- 16 Haziran 2015
- 127
- 26
- 48
- 36
- Konu Sahibi minika annesi
-
Çok saol cnm çok zor işler ancak çeken yaşayan bilir haklısın ümitsizlik yapmak istemiyorum ama elde de değil dr lar da insanın canını sıkıyor zaten hiçbirşey soramıyorsun cvplayamıyorlar yoğunuz diye..bu tür bitkisel destekleri zaten onaylamıyorlar cabası vitanim de önermiyorlar..
Bakalım bende araştırıyorum bikaç gündür tekrar deniycem vitamin dir kür dür bakalım artık kısmet..
Birkaç ay bunları kullanıp doğal yolu deniycem yine olmadı gözüm almıyor ama bi kez daha tüp bebeği denerim bakalım ne olucak...
Gecmis olsun. Benim esimdede hareket dusuk sayi normal dr 6 ay daha sure veedi ve vitamn yazdi bize quenzim10 ayrica ben esime keciboynuzu kuru iciriyorum aksamlari onun disinda, ari sutu bal polen ginseng karismi macun yiyor aksamlari. Gun icinde.kutlaka findik ve muz tuketiyior insallah fatlydali olur. He arada kabak cekirdegi yiyor. Dr iyi beslenme ile duzeleblir dedi bize hic umutsuz degildi. Yani cocugunuz olmaz diyemem bu sonuclarla dediÇok saol cnm çok zor işler ancak çeken yaşayan bilir haklısın ümitsizlik yapmak istemiyorum ama elde de değil dr lar da insanın canını sıkıyor zaten hiçbirşey soramıyorsun cvplayamıyorlar yoğunuz diye..bu tür bitkisel destekleri zaten onaylamıyorlar cabası vitanim de önermiyorlar..
Bakalım bende araştırıyorum bikaç gündür tekrar deniycem vitamin dir kür dür bakalım artık kısmet..
Birkaç ay bunları kullanıp doğal yolu deniycem yine olmadı gözüm almıyor ama bi kez daha tüp bebeği denerim bakalım ne olucak...
Saol cnm inşllah bakalım bende dediklerini duydum bu ay bir beslenme programı yapıp başlıycam bende inşşlh bir faydası olur..hepimizin Allah yardımcısı olsun..vitanim vermediler bize sadece proxeed plus verdi onuda 3 ay kadar kullandı ama ben çok faydasını görmedim.. Bilmiyorum ameliyatı da iyi geçti demişlerdi ama ondan da çok emin olamıyorum açıkçası ozaman o konuyuda çok araştırmıştım açık ameliyat olma demiştim eşime ama dinlemedi..bilmiyorum yani..Cnm o polenli ginseng li karışımın ismi nedir yazarmısın bende alırım olmadı..Bizim dr da öyle diyordu ama tüp bebek olumsuz olunca cnm sıkıldı ister istemez bakalım cnm hayırlısı Allahtan..Gecmis olsun. Benim esimdede hareket dusuk sayi normal dr 6 ay daha sure veedi ve vitamn yazdi bize quenzim10 ayrica ben esime keciboynuzu kuru iciriyorum aksamlari onun disinda, ari sutu bal polen ginseng karismi macun yiyor aksamlari. Gun icinde.kutlaka findik ve muz tuketiyior insallah fatlydali olur. He arada kabak cekirdegi yiyor. Dr iyi beslenme ile duzeleblir dedi bize hic umutsuz degildi. Yani cocugunuz olmaz diyemem bu sonuclarla dedi
Benm esimde 6 ay once varikosel oldu acik ameliyat ameliyattan snra cok az duzelme var sayisi ck iyu dedi belkide o umut oldu dr icinde bilemiyorm acele etmeyin dedi ameliyattan snraki beslenme onemli dedi iste dediklerme basladik allahin izniyle olur skinti yapma dedigm karisimi internetten okuyablirsn faydalarini ben aktardan aldm markasi aksuvitalin resmini koyarim birazdan..ben ble arada yiyorum aksuvital ari sütü ari poleni hambal karisimi yazihor resmni atacagim. Esine destek ol unutma bu bir sinavSaol cnm inşllah bakalım bende dediklerini duydum bu ay bir beslenme programı yapıp başlıycam bende inşşlh bir faydası olur..hepimizin Allah yardımcısı olsun..vitanim vermediler bize sadece proxeed plus verdi onuda 3 ay kadar kullandı ama ben çok faydasını görmedim.. Bilmiyorum ameliyatı da iyi geçti demişlerdi ama ondan da çok emin olamıyorum açıkçası ozaman o konuyuda çok araştırmıştım açık ameliyat olma demiştim eşime ama dinlemedi..bilmiyorum yani..Cnm o polenli ginseng li karışımın ismi nedir yazarmısın bende alırım olmadı..Bizim dr da öyle diyordu ama tüp bebek olumsuz olunca cnm sıkıldı ister istemez bakalım cnm hayırlısı Allahtan..
Tabiki her zaman destek oluyoruz birbirimize..aksi mümkün değil zaten.Teşekkürler isimden bulurum herhalde..Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..Benm esimde 6 ay once varikosel oldu acik ameliyat ameliyattan snra cok az duzelme var sayisi ck iyu dedi belkide o umut oldu dr icinde bilemiyorm acele etmeyin dedi ameliyattan snraki beslenme onemli dedi iste dediklerme basladik allahin izniyle olur skinti yapma dedigm karisimi internetten okuyablirsn faydalarini ben aktardan aldm markasi aksuvitalin resmini koyarim birazdan..ben ble arada yiyorum aksuvital ari sütü ari poleni hambal karisimi yazihor resmni atacagim. Esine destek ol unutma bu bir sinav
Walla ameliyat olmadıysanız iyice araştırın bizimkisi üniv. hastanesinde oldu iyi de bir dr du göya ama nasılsa sonuç değişmedi ve yapısal deyip geçtiler..Ben aslında mikrocerrahi olsun istedim ist da teoman cem kadıoğlu diye bir dr var çok okudum makalelerini dinledim ona olsun istedim ama olmadı.. kısmet böyleymişVarioksel ameliyatı keşke hepimize yarasa kızlar bu yorumları okudukça doktora teslim olmaktan korkuyorum. Bir yeri yapacaz diye olanlardan olmaktan tırsiyorum
Gerçekten artık kafayı yemek üzereyim.neden mi? 5 yılı şöyle özetleyeyeyim. 3 polip ameliyatı, rahimde perde ameliyatı 1 dış gebelik,1 tane 6 haftalık düşük, 1başarısız tüp bebek denemesi,3 kere yumurta büyütme çatlatma tedavisi ve daha neler neler. Eşimde ileri hareket ve morfoloji 0 (sıfır).
Yaş 33. Ne yapsam bilmiyorum.Tükendim artık!!! Artık sanki hiç olmayacak gibi hissediyorum.İçimdee kocaman bir boşluk var. O boşlukta kaybolup gitmekten korkuyorum.allahımm sen aklımı koru(
Walla ameliyat olmadıysanız iyice araştırın bizimkisi üniv. hastanesinde oldu iyi de bir dr du göya ama nasılsa sonuç değişmedi ve yapısal deyip geçtiler..Ben aslında mikrocerrahi olsun istedim ist da teoman cem kadıoğlu diye bir dr var çok okudum makalelerini dinledim ona olsun istedim ama olmadı.. kısmet böyleymiş
Anlıyorum cnm az çok biz de aynı durumdayız diyebilirim..aynı şekilde ben de yeni tüp bebek yaptırdım olmadı bu ayın başında öğrendik.Gerçekten yaşayan bilir dediğin gibi maddi manevi çok zorluyo hele ki manevi..bakalım ben de ikinciyi düşünüyorum mayıs gibi inşllh kısmetse ozamana kadar da vitamin takviyesi kullanıcaz bakalım ne olucak..ikinci de kötü bir sonuç olmaz umarım bir daha da mecalim olucak mı yaptırmaya bilmiyorum zaten yaş faktörü de var zor yani Allah yardımcımız olsun hepimizin..Yok canım ameliyat son çare gibi duruyor şimdilik ..2 tüp bebek tedavisi yaptık biri tuttu 20haftalık ölü doğum oldu. Maddi manevi zorlandik. 3.tedavi için toparlanmaya çalışıyoruz maddi olarak. Ama manevi yönden dibteyim4yıldır bekliyoruz
hikayem burda ..
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/her-nasip-vaktine-esirdir.972969/
Anlıyorum cnm az çok biz de aynı durumdayız diyebilirim..aynı şekilde ben de yeni tüp bebek yaptırdım olmadı bu ayın başında öğrendik.Gerçekten yaşayan bilir dediğin gibi maddi manevi çok zorluyo hele ki manevi..bakalım ben de ikinciyi düşünüyorum mayıs gibi inşllh kısmetse ozamana kadar da vitamin takviyesi kullanıcaz bakalım ne olucak..ikinci de kötü bir sonuç olmaz umarım bir daha da mecalim olucak mı yaptırmaya bilmiyorum zaten yaş faktörü de var zor yani Allah yardımcımız olsun hepimizin..
evet sayı için sıkıntımız yoktu. ama proseed falan bunlar da sayıyı artırır. doktor saraç oğlunun sayı ile ilgili de kürleri vardı. bir araştırın isterseniz. allahım yardımcınız olsun.bizde sperm sayısı düşüklüğü bunun için proxeed ve evicap kullanıyoruz hergün zeytinyağında bekletilmiş incir yiyor okuduğum kadarıyla sizde sayıda sıkıntı yok sadece harekette sıkıntı var inşallah bizede iyi gelir proxeed M minika annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?