- 22 Haziran 2020
- 176
- 120
- 53
- 36
- Konu Sahibi Lalaland066
-
değerleriniz kötü değil.. yavaş ileriyide ürologlar ileri sperm olarak görüyorHerkese merhabalar, bizde 6 aydır denedik olmadi, geçen hafta tüm kontrolleri yaptırdık, bende şükür bir sey yok, ama eşimin spermler sknti.
49 milyon sperm var iyi sayilir,
ileri hızli 0, yavas ileri 27, morfoloji 2
Lökosit çok bir de, 1.7 milyon...
Sperm dna hasarı için test verdik bakalım, bekliyoruz..
Bu lökositlerde sperm kalitesine etki ediyormuş, nasıl düşer acaba?? Bilginiz var mı.
Canım öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun inşallahHerkese merhabalar, bizde 6 aydır denedik olmadi, geçen hafta tüm kontrolleri yaptırdık, bende şükür bir sey yok, ama eşimin spermler sknti.
49 milyon sperm var iyi sayilir,
ileri hızli 0, yavas ileri 27, morfoloji 2
Lökosit çok bir de, 1.7 milyon...
Sperm dna hasarı için test verdik bakalım, bekliyoruz..
Bu lökositlerde sperm kalitesine etki ediyormuş, nasıl düşer acaba?? Bilginiz var mı.
Dr DNA hasarına göre ya ilaç tedavisi ya tüp bebek dedi, zaman kaybı olmasın dedi. Bende saf gibi soracağım soruları sormamışım sonucları görünce.lokosit için ilaç filan vermedi. DNA sonucuna göre yönlendirecek canim. Biz de elimizden geldiğince keçiboynuzu özü, havuç incir, nohut, bunları tüketiyor esim
lökosit için enfeksiyon tedavisi uygulamalıMesajın için teşekkür ederim canım, dr sonucu görünce yaşımı sordu, 32 deyince direkt tüp bebek dedi, şok oldum bi anda, (tabiki sağlıcakla kavuşalım tüp bebek sanki kesin tutacak mi ), hsg cektirmistim hemşire bile bi kaç ay deneyin acele etmeyin dedi düşün.
Sperm dna hasarı varsa ilaç tedavi ve 6 ay denicez sonra tüp bebek dendi. Bakalım. Sonuç 10 güne çıkarmış.
Bu arada haftada 2 gün nohut içeren yemekler, sabahları incir ceviz keçiboynuzu özü, akşamları havuç ve meyve.. Allah büyük.
Sen aşılama tüp bebek denedin mi?
Mesajın için teşekkür ederim canım, dr sonucu görünce yaşımı sordu, 32 deyince direkt tüp bebek dedi, şok oldum bi anda, (tabiki sağlıcakla kavuşalım tüp bebek sanki kesin tutacak mi ), hsg cektirmistim hemşire bile bi kaç ay deneyin acele etmeyin dedi düşün.
Sperm dna hasarı varsa ilaç tedavi ve 6 ay denicez sonra tüp bebek dendi. Bakalım. Sonuç 10 güne çıkarmış.
Bu arada haftada 2 gün nohut içeren yemekler, sabahları incir ceviz keçiboynuzu özü, akşamları havuç ve meyve.. Allah büyük.
Sen aşılama tüp bebek denedin mi?
[/QUOT
Tüp bebek yaptırdık canım. Bizde toplam sperm sayısı 20 mil, morfoloji 3, ileri hareketli 5 ti. Bir milde sadece 9 milyon sperm vardı. 9. Ay bunu öğrendik ilk tedavimi 1.5 yıllık evliyken yaptırdık. Çok şey kullandı eşimde sana tavsiyem sakın aktarın hazır olarak vereceği şeyleri almayın. İçinde ne olduğunu bilmeden aldık umut işte sayımız binlere düştü. Sonra şükür toparladı.
bende öyle olmuştumBal0ncuk kuzum Allah gönlümüze göre versin, zor bi sürecmis, basta istemiyorduk şimdi istedik olmayınca telâşlandık, Allah büyüktür
Ben son zamanlarda vajinal mantar oldum, acaba o mu lökositi yükseltmiştir.
Allah sizin de isteyen herkesin de gönlüne göre versin
Tesekkur ederim canim bilgiler icinbende öyle olmuştum
ya ben eşime yada eşim bana bulaştırmıştır dr öyle dedi..
sende lütfen mantar tedavini ol eşine bir daha lökosit bulaşmasın
DNA hasarı düzelmedende tüp yaptırma... tüp bebek tutmayınca neden diye sorduunda drlar bir çok cvp veriyor ve bunlardan en önemlisi başta gelende DNA hasarı oluyor
Siz hamilesiniz ❤ çok sevindim, özelde mi devletteki yaptırdınız tüp bebek, ne kadar tuttu sakincasi yoksa? ayyy sağlıcakla dogsunlar
Bugün doğum yapacağım canımSiz hamilesiniz ❤ çok sevindim, özelde mi devletteki yaptırdınız tüp bebek, ne kadar tuttu sakincasi yoksa? ayyy sağlıcakla dogsunlar
hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallahBugün doğum yapacağım canım3. Tedavimde gebe kaldım. Üçüde özeldi. İkinci yaptırdığım üniversitede hocaydı işlemlerim başka bir özel hastanede oldu. Üçünde de aynı ücret vermedim canım. İlkinde ilaç dahil 9 bin tuttu. İkincide rapor üzerine yaptık 7 bin gibi tuttu ilaç dahil. Son tedavimde 13 14 bin tuttu ilaç ve ekstra yöntemlerle.
Yaaa sağ salim kavuşun birbirinize, sağlıcakla doğsunlar insallahBugün doğum yapacağım canım3. Tedavimde gebe kaldım. Üçüde özeldi. İkinci yaptırdığım üniversitede hocaydı işlemlerim başka bir özel hastanede oldu. Üçünde de aynı ücret vermedim canım. İlkinde ilaç dahil 9 bin tuttu. İkincide rapor üzerine yaptık 7 bin gibi tuttu ilaç dahil. Son tedavimde 13 14 bin tuttu ilaç ve ekstra yöntemlerle.
Sizde hasar varmiydi ve tedavi oldunuz mu?Sperm dna hasari düzelir mi diyorsunuz benim esimin de ileri hareket morfoloji 0 dı.Hemen tüp bebek dediler bizde yaptirdik ama bebegim dustu sagliksiz gebelik oldu sonra hasar testini arastirdik yuzde 33 hasar ciktideğerleriniz kötü değil.. yavaş ileriyide ürologlar ileri sperm olarak görüyor
A+B toplamı %42 vermeli.. sizde 27 kötü değil
sayınız iyi.. var sayılır değil... baya iyi yani.. morfolojinizde kötü sayılmaz
lökosit zaten enfeksiyon demek 10-15 günlük tedavi ile geçer.. ama DNA hasar testini yaptırmanız iyi olmuş
onunda tedavisi 90 gün sürüyor 3 ay ilaç verecektir... düzelir.. yani durumunuz vahim değil
bizim 1 yıllık tedavimizin sonucunda ancak
15 milyon sayımız oldu
ileri hız 0
yavaş ileri 25
morfoloji 1
bşzde lökosit tedavisi gördük lökosit tedavisinden önce sayımız 4 milyondu
ROS yaptırdık DNA yerine ama DNa daha iyi
Dna hasariniz kac cikti hangi ilaclari kullanuyosunuz bizdede hasar var malesef düşmezse diye cok endişeleniyorumDr DNA hasarına göre ya ilaç tedavisi ya tüp bebek dedi, zaman kaybı olmasın dedi. Bende saf gibi soracağım soruları sormamışım sonucları görünce.lokosit için ilaç filan vermedi. DNA sonucuna göre yönlendirecek canim. Biz de elimizden geldiğince keçiboynuzu özü, havuç incir, nohut, bunları tüketiyor esim
Cuma günü verdik testi, 10 güne çıkarmış sonuç, sizin hasar % Kaç? Ilacla düzeliyor dediler siz ne zamndır ilaç kullanıyorsunuzDna hasariniz kac cikti hangi ilaclari kullanuyosunuz bizdede hasar var malesef düşmezse diye cok endişeleniyorum
Nerede yaptirdiniz testi?Yüzde 33 çıktı bizim 75 gündür ilac kullaniyoruzCuma günü verdik testi, 10 güne çıkarmış sonuç, sizin hasar % Kaç? Ilacla düzeliyor dediler siz ne zamndır ilaç kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?