- 30 Ekim 2020
- 791
- 323
- 53
- 29
- Konu Sahibi mutluuugizz
-
tüp bebegi nerede yaptırdınızBenim eşimin de sperm sayısı düşük bitkisel şeyler sülük tedavisi birsürü şey denedik olmadı hiç ugrasmaya gerek yokmuştu tüp bebek tuttu boşuna zaman ve hayal kırıklığı oluyor diğer setler
Kayseri detüp bebegi nerede yaptırdınız
Sizin eşinizde mi problemben 1 bucuk yıldır istiyorum yinede bi umut bekliyorum sürekli arastiriyorum bu ayda klomwne başladım. sizin daha 4 ay olmuş çok erken en az 1 sene bekleyin diyor doktorlar tüp bebek icinde erken bence ama tabi çok istiyorsanız yaptırın
eşimde morfoloji sıfırdı kendi cabalarimizla 7 ye yükseldi yeniSizin eşinizde mi problem
Sayı hareketlilikte bir problem var mıydı ? Bizim sadece sayımızda problem inşallah bizimde düzelireşimde morfoloji sıfırdı kendi cabalarimizla 7 ye yükseldi yeni
sayıda düşük idi 35 milyondu 158 e ciktiSayı hareketlilikte bir problem var mıydı ? Bizim sadece sayımızda problem inşallah bizimde düzelir
Neler yaptınız biraz anlatır mısınızsayıda düşük idi 35 milyondu 158 e cikti
Neler yaptınız gerçekten merak ettim ? Sebepsiz sayı düşüklüğü mü vardı bizim ki gibi?sayıda düşük idi 35 milyondu 158 e cikti
Ve ne kadar zamanınızı aldı biz iyice ümitsizliğe kapıldık ne kadar beklersek boş olacakmış gibi geliyorsayıda düşük idi 35 milyondu 158 e cikti
öncelikle vitamin kullandı aylarca düzenli olarak adı zeucit. yanında hergun sabaj akşam çakşır suyu ve keçiboynuzu özüNeler yaptınız biraz anlatır mısınız
öncelikle vitamin kullandı aylarca düzenli olarak adı zeucit. yanında hergun sabah akşam çakşır suyu ve keçiboynuzu özüNeler yaptınız gerçekten merak ettim ? Sebepsiz sayı düşüklüğü mü vardı bizim ki gibi?
3 4 ayda düzelme oldu umutsizlige kapılmayın cabalarsaniz düzelirVe ne kadar zamanınızı aldı biz iyice ümitsizliğe kapıldık ne kadar beklersek boş olacakmış gibi geliyor
Bizde onları yapıyoruz proxeed plus kullanıyor eşim keçiboynuzu kürü havuç kürü arısütü bal polen bamya tohumu daha 2.aydauız inşallah düzeliröncelikle vitamin kullandı aylarca düzenli olarak adı zeucit. yanında hergun sabah akşam çakşır suyu ve keçiboynuzu özü
düzelme olmuştur bence ne zamantest verecek eşinBizde onları yapıyoruz proxeed plus kullanıyor eşim keçiboynuzu kürü havuç kürü arısütü bal polen bamya tohumu daha 2.aydauız inşallah düzelir
70.günün dolmasına 20 gün kaldı o zaman test verir inşallah artış olurdüzelme olmuştur bence ne zamantest verecek eşin
Bizde çok uğraştık ameliyat bile oldu eşim yine de düştü sayı daha çok ama sizin baya erken denemeleri yapın derim sayı için keçiboynuzu iyi gelmişti bizsMerhaba arkadaşlar 4 aylık evliyim ve 4 aydır korunmuyoruz fakat ilk 2 ay gebelik oluşmayınca ve ailemde herkes ilk aydan gebe kaldığı için bir şeylerde problem olduğunu hissettik ve eşimin babasında geçmiş zamandan sperm problemi yaşadığı için problem olup olmadığını hemen öğrenmek istedik. Ben muayene oldum herhangi bir problem çıkmadı hormonlarımda dahil. Fakat eşimde sperm sayısı 2 ay önce toplam 11 milyon ve İleri hareketli %15 Morfoloji %47 çıktı sonra tek bir teste baki kalmamak için Adana medline hastanesinde yaptırdık toplam 16 milyon ve İleri hareketli %45 çıktı. Hormonlarına baktırdık ve testesteron seviyesi düşük çıktı bundan dolayı doktorumuz klomen tedavisine başladı artı olarak proxeed plus önerdi. Biz tedaviye başladık ve bütün beslenmemizi değiştirdik sebze meyve fındık fıstık yeşil yapraklı besinler her gün sabah akşam taze sıkılmış havuç suyu keçiboynuzu suyu içti. Zeytinyağında kuru incir yedi . Yani yapmadığımız hiç bir şey kalmadı. Değişiklik olup olmadığını görmek için 55 gün geçtikten sonra yani bugün Test verdik ve şok olduk sayı 3.2 milyona düşmüş ve ileri hareket %50 ne yapacağımızı şaşırdık klomeni direk bıraktı eşim. Ve çaresiz bir şekilde kendimizi tüp bebeğe hazırladık.bu sayı hiç mi değişmez hiç mi arttıramayız evet acele ediyorsun diyebilirsiniz ama inanın her dakika bunu düşünüyoruz küçücük bir umudumuz olsa bekleyeceğiz ama 1 gün 1 sene gibi geliyor bir umut ışığı olur musunuz ? bizim gibi bu durumu yaşayanlar oldu mu neler yaptınız? Kendimizi çok yalnız hissediyoruz
Bizim sebepsiz azlık var Neyseki hareket ve morfolojide bir sıkıntı yok bi testosteron düşüklüğü vardı onuda tedavi ettik inşallah 70günden sonra artışı görürüzBizde çok uğraştık ameliyat bile oldu eşim yine de düştü sayı daha çok ama sizin baya erken denemeleri yapın derim sayı için keçiboynuzu iyi gelmişti bizs
Bamya tohumunu nasıl tuketiyirsunuzBizde onları yapıyoruz proxeed plus kullanıyor eşim keçiboynuzu kürü havuç kürü arısütü bal polen bamya tohumu daha 2.aydauız inşallah düzelir
Kuru bir şekilde oluyor zaten direk yiyorBamya tohumunu nasıl tuketiyirsunuz
Sayiyami faydasi varmisKuru bir şekilde oluyor zaten direk yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?