kullandı bende hayit ve aslan pençesi içtim hormonlarim normal olasun diye yüksekti çünkü çok şükür atlattık eşim varikosel ameliyatı da olmuştu bu arada rabbim sizlere de nasip etsin bana da sağlıkla dünyaya getirmeyiAh çok sevindim. Keçiboynuzu bir harika. Peki başka ne kür ya da vitamin kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?