Erkek İnfertilitesi Sperm sayı ve hızımızı nasıl yükselttik

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok geçmiş olsun . Hsg yi regl iken mi çekti ?
Hayır reglin 1. Günü doktora göründum. Hsg istemi yaptı. Radyolojiden randevuyu aldım. Adetin 6-10 günleri arasında bir gün hsg çekilebilir. Diğer günlerde gebelik olabilir diye cekmiyorlar. Kanama bitince lekelenme falan kalmayınca çekiliyor.benim çok ağrılı geçti. Acı eşiğim çok düşük ve tıkalı olması nedeniyle

merhaba 1yildir eşimle çocuk istoyrouz olmuyor test verdim yumurtlama da bi sıkıntı yok herşey normal esim de test verdi acaba sonucumu değerlendirir misiniz ph:8 normal formlar:%0 yorum:teratozoo sperm numunesi renk: normal opak total motilitePR+NP) %85 likefakisyon:30 dakika içinde progressif motilite:%88 non progressif motilite :%2 konsantrasyon: 75 milyon viskozite normal aglünitasyon yok vitalite canlı hareketsiz immolite : %15 volüm 2.5ml normal formlar :%0 total sayı 187.5 million

merhaba 1yildir eşimle çocuk istoyrouz olmuyor test verdim yumurtlama da bi sıkıntı yok herşey normal esim de test verdi acaba sonucumu değerlendirir misiniz ph:8 normal formlar:%0 yorum:teratozoo sperm numunesi renk: normal opak total motilitePR+NP) %85 likefakisyon:30 dakika içinde progressif motilite:%88 non progressif motilite :%2 konsantrasyon: 75 milyon viskozite normal aglünitasyon yok vitalite canlı hareketsiz immolite : %15 volüm 2.5ml normal formlar :%0 total sayı 187.5 million

Merhaba. Anladığım kadarıyla sizin sperm morfolojisi de sorun var. Misal bizim testlerde teratozoo diye bı kavram yoktu. Bu arada biz tüp bebeğe başladık. İki aydır takipteydik. Evraklarimiz hazırlandı dosyamız açıldı. P.tesi adet olunca başlıyoruz. İnşallah tutar.

Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir yoktum. Ev taşıma vs derken Ankara'ya daha yeni geldim. Haziran ve temmuzun başına kadar tüm testler vs herşeyi hazırladık. Eşimin son testi kalmıştı. Salı günü onu verdi. Dr görüşünü yazdı. Tüp bebek biriminde dosyam açıldı. P.tesi günü adet olunca ilaçlara başlıyoruz. Rapor da ilaçlara başladıktan sonra çıkıyormuş.

Merhaba. Tedavi gelecek aya kaldı. Hiç kistim olmamasına rağmen bu ay sol overde 19 m kist varmış. İlaçlar risk oluşturabilir. Adetle gitsin gelecek ay başlayalım dediler. Ama herhangi bi ilaç verilmedi. Adetle gider dedi

hamilelik oluştu mu

İlaçların hepsini nasıl kullandım Bi arada mı kullandın 1 günlük bu kullandıklarının menüsünü çıkarırmıısn şu saatte şu bu saatte bu çok güzel artmış maşallah bu kadar yükselişken günlerinizi boşa harcamayın uvulasyon testi alın bende ben yükseltmeyi başarırsak hemen alcağim inşallah

Tüp bebek tedavin başarılı oldum kaç TL tuttu

Ovulasyon testi kullandım ama işe yaramadı. Sperm sayısını yükselttik ama bizde morfoloji de büyük sorun. O nedenle gebelik oluşmuyor. Tek çözüm tupbebek

Ovulasyon testi kullandım ama işe yaramadı. Sperm sayısını yükselttik ama bizde morfoloji de büyük sorun. O nedenle gebelik oluşmuyor. Tek çözüm tupbebek
Morfoloji ne oluyor ya tüp bebeği hangi şehirde yaptıracak sın rapor almak için ne yapılıyor her yerde aynı fiyat demi rapor alınca

Sevgili arkadaşlar uzun zaman oldu buraya girmeyeli sizi güçlü tutacak Umut verecek hikayemi anlatmak istiyorum 2018 yılında emek hoca ile yolumuz kesişti Kocaeli Umuttepe... Sprem sayısında problem vardı 50 binler hareketlilik morfoloji hepsi sıfır çaresizlik tüp bebek sayısı üç olur beş olur olurda olur dünya başına yikliyo insanın neyse emek hoca Allah var yaşımızin genç oluşu ilk deneme olması diye pek önem vermedi iki adet yumurta toplandı sadece tamamen umutsuz vaka embriyo üçüncü gün döllenmesi ve o kalp atışı insan sevinemiyor bile ya birşey olurda üzülürsem diye size tavsiyem umudunuzu kaybetmeyin

50 bin spermle ilk tüp bebek tuttu mu ?

Yaşınız kaç ve sperm sayısı için neden az olabileceği konusunda Dr bir şey dedi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…