- Konu Sahibi geceyagmuru
-
İnşallah rabbim en kısa zamanda nasip etsin . Varikosele baktırın birkaç yerde belki ondandır bizde hafif düzeyde varbizim ileri hız, sperm sayısı hepsi çok iyi fakat morfoloji %1 maalesef. normalde ekim ayında baktırdığımızda %70di. nisan ayında baktırdığımızda %1 çıktı. anlamadık biz de. simdi beslenmesine ve takviyelerine dikkat ediyor. temmuz ayında tekrar test yaptırıcaz bakalım. inşallah hepimiz güzel haberler alırız
benim esimde de var. ama doktor ameliyat önermedi kücük olduğu için. ve varikosel ameliyatları sonucu daha kötü de yapabiliyormus. o yüzden doktorumuz da en azından bir süre ameliyatsız takviyelerle ilerleyin dedi. inşallah güzel sonuc alırız. esimin dediğine göre etkisi olmus ama bilemiyoruzİnşallah rabbim en kısa zamanda nasip etsin . Varikosele baktırın birkaç yerde belki ondandır bizde hafif düzeyde var
Dediğiniz etkiyi bizde gördük tabi takviyelerle inşallah bakalım . Kaç zamandır uğraşıyorsunuz benim bir kimyasal bir dış gebelik geçmişim varbenim esimde de var. ama doktor ameliyat önermedi kücük olduğu için. ve varikosel ameliyatları sonucu daha kötü de yapabiliyormus. o yüzden doktorumuz da en azından bir süre ameliyatsız takviyelerle ilerleyin dedi. inşallah güzel sonuc alırız. esimin dediğine göre etkisi olmus ama bilemiyoruz
13 ay oldu bizim. bizde hiç gebelik oluşmadı dahaDediğiniz etkiyi bizde gördük tabi takviyelerle inşallah bakalım . Kaç zamandır uğraşıyorsunuz benim bir kimyasal bir dış gebelik geçmişim var
Bizimde o kadar oldu bu ay rahim filmi çekip diğer ay aşılama ile başlamak istiyorum beklemek çok bunaltıyor13 ay oldu bizim. bizde hiç gebelik oluşmadı daha
öyle valla. ben çok bunaldım valla. bi süre ara vermeye karar verdik. psikolojim çok bozuldu son zamanlardaBizimde o kadar oldu bu ay rahim filmi çekip diğer ay aşılama ile başlamak istiyorum beklemek çok bunaltıyor
Bırakma kendini rabbim kolaylık versin inşallah . Siz 13 aylık süreçte hiç takviye kullanmadınız mı kaç aydır kullanıyorsunuz . Keçi boynuzu kürü kullanın mutlakaöyle valla. ben çok bunaldım valla. bi süre ara vermeye karar verdik. psikolojim çok bozuldu son zamanlarda
doktorun söylediği her seyi kullanıyoruz valla. benim esime bal+polen kullan dedi ama esimin midesini kötü yapıyor o da. yine de kullanıyor. keçiboynuzu pekmezi de yiyor ama çok düzenli değil, 2-3 günde bir. bu kadar yükleme yapıp adama da kalp krizi gecirtmek istemiyorumBırakma kendini rabbim kolaylık versin inşallah . Siz 13 aylık süreçte hiç takviye kullanmadınız mı kaç aydır kullanıyorsunuz . Keçi boynuzu kürü kullanın mutlaka
Takmayınca daha kolay atlatılır bu imtihan gerçekten ilacı eczaneden mi alıyorsunuz bende araştırayım bari . Şase toz şeklinde mi günde kaç kere kullanılıyor acabadoktorun söylediği her seyi kullanıyoruz valla. benim esime bal+polen kullan dedi ama esimin midesini kötü yapıyor o da. yine de kullanıyor. keçiboynuzu pekmezi de yiyor ama çok düzenli değil, 2-3 günde bir. bu kadar yükleme yapıp adama da kalp krizi gecirtmek istemiyorumzaten kullandığı vitamin bayağı etkili. araştırdığımda ilacın bayağı ödüller falan aldığını öğrendim. bakalım valla inşallah güzel sonucları olur. tamamen saldım su an i, olacağı varsa olur kafasındayım
hap şeklinde. şöyle bir şey. biz eczaneden alıyoruz. ama internet siteleri de var ben de yeni keşfettimTakmayınca daha kolay atlatılır bu imtihan gerçekten ilacı eczaneden mi alıyorsunuz bende araştırayım bari . Şase toz şeklinde mi günde kaç kere kullanılıyor acaba
Anladım çok teşekkür ederim . Olumlu bir gelişme olursa yazın olur mu haberleşelim bizde şuan maxigo ve İmprly kullanıyoruz bu aradahap şeklinde. şöyle bir şey. biz eczaneden alıyoruz. ama internet siteleri de var ben de yeni keşfettimsabah aksam 1 tane içiyor.
inşallah ikimiz de güzel haberler veririz birbirimizeAnladım çok teşekkür ederim . Olumlu bir gelişme olursa yazın olur mu haberleşelim bizde şuan maxigo ve İmprly kullanıyoruz bu arada
Bulduk çok şükür %0 dan 9 a yükseldiKızlar morfoloji için neler yaptınız dermanınızı buldunuz mu
Nasıl yükselttinizBulduk çok şükür %0 dan 9 a yükseldi
Os wed plus ve sovital horny gıda takviyesiyle keçiboynuzu ve mürdüm eriğiyle sağlıklı beslenmeyleNasıl yükselttiniz
Merhaba nasılsın bir gelişme var mıinşallah ikimiz de güzel haberler veririz birbirimize
ben hamileymisimMerhaba nasılsın bir gelişme var mı
Maşallah hayırlı olsun şuan hatırlayamadım sizin morfoloji ve sayınız kaçtı neler kullandınızben hamileymisimsu an 7 haftalık hamileyim.
tüm değerleri normaldi. sadece morfoloji %1di. esim genovita tb, keciboynuzu pekmezi kullandı sadece. bir de hacamat yaptırmıştı o ay. onun etkisi var mı bilemiyorum amaMaşallah hayırlı olsun şuan hatırlayamadım sizin morfoloji ve sayınız kaçtı neler kullandınız
Maşalah bana dua eder misintüm değerleri normaldi. sadece morfoloji %1di. esim genovita tb, keciboynuzu pekmezi kullandı sadece. bir de hacamat yaptırmıştı o ay. onun etkisi var mı bilemiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?